15 yaş büyük biriyle evlilik mümkün olabilir mi

Leylleyl06

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
18
18
3
34
Merhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler

Belli bi yaştan sonra o uçurum kalkıyor .

Yani 40 yaşındaki bi kadınla 55 yaşındaki bi adamın ilişkisine çok hoş bakabiliyor insan .

Ama 25 e 40 olunca ? Yani olabilir , bilemedim . Bu biraz matematik değil de karater , yaşam tarzı benzerliği meselesi .

Uyuşmak , anlaşmak vs .

olmaz bence. toplumca dayatılan boşanmış kadın psikolojisi yüzünden hemen iyi kötü evleneyim filan diye düşünmüyosunuz değil mi? daha çok gençsiniz ama adam 40 yaşında. hiç olmaz bence.

+1
25 cok genc bir yas, yasiti biriyle olmak varken insanin kendii ortayasli biriyle mezara gommesi kendine haksizlik bence.

ben 24 yasındayım eşim 36 iyi geçiniyoruz bir oğlumuz var
e evlendiğin boşandıgınıda göz önünde tutarsan maddi durumu iyi biride olması avantajlı
olur neden olmasın büyük erkek kıymet bilir derler mutluluklar canım
evlenip boşandığını ne amaçla göz önünde tutması gerekiyor?

olmaz bence. toplumca dayatılan boşanmış kadın psikolojisi yüzünden hemen iyi kötü evleneyim filan diye düşünmüyosunuz değil mi? daha çok gençsiniz ama adam 40 yaşında. hiç olmaz bence.
+1

+1
25 cok genc bir yas, yasiti biriyle olmak varken insanin kendii ortayasli biriyle mezara gommesi kendine haksizlik bence.
+1
Boşandın diye 40 yaşında biriyle evlenmek zorunda değilsin . Gençsin kendin gibi genç insanlarla takılmalısın.
Adam 40ina gelmiş ,hala gözü çıtırlarda.
+1

Back
X