• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Yaşındaki erkek kardeşim annemle uyuyor

10 sene sonra ben ve kızım böyle olucaz heralde :/
Durum tabiki sağlıklı değil
Ama beraber uyudukça valla alışkanlık yapıyor. 16-17 yaşındaki kazık kadar adamla da yatılmaz ya.

Alıntıladım kusura bakmayın. Sekiz aylık evlilikten sonra boşanmış bir arkadaşım olmuştu. “Sekiz ay hamile kalmak için uzun, evlilik için kısa bir süre. Bu kadarlık evlilikten bir de çocukla çıkabilirdin iyi ki olmamış” dediğimde “olamazdı, benimle yatmıyordu ki zaten annesiyle aynı yatakta yatıyordu” demişti. Ben şokkk. Eşi vefat etmiş kadıncağız ne var yani deyip kabul etmiş arkadaş aynı eve yerleşmeyi. İşte nerden bilsin…

Nöööeeeyyyy?????? :silah: Detayları merak ettim yalnız dksjhfdk cinsellik de mi hiç yaşamıyormuş karısıyla? Oha

Alıntıladım kusura bakmayın. Sekiz aylık evlilikten sonra boşanmış bir arkadaşım olmuştu. “Sekiz ay hamile kalmak için uzun, evlilik için kısa bir süre. Bu kadarlık evlilikten bir de çocukla çıkabilirdin iyi ki olmamış” dediğimde “olamazdı, benimle yatmıyordu ki zaten annesiyle aynı yatakta yatıyordu” demişti. Ben şokkk. Eşi vefat etmiş kadıncağız ne var yani deyip kabul etmiş arkadaş aynı eve yerleşmeyi. İşte nerden bilsin…
O işin içinde maalesef ensest gibi farklı şeyler de olabilir :kusmuk:

Back
X