- Konu Sahibi Filiz Filiz
Yanı mukus denilen akıntıyı 18 şubatta gördüm daha 3 gün gördüm sonrasındayumurtanız ne zaman çatlamıştı erken yumurtlamış olabilir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanı mukus denilen akıntıyı 18 şubatta gördüm daha 3 gün gördüm sonrasındayumurtanız ne zaman çatlamıştı erken yumurtlamış olabilir misiniz
Hayırlı olsun canım kan fln verdin mi nasıl durumlar buralarda yoktum2 gün önce yapmıştım silikti baya bu kuruma değil 2-3 dk da çıkan yok yok pembe ılknur hanım![]()
umutsuzluğa hiç kapılmayın Allah büyüktürAminnnama benim artık umudum yok bu ay bata 2 gün kaldı hiç belirti yok
Nasılsın canım regl oldunmu bu ayTabikii haberleşeliiim![]()
Oldum yavrum bitti. Bu 2 ay bıraktım denemiyorum.Nasılsın canım regl oldunmu bu ay
Belirtileriniz var mıydı hayırlı olsunKızlar beklenen reglim yarın, testi şimdi yaptım ve direkt böyle çıktı![]()
Bu sefer belirti hissetmedim. Açıkcası ümitlenmemek adına saldım vücudumu dinlemedim pekBelirtileriniz var mıydı hayırlı olsun![]()
Aynen en güzeli salmakBu sefer belirti hissetmedim. Açıkcası ümitlenmemek adına saldım vücudumu dinlemedim pekama yerleşme oldugu gündü sanırım bayağı mide ağrısı bulantısı olmuştu
Ben geçen hafta kan verdim canım 1900 çıktı reglden 5 gün geçmişti idrarda görmüştüm zaten gebeliği babamlar kaza yaptı bayram arafesi köye gittik kontrole gidemedim daha ama hamileyom galjbaOldum yavrum bitti. Bu 2 ay bıraktım denemiyorum.
Senin nasıl oldun mu?
Ya çok çok sevindim senin adınaaBen geçen hafta kan verdim canım 1900 çıktı reglden 5 gün geçmişti idrarda görmüştüm zaten gebeliği babamlar kaza yaptı bayram arafesi köye gittik kontrole gidemedim daha ama hamileyom galjbadarısı sana ve isteyen herkese inşallah
![]()
![]()
Çok sevindim yaaBen geçen hafta kan verdim canım 1900 çıktı reglden 5 gün geçmişti idrarda görmüştüm zaten gebeliği babamlar kaza yaptı bayram arafesi köye gittik kontrole gidemedim daha ama hamileyom galjbadarısı sana ve isteyen herkese inşallah
![]()
![]()
Çok teşekkür ederim canım darısı her isteyene inşallah mide bulantılarım başladı 1 hafta oldu başlayalı son adet tarihine göre 6+2 şuanYa çok çok sevindim senin adınaasağlıkla al kucağına inşallah
mutlu huzurlu sağlıklı bi hamilelik geçirirsin umarıım
cinsiyet içinde haber bekliyor olacağıııım
Ya çok çok sevindim senin adınaasağlıkla al kucağına inşallah
mutlu huzurlu sağlıklı bi hamilelik geçirirsin umarıım
cinsiyet içinde haber bekliyor olacağıııım
İlerliyorduur aksinii düşünmeÇok teşekkür ederim canım darısı her isteyene inşallah mide bulantılarım başladı 1 hafta oldu başlayalı son adet tarihine göre 6+2 şuandaha kontrole gidemedim 18 aylık kızım var 1 aaatlik otobüs yolculuğu tek gözüm kesmiyor eşimin izin almasını bekliyorum hayırlısı ile sağlıkla ilerliyordur inşallah
![]()
![]()
![]()
İnşallah canım 28 nisana randevu bulabildim bekliyoruz bakalım hayırlısıİlerliyorduur aksinii düşünme![]()