• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yaş fark fazla mı

elif468

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
84
15
18
35
Yalova
Arkadaşlar merhaba ben sizden fikir almak için siteye üye oldum. Bir süre önce bir adamla tanıştım 40 yaşında. Ondan çok etkileniyorum. O da benden çok hoşlanıyor. Ben 25 yaşındayım. Çok sakin bir erkek. Başından bir evlilik geçmiş bir sene önce boşanmışlar. Tam bu konuyu detaylı bilmiyorum açıkçası çünkü sormuyorum üzülmesin diye. Çok aşık olup kendinden büyük bir kadınla evlenmiş kadının bir de çocuğu varmis. Kadın 3 sene sonra çok sıkıcı olduğunu söyleyip ayrılmış. Yani sadece bu kadar biliyorum. Beni cok beğeniyor ama üzülmekten korkuyorum diyor bana yavaş açılıyor. Ben onunla olmayı çok istiyorum ama eski eşini unuttu mü emin olamıyorum. Bir de yaş konusunda ben rahatsız değilim ama sizin görüşlerinizi de merak ediyorum.

canım bence bu genel olarak soracağın bir konu değil yani sunu demek isterim arada 3 yaş fark olur ruh tutmayınca yine anlaşamssn yada 15 yaş olr anlaşırsın yaş kişiden kişiye değişir sakinken sen cok harektli bir ruha sahipsen o sıkıntı olur arada yaş farkı olmayıp çok pasif insanlarda yok değil:)benim eşimle aramda 12 yaş var:34: 1.5 yıllık evliyim 6 yıldırda beraberiz hemde ayrı şehirlerdeydik 1.5 saatlik farkı olan ama ne eşim benden 12 yaş büyük gibi zaten görüntüde kimse anlamaz fark oldugunu 4-5 belki der herkez ailem bile anlMdı oderece ama eşimle aramda 6 yıldır hiç yaş farkını hissetmedim oyüzden bu kafaların uyşma meselesi derim benm amcam kız arkadaşım hepsinin arasında 10 yaş fark var çocukları bile oldu :))

Teşekkür ederim cevap verdiğin için :) evet aslında haklısın. Diğer problemler çözülse yaşı düşünmem bile

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Kadınlar Kulübü mobile app

Evet ona çok aşık olmuş tam detaylı bilmiyorum ama evli gibi değildik demişti çocuk bile yapmadı bana diye sızlanmıştı çocuk gibi. Ben aşık olmadım şimdiye kadar. Ilk kez onda böyle heyecan duyuyorum. Beni ne kadar beğendiğini çok belli ediyor ve kıskanıyor. Hep onunla sevgili olursak onu bırakacağımı düşünüyor. Benden sıkılır mısın diyor. Bana karşı kendini sürekli engelliyor. Bense tam tersi ona koşmak için sabırsızlanıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ona çok aşık olmuş tam detaylı bilmiyorum ama evli gibi değildik demişti çocuk bile yapmadı bana diye sızlanmıştı çocuk gibi. Ben aşık olmadım şimdiye kadar. Ilk kez onda böyle heyecan duyuyorum. Beni ne kadar beğendiğini çok belli ediyor ve kıskanıyor. Hep onunla sevgili olursak onu bırakacağımı düşünüyor. Benden sıkılır mısın diyor. Bana karşı kendini sürekli engelliyor. Bense tam tersi ona koşmak için sabırsızlanıyorum.

belki oda yaş farkından dolayı ilerde sorun olacagını düşünüyor neyin iyi neyin kötü olacgını yasamadan bilemyiz ya böyle olur die suan mutlu oldugumuz seylerden vazgeçmemliyiz bence:1:

Umarım öyledir çok teşekkür ederim sana :))

Back
X