- 6 Mart 2024
- 10.949
- 20.743
- 318
- Konu Sahibi Cesur_lotus
Kendı canı isteyınce gelıyormus ama yorumda yazmış Ocak ayında ilişki oldu dieBence yaşla ereksiyon problemleri oluşuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendı canı isteyınce gelıyormus ama yorumda yazmış Ocak ayında ilişki oldu dieBence yaşla ereksiyon problemleri oluşuyor.
Ne olabilir sizce,eminim başka biri yok eminim kendini tatmin etmiyor,gözüm üstünde hep birde ben başak burcuyum,detaylar gözümden kacmaz.Eşi seksle cezalandırmak ne demek ya...
Bunu bahane yapmış başka birşey var.
Alınması da bahane.
Evet,aslında eytden emeklj olmak istemiyordu,Şubat'ta zorunlu çıkardılar.bir boşluğa düştü bana sardı,hep geçmişle ilgili kavga etmeye başladı inanın ki yildim.ne kadar çok biriktirmiş içinde...Kendı canı isteyınce gelıyormus ama yorumda yazmış Ocak ayında ilişki oldu die
Yuvamı dağıtmak istemıyorum dediniz peki nolacak böyle ?Evet,aslında eytden emeklj olmak istemiyordu,Şubat'ta zorunlu çıkardılar.bir boşluğa düştü bana sardı,hep geçmişle ilgili kavga etmeye başladı inanın ki yildim.ne kadar çok biriktirmiş içinde...
Orta yola gelmiyor.2 güne bir yanına oturuyorum konuşalım biraz diyorum ben yumuşak konuşurken birden suçlamalar,bagirmalar insanı tahrik eden ağır laflar söylüyor bende karşılığını veriyorum.sonra diyorum bu adam böyle değildi,sevseydi ozurumu kabul eder yada beni anlardı gönlü olsaydı.inanin ki reglim bile her zaman düzenli gelirken 1 senedir stresten öyle saçma düzensiz geliyor. Ben dayanamıyorum gidiyorum oda öfkeyle kavga enerjisiyle beni geri çeviriyor.cok kırgın ve kızgınım.Yuvamı dağıtmak istemıyorum dediniz peki nolacak böyle ?
Kimin bahanesi?Erkekler takıyorlar erkeklikleriyle ilgili konulara. Penis boyu, skor.. bunlar hep onlarda var.
Takılmasını normal buldum ben. Karşılığı çok saçma. O da size bana kadın değilsin demiş. Gayet eşit duruyor durum. Bahane gibi geldi bana da.
Siz evlimisinizAy çüş yani.. Resmen erkeklik gitmiş geçmiş olsun.. Ya birileriyle işini hallediyor ya kendisi ya da iş bitmiş. Bu kadar erken iş biter mi ya hu? 75 yaşındaki kayınpederim bile kaynanamla boş an arıyor her zaman öyle diyim
Cinsellik yoksa evlilik de yoktur, net!
Yaklaşırsa bende izin vermezsem hır gür çıkmasından korkuyorum.anca böyle şeyler giyincemi kadın görüyorsun beni dersem ortalık yine karışır gibi geliyor ,yoksa kaç aydır giyerdim bir gecelik ama ağrıma gidiyor herkesin beğenip suzdugu bir kadın olarak aylardır yok sayilmam.Giyin gezin ne olacak ki?
O zaman açın davayı bakın bakalım mahkeme de hakim karşısında da bagırıp cagırabılıyor mu ?Orta yola gelmiyor.2 güne bir yanına oturuyorum konuşalım biraz diyorum ben yumuşak konuşurken birden suçlamalar,bagirmalar insanı tahrik eden ağır laflar söylüyor bende karşılığını veriyorum.sonra diyorum bu adam böyle değildi,sevseydi ozurumu kabul eder yada beni anlardı gönlü olsaydı.inanin ki reglim bile her zaman düzenli gelirken 1 senedir stresten öyle saçma düzensiz geliyor. Ben dayanamıyorum gidiyorum oda öfkeyle kavga enerjisiyle beni geri çeviriyor.cok kırgın ve kızgınım.
üroloğa gidin normal değil bu kadarı, psikolojisi bozuk vs desek yine olurdu ara da sırada daha genç adam sonucta. ben sizin adınıza üzüldüm.Ruyalanmadigini söyledi.bu arada son iki senede gitgide azaldı aylar girmeye başladı geçen sene toplam 6 defa yapmisizdir.bu sene sadece Ocak ayında.bu arada boşanmak da istiyor.
Yes. 11 senelikSiz evlimisiniz
İyi de boşanmak istiyormuş. Boşanın demek ki bir sorun var.Yaklaşırsa bende izin vermezsem hır gür çıkmasından korkuyorum.anca böyle şeyler giyincemi kadın görüyorsun beni dersem ortalık yine karışır gibi geliyor ,yoksa kaç aydır giyerdim bir gecelik ama ağrıma gidiyor herkesin beğenip suzdugu bir kadın olarak aylardır yok sayilmam.
Boşanmak istediğini söylüyor zaten.benim garibime gidiyor bu durumlar tanıdığım kişi gitti yerine bambaşka biri geldi sanki.O zaman açın davayı bakın bakalım mahkeme de hakim karşısında da bagırıp cagırabılıyor mu ?
O sorun ne işte ,bana diyor ki sen değiş düzel ben iyi olucam diyor.hep topu bana atıyor.Yes. 11 senelik
İyi de boşanmak istiyormuş. Boşanın demek ki bir sorun var.
İnada bindirmiş.üroloğa gidin normal değil bu kadarı, psikolojisi bozuk vs desek yine olurdu ara da sırada daha genç adam sonucta. ben sizin adınıza üzüldüm.
Siz birbirinize hakarete varicak söylemlerde hiç bulundunuz mu?Yes. 11 senelik
İyi de boşanmak istiyormuş. Boşanın demek ki bir sorun var.
Bana diyor ki sen değişmedin,senin degiscegine inanmadigim için boşanmak istiyorum diyor,hep suçu bana atıyor anliycaginiz.O zaman açın davayı bakın bakalım mahkeme de hakim karşısında da bagırıp cagırabılıyor mu ?
Aynı döngü tekrarı hiç sevmem boşanmak istiyorsa boşanınBana diyor ki sen değişmedin,senin degiscegine inanmadigim için boşanmak istiyorum diyor,hep suçu bana atıyor anliycaginiz.
Konuşacaksınız. Karşılıklı konuşarak çözeceksiniz. Belki fantezileri değişmiştir ben nerden bileyim bacımO sorun ne işte ,bana diyor ki sen değiş düzel ben iyi olucam diyor.hep topu bana atıyor.
Yok ben sevmem öyle şeyleri. Kocam da ben de birbirimize hakaret etmeyiz. Oturup konuşuruz sıkıntılarımızıSiz birbirinize hakarete varicak söylemlerde hiç bulundunuz mu?