15 yaş büyük biriyle evlilik mümkün olabilir mi

bence uçurum. ne paylaşacaksınız ki o kadar yaşlı adamla..

walla şimdiki zıpır , kadından ve ruhtan anlamayan boş erkeklerle olacağına olgun kişiler daha iyidir..en azından gözü dışarıda olmaz daha fazla değer verir ki görmeden ruh yapısını bilmeden fikir yürütmek doğru değil bence... o kadarda büyük bir uçurum yok adam 100 yaşında değil:))

walla şimdiki zıpır , kadından ve ruhtan anlamayan boş erkeklerle olacağına olgun kişiler daha iyidir..en azından gözü dışarıda olmaz daha fazla değer verir ki görmeden ruh yapısını bilmeden fikir yürütmek doğru değil bence... o kadarda büyük bir uçurum yok adam 100 yaşında değil:))
hıı oldu o zaman:süslü:

Merhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler
15 yaş çok ben olsam kabul etmezdim.

15 yas buyuk biri ile ciddi kusak farkı var.sındi farketmiyosundr ama 15 yas buyuk bir kafınla bile cok samimi dost kafa dengi bulman zor oluyor. bundan 10 yıl sonra adam 50 olacak sen 35 kıpır kıpr olacaksın hala .

Bir şeyi merak ediyorum gerçekten, amacım polemik değil sizin özelinizde olmaz diyen arkadaşlara sormak.

Burda her gün onlarca konu okuyoruz hepimiz. Cinsel problemi olan, eşiyle sevişmeyen adamlar, işten gelip tv karşısına serilenler, telefonundan kafasını kaldırmayanlar, karısıyla çoluğu çocuğuyla ilgilenmeyenler, haftasonu bir parka gidip yürüyüş yapmaya üşenen adamlar falan hep karısıyla arasında yaş farkı olan adamlar mı? Hayır değil, birçoğu yakın yaşlarda evli çiftler ama hiç biri kıpır kıpır değiller. Buna ne diyeceğiz?

Bir şeyi merak ediyorum gerçekten, amacım polemik değil sizin özelinizde olmaz diyen arkadaşlara sormak.

Burda her gün onlarca konu okuyoruz hepimiz. Cinsel problemi olan, eşiyle sevişmeyen adamlar, işten gelip tv karşısına serilenler, telefonundan kafasını kaldırmayanlar, karısıyla çoluğu çocuğuyla ilgilenmeyenler, haftasonu bir parka gidip yürüyüş yapmaya üşenen adamlar falan hep karısıyla arasında yaş farkı olan adamlar mı? Hayır değil, birçoğu yakın yaşlarda evli çiftler ama hiç biri kıpır kıpır değiller. Buna ne diyeceğiz?
Eski eşimle aramda 4 yaş vardı, güya benim için ideal yaş, ama adam her açıdan ilgisizdi, sevgi şefkat merhamet ve hatta arzu .. hiç bir güzel duygu hissedemedim ondan ... Şimdi benden 12 yaş büyük biri her gün prenses muamelesi yapıyor bana ve hakikaten mutsuz bir günüm olmuyor onunlayken..
Ne istediğini iyi bilip karşıdaki kişiyi doğru değerlendirmek lazım gerçekten...

Eski eşimle aramda 4 yaş vardı, güya benim için ideal yaş, ama adam her açıdan ilgisizdi, sevgi şefkat merhamet ve hatta arzu .. hiç bir güzel duygu hissedemedim ondan ... Şimdi benden 12 yaş büyük biri her gün prenses muamelesi yapıyor bana ve hakikaten mutsuz bir günüm olmuyor onunlayken..
Ne istediğini iyi bilip karşıdaki kişiyi doğru değerlendirmek lazım gerçekten...

İşte burada sunulan bahanelerin yaşla ilgisi olmadığını anlatmaya çalışıyorum ben de. 40 yaşındaki bütün insanlar aynı karakter yapısında aynı enerjide olabilir mi? Bunu söyleyenler kendi yaşıtlarıyla bire bir aynı mı acaba?

Bu tip konulara genel yorum yapılamaz çünkü kişiye özel mevzulardır bunlar.

İşte burada sunulan bahanelerin yaşla ilgisi olmadığını anlatmaya çalışıyorum ben de. 40 yaşındaki bütün insanlar aynı karakter yapısında aynı enerjide olabilir mi? Bunu söyleyenler kendi yaşıtlarıyla bire bir aynı mı acaba?

Bu tip konulara genel yorum yapılamaz çünkü kişiye özel mevzulardır bunlar.
Evet katılyorum. İyi kötü her türlü örnek var bu konuda da

Önce görüşün bence
Isınırsanız
Devam edersiniz.
Evet 15 yaş fazla ama ben duyguya bakarım :)
arada çarpılma durumu (elektirik) olursa gerisi teferruat :eğlence:

Bence önemli olan anlaşmak ve uyum. Neden olmasın ki? Bir de burada yok 40 yaşında adam sapık mıymış 25 yaşındaki birine bakıyor yazmışlar. Sanki adam sübyancı tövbe ya Rabbim.

31 yaşındayım en fazla 3-5 yaş arası düşünürüm kendim için her açıdan daha sağlıklı. 15 çok fazla iyi düşün taşın karar ver.

Tavsiye etmiyorum köprüyü geçene kadar adam her dediğini yapar sonra gerçek yüzünü gösterir senin ona uymanı ister ,
uzak dur zaten aşk değil ekonomik evlililk olacak herhalde sizin ki bir bakmışsın adam ya pinti yada ana kuzusu

Fark fazla ama sizi etkileyen yönleri varsa zaten olgunluğa önem veriyorsunuzdur olabilir gerçi Alın yazısı diye bişey var diliniz bağlanıcak elbet hayırlısıysa

Kendi kriterleriniz nnedir?Hayatta beklentileriniz? Yani ancak mecbur kalan başka şansı olmayan kişi kabul eder böyle bir yaş farkını bence

Bence yas farki cok fazla.

Benim esimin annesiyle arsinda 16 yas var. Esim 26 kayinvalidem 42 yasinda.

Bir kere hayata bakis aciniz oster istemez farkli olacak. Bende 25 yasindayim ve 2 yil onceki dusuncelerim bile ayni degil.

Ayrica 40 yasina kadar evlenmemis ama gormus gecirmistir. 25 yasindaki biriyle evlenip uzerinize otorite kurmak isteyebilir. Sen daha dunki cocuksun diyip dusuncelerinizi onemsemeyebilir.

Bana sorarsaniz ask da yok arada hic kalkismayin bu ise.

annrmle babamin arasinda 11 yas var teyzemle enistemin arasinda 10 yas var ve ikiside hep bundan sikayet eder. annem yeni evkiyken gezmek isterdim babansa zaten gezmis tozmus evde oturup huzur isterdi hic gencligimi yeni evliligimi yasayamadim diye anlatir bence cok mantikli o gorecegini gormus gezmis tozmus evde oturup tv izleyip sakinlik isteyebilir ama siz cok gencsiniz sizin temponuza isteginize cevap veremeyebilir

Karakter ve kafa meselesi..
25 yasinda olup 40 yasinda gibi hissedende var ..
25 yasinda olup kendini cocuk gibi hissedende var..
Cevremde yas farki olup mutlu olanda var..( tabi bu kadar fark yok)

Merhaba arkadaşlar.Benim sevdiğim bir kız arkadaşım var.kendisi evli.ve eşinin bir arkadaşı varmış.Çok iyi bir insanmış.her yönden güvenilir ve iyiymiş.maddi durumu da gayet iyi.kendisi 40 yaşında.hiç evlenmemiş.ben 25 yaşındayım 2 buçuk yıl önce boşandım çocuğum yok.biraz konuştuk watsap tan.genel olarak şartlarımız dünya görüşümüz aynı diyebilirim.yüz yüze görüşmeyi istiyoruz.sizce 15 yaş bir uçurum mu .15 yaş büyük biriyle uyumlu bir evlilik olabilir mi.ve ben yaşımdan çok olgun bir insanım.bu arada tipi düzgün ve bakımlı biri. Yorumlarınız için tşkler
Çapkındır... Bir de o yasta birisini yönlendiremez, sevmediginiz yonlerini degistiremez veya törpüleyenezsiniz, neden bu yasina kadar hc evlenmedigini sordunuz mu? Eger bir ailenin sorumlulugunu almaktan kacmissa bu yastan sonra daha da zorlanir ve sorunlar cikarir bence, ayrica ikinci evliliginiz olacak hemen iyi birisi demeyin, adimlarinizi saglam atin, iyi gozlemleyin ve evlilik surecini biraz uzun tutun zira boyle tipler yeterince gec kaldim hayata hadi apar topar evlenelim modunda olur oysa asil sebebi uyusamayacaginiz yonlerini siz gormeden nikahi kiymaktir, tabi sizin gorustugunuz kisiyi tanimiyorum, itham etmek istemem sadece keyifci birisi oldugu icin evlenmeyen bir erkekse eger boyle olur demek istedim!

Back
X