- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi Leylleyl06
15 yaş çok değil mi? Çok büyük artıları yoksa ben istemezdim şahsen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1
25 cok genc bir yas, yasiti biriyle olmak varken insanin kendii ortayasli biriyle mezara gommesi kendine haksizlik bence.
Yaşın 30+ olsaydı sorun değildi.Ama 25 yaş için sorun.Şu ben yaşımdan olgunum söylemlerini bir kenara bırakın.Olgunluk ağır olmak,oturaklı olmak değildir.Hayat tecrübesi gerektirir olgunluk.Yüzyüze görüşmeden ciddi bakmamalısın.Merhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler
siz 40 oldugunuzda o 55 olacakMerhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler
Merhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler
15 yas buyuk biri ile ciddi kusak farkı var.sındi farketmiyosundr ama 15 yas buyuk bir kafınla bile cok samimi dost kafa dengi bulman zor oluyor. bundan 10 yıl sonra adam 50 olacak sen 35 kıpır kıpr olacaksın hala .Merhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler
Merhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler
ben tercih etmezdim ama çevremde evlenipmutlu olanlar var,40 ile 25 rasında dağlar kdar fark varMerhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler