15 Yıl Sonra Gelen Mucize

gulin1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
189
55
Merhaba arkadaşlar
13 şubatta evliliğimin 15. yılı bitti.
4 aşılama 2 tüp bebek denemem oldu. Artık bebeğim olur mu diye bir düşüncem bile kalmamıştı.
14 ocak ta adet görmüştüm. Şubat geldi garip bir şekilde iştahım artti, midem bulandı yok dedim olamaz. 14 şubatta yaptığım idrar testinde 2. çizgiyi çok silik olsa da gördüm yok dedim yanlıştır.
16 şubatta kan testi yaptırdım doktor bana hayırlı olsun dedi tek dediğim gerçekten mi oldu :) 2 gun sonra tekrar test yaptı değerler artıyor . 1 hafta sonra gittik küçük mercimek göründü. 17 martta kalp atışı için cagirdi doktorumuz ama mercimek efendi 28 şubatta ufak bir kanama yapti doktorum sakin olmamı ve sırt üstü yatmamı soyledi.
2 martta tekrar gittik doktora mercimek efendi yerinde duruyor ama hala sütlü kahve renginde akıntı oluyor .
12 martta tekrar gideceğiz doktora insallah kalp atışlarınıda duyarız :)

rabbim gönlüne göre hayırlı evlat nasip etsin tamamına erdirsin,bebek bekleyen herkese versin ,inşallahh

Merhaba arkadaşlar
4 aşılama 2 tüp bebek denemem oldu. Artık bebeğim olur mu diye bir düşüncem bile kalmamıştı.
14 ocak ta adet görmüştüm. Şubat geldi garip bir şekilde iştahım artti, midem bulandı yok dedim olamaz. 14 şubatta yaptığım idrar testinde 2. çizgiyi çok silik olsa da gördüm yok dedim yanlıştır.
16 şubatta kan testi yaptırdım doktor bana hayırlı olsun dedi tek dediğim gerçekten mi oldu :) 2 gun sonra tekrar test yaptı değerler artıyor . 1 hafta sonra gittik küçük mercimek göründü. 17 martta kalp atışı için cagirdi doktorumuz ama mercimek efendi 28 şubatta ufak bir kanama yapti doktorum sakin olmamı ve sırt üstü yatmamı soyledi.
2 martta tekrar gittik doktora mercimek efendi yerinde duruyor ama hala sütlü kahve renginde akıntı oluyor .
Canım çok çok sevindim Allah'tan ümit kesilmez gerçekten. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Darısı da bana ve tüm isteyenlere :)

Hayırlı olsun
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin mercimeğinizi.

Korkmayın benim ikinci hamileliğim ikisindede kanamam olmuştu.
Çok şükür kızım 4,5 yaşında oğlumuda inşallah haftaya çarşamba günü kucağıma alacağım.

Bol bol dinlenin iş yapmayın bu sizin en güzel döneminiz unutmayın.

ınanırmısın okurken gozlerım doldu....allahım kucağına almayı nasıp etsınn..hayırlı evlat versın allahım analı babalı canımm..tez vakıtte tez saatte ısteyen herkese..içindede banaa..

ınanırmısın okurken gozlerım doldu....allahım kucağına almayı nasıp etsınn..hayırlı evlat versın allahım analı babalı canımm..tez vakıtte tez saatte ısteyen herkese..içindede banaa..

amin canim insallah. Allah önce hayirlisi ni versin. heo boyle dua ettim hala da böyle dua ediyorum inan.

Merhaba arkadaşlar
Allah mutlulugunu daim etsin.inan cok sevindim.ufakligin hayirli ugurlu saglikli olsun.guzel haberlerini bekliyoruz.

Bu gün kesenin içinde embriyo yu gördük. ultrasona göre henüz 5 haftalik mis. kesenin durumu güzel dedi doktor. haftaya tekrar gideceğiz. insallah kalp atışıni sa görebiliriz. İlacini zi değiştirdi hap yerine jel verdi. Herşey çok güzel olacak insallah.

Merhaba arkadaşlar
Allahım yüzünüze gülmüş sağlıkla kucagına almak nasip etsin inşallah yat kalkma bence tüm hamileliğin boyunca kalkma.kendim hamilr olsam anca sevinirim biz birkaç sene çocugunuz olmadı dünyanın sonu geldi zannetim size rqvbim sabrınızın ödülünü vermiş.

Allahım yüzünüze gülmüş sağlıkla kucagına almak nasip etsin inşallah yat kalkma bence tüm hamileliğin boyunca kalkma.kendim hamilr olsam anca sevinirim biz birkaç sene çocugunuz olmadı dünyanın sonu geldi zannetim size rqvbim sabrınızın ödülünü vermiş.
canimmm sagol. Allah im her şeyin hayirlisi ni versin. 15 yil bekledik biz. ama hep diyorlar ya artık dusunmuyor lari hamile kaldı diye doğruymus. ben son 7 aydır sadece kilo vermeyi düşündüm başka hiç bir düşüncem yoktu kafamda. istediğim ve hedeflediği kiloya düştüm 1 ay sonra hamile kaldım. Allah im devamını getirsin sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin. isteyen herkese hayırlısı ise tattirsin bu duyguyu

canimmm sagol. Allah im her şeyin hayirlisi ni versin. 15 yil bekledik biz. ama hep diyorlar ya artık dusunmuyor lari hamile kaldı diye doğruymus. ben son 7 aydır sadece kilo vermeyi düşündüm başka hiç bir düşüncem yoktu kafamda. istediğim ve hedeflediği kiloya düştüm 1 ay sonra hamile kaldım. Allah im devamını getirsin sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin. isteyen herkese hayırlısı ise tattirsin bu duyguyu
Amin ablaciğim ben 24 yaşindayım 8.seneye giricek evliliğim bir kızım var 3 yaşina giricrk oda hiç korunmadık olmadi tüp bebek denedik oldu çok şükür ama olmıycak dedim hep kenime sırf eşim in isteği üzerine gittim o merkeze oldu allah nasip etti zorluk cok yasadım hamileliğimde fln erken doğdu ama oldu.çok şükür allah olmayanlarada versin şimdi ikinci için beklıyoruz bizde

15 yıl beklettikten sonra nasıl bi mutluluk getirmiştir Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. kaç yaşındasın
bizimde nerdeyse 2 olcak hep uğrşıyoruz Allah banada nasip etsin

15 yıl beklettikten sonra nasıl bi mutluluk getirmiştir Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. kaç yaşındasın
bizimde nerdeyse 2 olcak hep uğrşıyoruz Allah banada nasip etsin
Çok şaşırdık şaşkınlık tan sevinç yasayamadik :) 38 yaşındayım

Merhaba arkadaşlar
çok güzel bir haber, sizin adınıza sevindim.İnşallah sağlıkla bebeğiniz dünyaya gelir

X