• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Yaşındaki erkek kardeşim annemle uyuyor

Benim erkek kardesimde 15 yaşına kadar annemle uyudu, hatta hava soğuk olunca önceden yatıp yatağı isitiyordu annem üşümesin girince diye. Bu arada babamdan ayrı yaşıyorduk. Sonra Kendi bıraktı bir anda, şuan evli bir çocuğu var ve asla anneme bağımlı değil aksine annemi pek aramaz bile , haftada bir ancak.

Bende 15 16 yaşına kadar annemle uyudum. Bı sebebi de yoktu babam Vefst etti küçükken, kışın çok sıcak oluyordu güvenli hissediyordum yazında balkonda uyuyorduk sıcaktan. Açıkçası ne bir sıkıntı yaşadım, ne anneme bağımlı oldum. Sabah okul alarmimdan uyanıyor diye bı gün kendi kdamda yattım, sonra sadece hastaysam ateşimi kontrol edebilsin diye annemle uyudum. Yatağımı ayırmak zor olmadı, sürekli seni dışına çıktım. 4 yıldır başka ülkelerdeyiz. Benim hayatımda annemle uyumak hep çok güzel bir anı olarak kaldı, herhangi bir kötü izi Yok, uykumda üstümü örgütünü hatırlarım, deprem olduğunda üstüme kapaklandigini. Erkek çocuk bu, hayatına biri girse özel bir durum olsa zaten kendisi annenizden ayrı yatacaktir
Yapma etme bu çocuk ergenlik çağında ruyalanmalar başlamıştır ruyalandiginda yanında annesi olacak ne anormal bir durum ! Üstelik gay bireylerde bu tarz anormal gecmis oykuler de mevcut bu olayın bir güzellemesi yok maalesef erkek çocuk ve anne bağımlılığı had safhada her yönden çocuğa yazık

Benim erkek kardesimde 15 yaşına kadar annemle uyudu, hatta hava soğuk olunca önceden yatıp yatağı isitiyordu annem üşümesin girince diye. Bu arada babamdan ayrı yaşıyorduk. Sonra Kendi bıraktı bir anda, şuan evli bir çocuğu var ve asla anneme bağımlı değil aksine annemi pek aramaz bile , haftada bir ancak.
Yuh yatağı isitiyordu annem.usumesin diye mi? Yuh ya güzellemenin de bu kadarı anormal kardesim bunlar yapmayın! Baba nerde bu arada?

Bu hiç normal bir durum değil. Kardeşiniz artık çocuk değil genç bir adam. 2.5 yaşında kızım var o bile benimle uyumuyor.
Sorunun tamamen annenizde olduğunu düşünüyorum, bu erkek çocukları neden bu derece bağımlı yetiştiriliyor anlayamıyorum.
Size sabır diliyorum, konuşup derdini anlatamamak çok zor. Umarım ikna olup psikolojik bir tedavi görürler. Her açıdan sağlıksız

Eski erkek arkadaşım da çok üzgün hissettiğinde ya annesiyle yatarmış ya da anne babasının arasında (25 yaşında):işsiz: ben onun yalancısıyım. bana tuhaf gelmişti bu durum bir de anne ve babasından pek hoşlanmaz, bağımlı değil aksine uzak olmaya çalışan biridir. Acaba o da sizin kardeş gibi miydi geçmişte diye düşündüm, ya da annesini pek sevmeyen erkekler bile anneleriyle uyuyor mu arada?? diye düşündüm. Kardeşiniz oda yok diye anne yanında yatsa anlardım da kendi odanızı verdiğiniz halde devam ediyormuş. Her türlü sağlıksız buluyorum. Konuyu takipte kalayım belki bir şey öğrenirim :^

15 yaşındaki ergen çocuk nasıl annesinin yanında yatıyor ya. Çocuğumuz bile olsa, bazi hallerine şahit olmak istemeyiz ve bizim hallerimize de şahit olunmasını istemeyiz.

Kız olsa anlarım, anne kız olabilir derim ki o bile tuhaf. Annem uyku apnesiydi, geceleri yanında uyumam gerekiyordu, sık sık uyanıp kalbi durdu mu diye kontrol ediyordum, o zaman bile bazalarimiz yanyana ama ayrıydı.

Çok şaşırdım. 15 değil beş yaşındaki çocuk yapmaz bunu.

Çok çok anormal ve sağlıksız bir durum. Benim eskiden bir tanıdığım da (anne) 9-10 yaşlarındaki oğlunu yanında yatırıyordu. Biz ona bile bunun yanlış olduğunu söylüyorduk. Şimdi durum nedir bilmem, bağlantımız koptu. Üniversite çağına gelmiştir çocuk.

Hele ki 15 yaş ne demek. Erkek çocukların tam ergenliğe girdiği, fiziksel olarak uyandığı bir dönem. Ayrıca bu şekilde anne baba arasında bir özel hayat da kalmıyor. Yaşları sebebiyle bu yoksa bile çok yanlış o yaştaki bir çocuğun annesiyle yatması.

Şimdi büyük ihtimalle linçleneceğim ama sadece biri bir uçta diğeri bir uçta uyuyor mu, yoksa fiziksel temas var mı? Özür dilerim ama ensest ilişkiler böyle başlıyor.

Yuh yatağı isitiyordu annem.usumesin diye mi? Yuh ya güzellemenin de bu kadarı anormal kardesim bunlar yapmayın! Baba nerde bu arada?
Ben normal böyle şeyler diye bir cümle kurdum mu??? Aynı olaya şahit olduğumu ve sonucu yazdım. Ayrıca yatağı ısıtma konusu ev eski ve soğuktu vücut ısısıyla çok iyi bilirsiniz ki bir süre sonra yatağın içi isinmaya başlar amaci oydu anneme hiç kiyamazdi. Babanin nerde olduğundan sanane? Orada zaten ayrı olunduğu yazıyor, düzgün okusaydin detayı bilmeme gerek var mı? Ha birde kendi oğlumu asla yatirmam ben, o kadar cahil değilim !

Yani bazı kocalar için emzikli çocuk, memeden ayrılmamış vs diye mübalağa ediyorduk ama mübalağa değilmiş cidden varmış böyle şeyler demek ki.
Alıntıladım kusura bakmayın. Sekiz aylık evlilikten sonra boşanmış bir arkadaşım olmuştu. “Sekiz ay hamile kalmak için uzun, evlilik için kısa bir süre. Bu kadarlık evlilikten bir de çocukla çıkabilirdin iyi ki olmamış” dediğimde “olamazdı, benimle yatmıyordu ki zaten annesiyle aynı yatakta yatıyordu” demişti. Ben şokkk. Eşi vefat etmiş kadıncağız ne var yani deyip kabul etmiş arkadaş aynı eve yerleşmeyi. İşte nerden bilsin…

Hatta araştırıp soruşturmuşlar. Çalıştığı okulun müdürü “çok efendi, sağlam bir çocuk. Bir anacığı var hiç ayırmaz yanından” demiş hakkında. Bunlar da ailece merhametinden sanmışlar. Okuyan gençler gözünüzü açık tutun.

merhaba, internette çok arattım benzer bir durum var mı diye ama yok bulamadım çok saçma bir durum olduğu için yaygın değil demek ki 🤦🏻‍♀️ Başlıktan da anlaşılacağı üzere kardeşim yıllardır annemle uyuyor ve ben de psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum ama ailede kimse ikna olmuyor. Özellikle annem maalesef çok normal bir durummuş gibi her gün yanında yatmasına izin veriyor. Babam çok horlayan birisi ve ikisi de kilolu aynı yatakta rahat etmiyor olabilirler anlarım ama kardeşimle uyumak zorunda mı bunu anlayamıyorum. Evimiz küçük iki oda bir salon odalardan biri benim odam biri yatak odası. Ben şehir dışında üniversite okuduğum için odamı kardeşime bıraktım ama yine yatmadı, pandemi de sırf tek uyusun diye salonda yattım yine uyumadı. Okulum bitti şuan evdeyim odaya iki katlı ranza alalım diyorum kimse yanaşmıyor. Oda küçük olduğu için iki yatak da sığmıyor. benim odamda da babam uyuyor. Yani bizim evde kimsenin doğru düzgün yatağı yok şuan. (Babam işe gece gittği zamanlar odamda bazen annrm uyuyor, asla yatağımda uyuyamamak da sinir ediyor). Çevremde bizim gibi küçük evde yaşayanlarda da oğlan çocuğu salonda yatıyor ama ben yatmaya razıyım yine gidiyo annemin yanına yatıyor. Annem de hiçbir şey demiyor sinir oluyorum ya lise üçüncü sınıfa geçti hiç mi utanmaz. Bu duruma napabilirm tek çözüm psikolojik yardım almak mıdır?
Maalesef anneniz ve kardeşiniz duygusal ensest ve bu bağımlılık ikisini de mahvedecek , sakın anneniz oğlunu evlendirip kimsenin evladının başını yakmasın..

Aradığım yorum bu kesinlikle ensest bir bağ
Psikolojide bu kişilere duygusal ensest deniyor, ve koca koca adamlar evleniyor ve duygusal ensest olduğunun farkında olmadan saçma sapan bir ilişki ile yaşıyorlar, ve genelde böyle kişilerin evliliği boşanma ile sonuçlanıyor, bu bir hastalık tamamen annenin sebep olduğu bir şey..

Psikolojide bu kişilere duygusal ensest deniyor, ve koca koca adamlar evleniyor ve duygusal ensest olduğunun farkında olmadan saçma sapan bir ilişki ile yaşıyorlar, ve genelde böyle kişilerin evliliği boşanma ile sonuçlanıyor, bu bir hastalık tamamen annenin sebep olduğu bir şey..
Teşekkürler bilgilendirme için:)

Alıntıladım kusura bakmayın. Sekiz aylık evlilikten sonra boşanmış bir arkadaşım olmuştu. “Sekiz ay hamile kalmak için uzun, evlilik için kısa bir süre. Bu kadarlık evlilikten bir de çocukla çıkabilirdin iyi ki olmamış” dediğimde “olamazdı, benimle yatmıyordu ki zaten annesiyle aynı yatakta yatıyordu” demişti. Ben şokkk. Eşi vefat etmiş kadıncağız ne var yani deyip kabul etmiş arkadaş aynı eve yerleşmeyi. İşte nerden bilsin…
Orta-doğu coğrafyasının ruh hastası erkekleri ve erkekperest anneleri beni her seferinde şaşırtmayı başarıyor. Allah böyleleri ile karşılaştırmasın

merhaba, internette çok arattım benzer bir durum var mı diye ama yok bulamadım çok saçma bir durum olduğu için yaygın değil demek ki 🤦🏻‍♀️ Başlıktan da anlaşılacağı üzere kardeşim yıllardır annemle uyuyor ve ben de psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum ama ailede kimse ikna olmuyor. Özellikle annem maalesef çok normal bir durummuş gibi her gün yanında yatmasına izin veriyor. Babam çok horlayan birisi ve ikisi de kilolu aynı yatakta rahat etmiyor olabilirler anlarım ama kardeşimle uyumak zorunda mı bunu anlayamıyorum. Evimiz küçük iki oda bir salon odalardan biri benim odam biri yatak odası. Ben şehir dışında üniversite okuduğum için odamı kardeşime bıraktım ama yine yatmadı, pandemi de sırf tek uyusun diye salonda yattım yine uyumadı. Okulum bitti şuan evdeyim odaya iki katlı ranza alalım diyorum kimse yanaşmıyor. Oda küçük olduğu için iki yatak da sığmıyor. benim odamda da babam uyuyor. Yani bizim evde kimsenin doğru düzgün yatağı yok şuan. (Babam işe gece gittği zamanlar odamda bazen annrm uyuyor, asla yatağımda uyuyamamak da sinir ediyor). Çevremde bizim gibi küçük evde yaşayanlarda da oğlan çocuğu salonda yatıyor ama ben yatmaya razıyım yine gidiyo annemin yanına yatıyor. Annem de hiçbir şey demiyor sinir oluyorum ya lise üçüncü sınıfa geçti hiç mi utanmaz. Bu duruma napabilirm tek çözüm psikolojik yardım almak mıdır?
Normal degil. Kardeşim annem ve babamla yatiyordu. 5. Sinifti. Asiri sacma geldi ve y yaz tatilime eve geldigim bir yaz kardesimin yatagini ayirdım 10 gun falan herkes kustu evde bana sonra alistilar. Ama beni dinlemisler allahtan dinlemeseler b planim yoktu malesef

Kendisiyle konuştunuz mu orada yatmak isteme sebebi neymiş? Ben korktuğum için yatardım mesela…Eski sevgilim (o zamanlar 23-24’tü) ve de erkek kardeşi (o da 20-21 falandı) anneleriyle uyuyorlardı…Kadın bunların ortasında yatıyordu…Ve bu bir şekilde bizim ilişkimize olumsuz olarak yansıdı…Bu durumu ailenizle konuşun çünkü ilerde büyük sorunlar çıkar…

Yapma etme bu çocuk ergenlik çağında ruyalanmalar başlamıştır ruyalandiginda yanında annesi olacak ne anormal bir durum ! Üstelik gay bireylerde bu tarz anormal gecmis oykuler de mevcut bu olayın bir güzellemesi yok maalesef erkek çocuk ve anne bağımlılığı had safhada her yönden çocuğa yazık

Yazma tarzınız ne kadar tuhaf. İnsanlar soru sorunca iki türlü bakış açısı da var demek için yazıyoruz. Ben kız çocuğuydum, yukarida da annesine bağımlı olmayan, kendi hayatını kurmuş bir insan olduğumu annemle yatmanin hayatımı etkilemediğini yazdım, okuyanın içi biraz rahatlasın diye. Açıkçası bir erkek kardeşim olsa annemle uyumak istese, gece ruyalanacak sapik şeyler olacak diye düşünmem. Anne annedir, aklıma son gelecek şey sizin düşüncenizdir.

Back
X