- 13 Aralık 2016
- 623
- 228
- 103
- Konu Sahibi Cesur_lotus
Merhabalar eşim geçen sene istemediği halde emekli edildi.45 yaşında ben ise 36.iş arıyor bulamıyor ve çok gergin,sinirli yada tam tersine oruruyorbir koltukta yemek gelirse yiyor çay gelirse içiyor.cinsel hayat? Berbat,libidosu da sanki emekli oldu  sürekli problem ediyorum bunu ben daha 36 yaşındayım bir yakinlaş diyorum yapıyor ama ihtiyacı bıraksam ayda 1 .hatta kavga ediyor, küsüyor ve 5 ay hiç bana dokunmadan duruyor.bu nedir arkadaşlar ,nasıl cozucem.'boşa ' demeyin,bana izin vermedi ben hiç çalışmadım, iş bulamıyorum.ne düşünüyorsunuz,ne önerirsiniz bunu merak ettim sizlerden.selamlar,sevgiler.
 sürekli problem ediyorum bunu ben daha 36 yaşındayım bir yakinlaş diyorum yapıyor ama ihtiyacı bıraksam ayda 1 .hatta kavga ediyor, küsüyor ve 5 ay hiç bana dokunmadan duruyor.bu nedir arkadaşlar ,nasıl cozucem.'boşa ' demeyin,bana izin vermedi ben hiç çalışmadım, iş bulamıyorum.ne düşünüyorsunuz,ne önerirsiniz bunu merak ettim sizlerden.selamlar,sevgiler.

sürekli problem ediyorum bunu ben daha 36 yaşındayım bir yakinlaş diyorum yapıyor ama ihtiyacı bıraksam ayda 1 .hatta kavga ediyor, küsüyor ve 5 ay hiç bana dokunmadan duruyor.bu nedir arkadaşlar ,nasıl cozucem.'boşa ' demeyin,bana izin vermedi ben hiç çalışmadım, iş bulamıyorum.ne düşünüyorsunuz,ne önerirsiniz bunu merak ettim sizlerden.selamlar,sevgiler.

ben direkt boşan diye gelmiştim
 ben direkt boşan diye gelmiştim