• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yıl ve üstü evli olanlar gelin dertleselim

armak

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
125
1
316
İstanbul
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
merhabaaa:3::3::3:
daha bi yıllık evliyim ama çok ilgimi çekti bu konu..
takipteyim:34::34:
:32::32::32::32::32:

Son düzenleme:
Sizden başka kimsenin ilgisini çekmemis :) sizde yeni evlisiniz😁

Merhaba bayanlar belli bir süreden sonra evlilik cicim ayları gibi olamıyor maalesef... ev is çocuklar gelecek kaygısı derken flört yeni evlilik zamanlarindaki Muck Muck relaks olamiyorsunuz. ben çalışan bir bayanim 2 çocuğum var biri 11 biri 3 yaşında ev is koşturan derken evin içinde yabancılaştik eşimle :( kendisi sürekli evde ilgi bekliyor yeni evlilik dönemlerindeki gibi evin içinde karşılaştığınız heryerde Öpücükler oynasmalar bekliyor fakat ben bunları yapamıyorum :( neden derseniz işten eve geldiğim andan itibaren sürekli kucagimda olan küçük cocugum, bana sarıl zaman ayir diyen büyük kızım beni bekleyen ev mutfak işleri yemek çamaşır etraf topla yemek sonrası 10 dakika sürecek masa toplama olayı küçük çocuğunun huysuzlugu istekleri derken 1 saati geçiyor :( bu atmosferde ben sürekli evin içinde mücadele ederken oturma odasında tv Karşısında sürekli yatan ,ben o gergin kosturmacali ortamdayken izlediği program için kahkaha atarak gülen bir adam :(buda beni çileden çıkarıyor. . çocuğu al oyala diyorum almaz alirsada 5 dakika, çocuk baba su ver dese annen versin, annene söyle v.s v.s durum hep bu..... destek yok romantiklik yok çocuğu oyalamaz ki eşim 5 dakika önce işini bitirsin sohbet edelim diye çaba yok... bunları ona dile getirdigimde ise yapma ben sana ev işi yap yemek yap demiyorum ki zaten ben sana destek oluyorum kimin eşi ev supuruyor ben hep yapıyorum diyor ki dediği haftada bir kez oturma odasını supurmektir. .. şimdi eşim beni ilgisizlik ona zaman ayirmama evde her gördüğüm yerde onu opmemek ruhunu okşamamakla sucluyor....7 de eve girip 12 1 gibi yatıyorum bu arada küçük çocuğum da ben yatana kadar yatmaz eğer alip onu erken uyutayim diye erken yatarsam bende sızıp kalıyorum yorgunluktan bu seferde çok uykucusun uykuya vakit ayirip 1 saat bana ayırmiyorsun diyor....sizde durumlar nasıl sürekli ev içinde öpüşürmüsünüz, eşleriniz nasıl destek olur, böyle bir ortamda ben sürekli kızgın gergin oluncaya bağırıp kızıyorum tartışma çıkıyor maalesef çocuklarda sıkıldı :( yorumlarınızı bekliyorum...tesekkurler

İnanırmısınız bir an bu yazıyı ben yazdım sandım hayatlarımız bu kadar benzer yani bende 13 yıllık evliyim ve benimde kızım 11 oğlum 1.5 yaşında ve ev durumumuz eş durumumuz tıpkı sizin gibi oğlumun ilgiye çok ihityacı var ve çok yaramaz biz eşimle birbirimize hiç vakit ayıramıyoruz onu erken uyutursam sohbet ve kahve keyfimiz olur hafta sonları erkenden uyanır ufaklık ve ben hafta sonu bile eşime vakit ayıramıyorum kızımda ilgi istiyor oğlumun bakıcısı sağolsun evdeki tüm işlerimi hallediyor yemek temizlik çamaşır bulaşık işlerim olmuyor.akşamları 5 te geliyorum ve akşam bir tek masayı hazırlayıp bulaşıkları makinaya yerleştiriyorum ama oğlum hep dibimde kucağıma gelmek ister mutfak dahil heryeri dağıtır özellikle çekmeceleri talan eder.dışarı çıkmak ister Eşimde kendisiyle ilgilenmemi ister ev işinde yardım eder oğlumu bazen alıp dışarı çıkarlar ama hemen geri dönerler durmuyo seni istiyo der yani sizinki gibi oyalayamaz bide biz ailemden ve eşimin ailesinden çok uzakta yaşıyoruz bir tek o konuda rahatım hafta sonları kendimize kalıyor ziyaret olayı yok yani işte böyle sizi çokkkkk iyi anlıyorum....

Son düzenleme:
Bende bakıcı yok babaanne bakıyor çocuklara aileden biri baktığı için şanslıyim fakat dezavantaj larda var tabiki...destek olmayan bir esle zor tabiki

Back
X