Merhaba bayanlar belli bir süreden sonra evlilik cicim ayları gibi olamıyor maalesef... ev is çocuklar gelecek kaygısı derken flört yeni evlilik zamanlarindaki Muck Muck relaks olamiyorsunuz. ben çalışan bir bayanim 2 çocuğum var biri 11 biri 3 yaşında ev is koşturan derken evin içinde yabancılaştik eşimle

kendisi sürekli evde ilgi bekliyor yeni evlilik dönemlerindeki gibi evin içinde karşılaştığınız heryerde Öpücükler oynasmalar bekliyor fakat ben bunları yapamıyorum

neden derseniz işten eve geldiğim andan itibaren sürekli kucagimda olan küçük cocugum, bana sarıl zaman ayir diyen büyük kızım beni bekleyen ev mutfak işleri yemek çamaşır etraf topla yemek sonrası 10 dakika sürecek masa toplama olayı küçük çocuğunun huysuzlugu istekleri derken 1 saati geçiyor

bu atmosferde ben sürekli evin içinde mücadele ederken oturma odasında tv Karşısında sürekli yatan ,ben o gergin kosturmacali ortamdayken izlediği program için kahkaha atarak gülen bir adam

buda beni çileden çıkarıyor. . çocuğu al oyala diyorum almaz alirsada 5 dakika, çocuk baba su ver dese annen versin, annene söyle v.s v.s durum hep bu..... destek yok romantiklik yok çocuğu oyalamaz ki eşim 5 dakika önce işini bitirsin sohbet edelim diye çaba yok... bunları ona dile getirdigimde ise yapma ben sana ev işi yap yemek yap demiyorum ki zaten ben sana destek oluyorum kimin eşi ev supuruyor ben hep yapıyorum diyor ki dediği haftada bir kez oturma odasını supurmektir. .. şimdi eşim beni ilgisizlik ona zaman ayirmama evde her gördüğüm yerde onu opmemek ruhunu okşamamakla sucluyor....7 de eve girip 12 1 gibi yatıyorum bu arada küçük çocuğum da ben yatana kadar yatmaz eğer alip onu erken uyutayim diye erken yatarsam bende sızıp kalıyorum yorgunluktan bu seferde çok uykucusun uykuya vakit ayirip 1 saat bana ayırmiyorsun diyor....sizde durumlar nasıl sürekli ev içinde öpüşürmüsünüz, eşleriniz nasıl destek olur, böyle bir ortamda ben sürekli kızgın gergin oluncaya bağırıp kızıyorum tartışma çıkıyor maalesef çocuklarda sıkıldı

yorumlarınızı bekliyorum...tesekkurler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.