Saç Rengi ve Saç Boyama 15 yaşındaki kızım.. (boya hakkında bilinçli bayanlar buraya bi bakın lütfen) :S:S

• Konu Sahibi Konu Sahibi bukiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende annemden birşeyler istedigimde universityı kazan oyle derdi:1closedeyes:
canım benım kaşlarımı alayım dedim olmaz dedi
sacımı boyayayım dedim olmaz dedi
sevgilim olsun dedm üniversiteyı kazan oyle dedi:asigim:
universiteyı kazandım 1.sınıfta saclarımı boyattım 17 yasımdaydım. 8 sene gecti saclarımın kendş rengini unuttum şimdide keske yapmasaydım diyorum:gitme:
ama arkadasların dediği gibi organık boyalarla gölge yaptırabılırsınız

BENDE 15 YAŞINDAYIM AMA 16 OLACAĞIM.BOYATIN BENDE ANNEME ISRAR ETTİM UZUN BİR SÜRE 3 AY DİRENDİ AMA SONRA VAZGEÇTİ.ŞİMDİ DE RENK BEĞENİYORUM:icecream: Yani eninde sonunda sizi bıktırır ve saçını boyatmayı başarır bari sizin rızanızla olsun iyi olsun.

BENDE 15 YAŞINDAYIM AMA 16 OLACAĞIM.BOYATIN BENDE ANNEME ISRAR ETTİM UZUN BİR SÜRE 3 AY DİRENDİ AMA SONRA VAZGEÇTİ.ŞİMDİ DE RENK BEĞENİYORUM:icecream: Yani eninde sonunda sizi bıktırır ve saçını boyatmayı başarır bari sizin rızanızla olsun iyi olsun.

iyi hoşta yaş ilerleyince saç boyatmaktan bıkıyorsun artık..o yüzden ne kadar geç saç boyamaya başlarsan o kadar iyi..şuanki o 15 yada 16yaşındaki saçının aynısını bdaa bulamıcaksın..

benimde çok hoşuma gidiyor boyatmak boyanların saçları faln filan..

ama annem emin ol bıkcaksın diyor ve onunda bıktıgını gözlemliyorm..o yüzden her ne kadr kızıl saç hoşuma gitsede hala boyatmadım saçlarımı 20yaşnda olcam nerdeyse biraz daa yaş ilerlesin işte ozamn boyatcam :)a.s

kızınız 15 yasındaymıs
şuan için çok erken hem okulda da yasak ben boyatmıştım neler çekmiştim
boyatıcan die tutturuolardı
olan kızınızın sacına olur
lise 1 de ben kolestonun açıcısıyla rengini açmıştım
çok farkı olmamıstı
çok da yıpranmamıstı
eger cok boyamak istiosa kızınıza durumu açıklayın we rengini açsın
1 2 tondan bişe olmaz farkedilmez bile
şöyle bişe de söyleyebilirsiniz
yaz tatilinde boyamana izin weriorum dersiniz
haziranın basında okul kapanmadan boyar
zaten o zaman ders de olmuo öğrencileri de çok sıkmıolar hem arkadasları da görmüş olur o haliylezemuszemus
(((((o yaştaki kızlar ister arkadaslarım da görsün die )))))
sonra okul açılınca koyuya boyar bişe olmaz
bizde öyle yapardık zamanındazemuszemus

15 yasinda ve sac boyamak mi, bu nesil cok aceleci
bence hevesi gitsin diye hafif röfle attirsin

erken diyoruz ama ben ne kızlar görüyorum hem tesettürlü hem de bildiğimiz makyajla evet doğru duydunuz far göz kalemi rimel ve allık sürmüş olarak OKULA gidiyorlar.. en masumu gözünün içine siyah kalem çekiyor hocaları neden ses çıkarmıyor anlamıyorum...

Daha beteri 4-5-6 yaşındaki kızlara ruj sürüyorlar hatta kendi öz anneleri kendi saçlarını boyarken kızlarının da saçlarına aynı boyadan sürüyorlar.. boyalı saçlı çocuklarla dolu burası yaşadığım yerde bunları çok sık görüyorum...

O yüzden bu yeni nesil herşeye erkenden sahip olmak istiyor artık televizyondan mı görüyorlar dergilerden mi okuyorlar nedir böyle bir saçmalık var. Ben 15 yaşındayken saçıma renksiz kına yapıyordum hem besliyordu hem de parlaklık veriyordu. Ben anneme boya konusunu bile açamazdım ki renksiz kınaya bile ilk başta çok sinirlenmişti. Kızmayın ama siz kızınızla fazla yüzgöz olmuşsunuz çekincesi kalmamış. Bazı konularda otoriter davranmassanız sınırlarını bilmesse daha neler neler yaptırmak ister...

Bu yaşta her istediğini yaparsa ileride ne yapacaklar çok merak ediyorum ama hiç değilse amonyaksız boyayla koyu bir tona boyatın bari.. hiç değilse sırıtmaz.

15 yaş çok erken bir yaş. bence izin vermeyin. herşeyi bu kadar çabuk ve erken tükettiklerinde ,,belli yaşlara gelindiğinde yaşayacak hiçbirşeyleri kalmayacak. bu sefer farklı arayışlara girecekler.hiçbir şeyden mutlu olmayacaklar.çünkü çok erken, olmaması gereken yaşta bunları yaşamış olacaklar.
her şeyin bir yaşı ve zamanı var.... ben asla izin vermezdim...

kızımm 15 yaşına yenii grdii.. Tutturdu saçımı boyatcam diyee.. saçında bi deişiklik istiomuş.. o yaşlardayken bzmde öylee takıntılarmz vardı ama annem bana hep kına yakardı.. neymiş hanfendi kına kokusunu sevmiyomuş. çok acaip bi şekildede boyatılcak saçım die tutturdu.. kızlar ne yapayım? sizce boyattırıyımmı? yada bşka bi çare varmıı? karamel yada kızıll türü renkklerr istiorr saçınaa .. :S:S

Bence saçını tamamen boyaması için 15 çok küçük bi yaş. Kızınızı ikna yoluna gidin en azından uçlarını boyamak konusunda bi karara varın..

Ya da saç tebeşirleri satılıyor rengarenk onlardan alın istediği renge boyasın dursun yıkayınca hemen geçiyor :) :36:

boyattır annesi bende ilk 15tim boyamıştım 2 yıl falan boyadım sonra bayaa bi süre ellemedim hevesim kursağımda kalmadı :)

15 yaşında.. tabiki hayır demelisiniz.. ama sebeplerini kızmadan anlatarak.. her heves ettiği şeyi bir kez denemeye kalkarsa işiniz iş.. yaşıtları yapıyor diye birşey yok.. o onların problemi.. 30 yaşına geldiğinde kafasında saç kalmayanlar var boyadan vs.. ilerde size teşekkür edecek..

Back
X