- 13 Aralık 2016
- 623
- 228
- 103
- Konu Sahibi Cesur_lotus
-
Boşan demeyin dediğin için birşey diyemedimİzin verirse boşanacak mısınız peki
Ona da kızarım yaaÇalışmasına izin vermemiş sanki
Anlamadimİzin verirse boşanacak mısınız peki
Yok bişi cınımmm hakkında hayırlısı olsunAnlamadim
İş bulamıyorum,mesleğim var ama tecrübesiz siz olduğumdan sanırım tercih edilmiyorum.36 yaş cinsellik için aktif bir yaş olabilir ama çalışmaya başlamak için de aktif bir yaş bence.
Arıyorum,yaşadığım ilde inanin ki günde 3 saat iş arıyorum bulamıyorum bulsam da tercih edilmiyorumGencmıssınız daha iş bakın kendınıze
Meslegınız nedirArıyorum,yaşadığım ilde inanin ki günde 3 saat iş arıyorum bulamıyorum bulsam da tercih edilmiyorum
Tecrübe olmadan olmaz bence artık.boşan desem hem işin yok hem başka birini bulabilmek mesele.bence kocanın iyiliği için çabala.doktora götür antidepresan falan yazsin.Arıyorum,yaşadığım ilde inanin ki günde 3 saat iş arıyorum bulamıyorum bulsam da tercih edilmiyorum
Cinsellikten önce sizin çalışmanıza izin vermemesini sorun etmeniz gerekmez mi?Merhabalar eşim geçen sene istemediği halde emekli edildi.45 yaşında ben ise 36.iş arıyor bulamıyor ve çok gergin,sinirli yada tam tersine oruruyorbir koltukta yemek gelirse yiyor çay gelirse içiyor.cinsel hayat? Berbat,libidosu da sanki emekli oldusürekli problem ediyorum bunu ben daha 36 yaşındayım bir yakinlaş diyorum yapıyor ama ihtiyacı bıraksam ayda 1 .hatta kavga ediyor, küsüyor ve 5 ay hiç bana dokunmadan duruyor.bu nedir arkadaşlar ,nasıl cozucem.'boşa ' demeyin,bana izin vermedi ben hiç çalışmadım, iş bulamıyorum.ne düşünüyorsunuz,ne önerirsiniz bunu merak ettim sizlerden.selamlar,sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?