Adeta bir KabataşNe yani onda mi yalanmış
şaşırdık mı?
Ama kadın napsin "Çalışma" stillerini öğrenmiş tutamamis zaar kendiniAdeta bir Kabataş
görev kısmına “15 Temmuz kahramanı”
Diyebiliriz tabi ki.bu mesaja CRM diyebilir miyiz ?
CRM ne ola ki ?Diyebiliriz tabi ki.
Ben kendini dövüp askerlere karşı çıktım bu yüzden beni bu hale getirdiler deyip maaş almaya çalışanı biliyorumStajer öğrencilerden birisi arkadaşının ayağını kırdığını ancak 15. Temmuz günü ile alakası olmamasına rağmen gidip rapor alıp 15 temmuz mağdurum demiş. Şuan gazi maaşı alıyormuş.
Ben diyenin yalancısıyım ama bu sadece bir örnekti bir çok kişiden duydum buna benzer şeyleri. İnsan acaba diyor!!!
Yalanla imAn bir arada olur mu? Öyle değil miStajer öğrencilerden birisi arkadaşının ayağını kırdığını ancak 15. Temmuz günü ile alakası olmamasına rağmen gidip rapor alıp 15 temmuz mağdurum demiş. Şuan gazi maaşı alıyormuş.
Ben diyenin yalancısıyım ama bu sadece bir örnekti bir çok kişiden duydum buna benzer şeyleri. İnsan acaba diyor!!!
Customer Relationship Management yani Türkçesi müşteri ilişkileri yönetimi, şirketlerin halihazırdaki müşterilerine veya müşterisi olma potansiyelindekilere, kendilerini en iyi şekilde pazarlamak için kullandıkları yöntemlerin bütününe crm denir.CRM ne ola ki ?
Sen haksızlıklara, yalana dolana riyaya karşı olduğunu bildiğim için yazmıştım. Yoksa yanılmış mıyım?Benimle ne alakası var şimdi bunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?