15 senelik evlilik ve soğukluk

Cesur_lotus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
623
228
103
Merhabalar eşim geçen sene istemediği halde emekli edildi.45 yaşında ben ise 36.iş arıyor bulamıyor ve çok gergin,sinirli yada tam tersine oruruyorbir koltukta yemek gelirse yiyor çay gelirse içiyor.cinsel hayat? Berbat,libidosu da sanki emekli oldu 🤭 sürekli problem ediyorum bunu ben daha 36 yaşındayım bir yakinlaş diyorum yapıyor ama ihtiyacı bıraksam ayda 1 .hatta kavga ediyor, küsüyor ve 5 ay hiç bana dokunmadan duruyor.bu nedir arkadaşlar ,nasıl cozucem.'boşa ' demeyin,bana izin vermedi ben hiç çalışmadım, iş bulamıyorum.ne düşünüyorsunuz,ne önerirsiniz bunu merak ettim sizlerden.selamlar,sevgiler.

Çok geç diye bir zaman yoktur.Çalışmak için kimsenin iznine ihtiyacınız yok.Bir yıl az zaman değil,artık kendini toparlaması lazım eşinizin.Bunu ona çok net belirtin.Baktınız çabası yok,herkes yoluna.

Emeklilik öncesi cinsel hayatınız nasıldı?
5 ay küs mü duruyorsunuz orayı anlamadım ama 15 yıl sonrası çok fazla şeyin düzeleceğini düşünmüyorum ne yazık ki.
Siz biraz kendinize mesgale, iş bulmaya dikkatinizi dağıtmaya çalışın.
Eşiniz de işe girerse evden gün içinde uzaklaşması ikinize de iyi gelebilir.

Deli oluyorum böyle şeylere çalışmanıza izin vermedi ne demek? Mesleğiniz de varmış. Eee noldu şimdi iş bulamıyorsunuz doğal olarak. Biraz geleceği düşünmek lazım. Anne baba eş de olsa gelecek kimsenin eline bırakılmamalı bence.
45 yaşında kişi bence yaşlı falan değildir. 36 yaş kadın için süper bir yaş bence ve sizi cinsellikten mahrum bırakması, evde pineklemesi. Çok ciddi sorunlar. Demeyin demişsiniz ama boşanın.

Arıyorum,yaşadığım ilde inanin ki günde 3 saat iş arıyorum bulamıyorum bulsam da tercih edilmiyorum🤔
Tecrübe olmadan olmaz bence artık.boşan desem hem işin yok hem başka birini bulabilmek mesele.bence kocanın iyiliği için çabala.doktora götür antidepresan falan yazsin.

Sadece mesleğiniz olan alanlarda aramayın işi gerekirse markette kasiyerlikte olur ama muhakkak çalışmalısınız çünkü eşiniz düzelmeyebilir sizde bu isteklerle baş edemezsiniz sizin sonuç boşanma gibi duruyor

Merhabalar eşim geçen sene istemediği halde emekli edildi.45 yaşında ben ise 36.iş arıyor bulamıyor ve çok gergin,sinirli yada tam tersine oruruyorbir koltukta yemek gelirse yiyor çay gelirse içiyor.cinsel hayat? Berbat,libidosu da sanki emekli oldu 🤭 sürekli problem ediyorum bunu ben daha 36 yaşındayım bir yakinlaş diyorum yapıyor ama ihtiyacı bıraksam ayda 1 .hatta kavga ediyor, küsüyor ve 5 ay hiç bana dokunmadan duruyor.bu nedir arkadaşlar ,nasıl cozucem.'boşa ' demeyin,bana izin vermedi ben hiç çalışmadım, iş bulamıyorum.ne düşünüyorsunuz,ne önerirsiniz bunu merak ettim sizlerden.selamlar,sevgiler.
Cinsellikten önce sizin çalışmanıza izin vermemesini sorun etmeniz gerekmez mi?
Ayrıca yaşınız genç bulun bir iş çalışın size uygun bir iş vardır mutlaka. Geç kalmış sayılmazsınız.

işiniz var mı maddi olarak bağımsız hayat sürdürebileceksen durma boşan 36 yaş cinselliği bitirmek için çok erken bir yaş kaldı ki bir cinsellikte değil adam her manada bitik

Back
X