• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yıllık arkadaşım:(

nwdm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
26
0
36
Gaziantep
ilkokuldan beri dostum komşm kardeşim olan arkadşım bugn arayıp cumartesi nişanlanacağını söyledi şok oldum.Oysa biz herşeyimizi paylaşıyorduk ortaokulda lisede aynı sırayı paylaştık.üniversite farklı şehrlerde olmamıza rağmen hep konştk.2 yıldan beri çıktığı biri varmş ama hep saklmşgzl bi kız niye kmseyle çıkmıosun dedğimde kimse ilgimi çekmio olgun erkeklerden hoşlanıorum derdi bnde saçmalama derdm.nerden bileblrdm gerçek olduğunu kendisinden 23 yaş ve dul bir erkekle nişanlanıor can dostum.hep derdi geçim derdiyle uğraşmak istemorm die zengn birini buldu kndsnden yaşça byk hemde yurt dışına gidecek.inşallah çok mutlu olur ama bana yaptığı çok koydu:(((

kendi seçimi kendi kararları neden bu kdr alındığınızı anlayamadım.bence tepki almaktn korkup saklamıştır

ilkokuldan beri dostum komşm kardeşim olan arkadşım bugn arayıp cumartesi nişanlanacağını söyledi şok oldum.Oysa biz herşeyimizi paylaşıyorduk ortaokulda lisede aynı sırayı paylaştık.üniversite farklı şehrlerde olmamıza rağmen hep konştk.2 yıldan beri çıktığı biri varmş ama hep saklmşgzl bi kız niye kmseyle çıkmıosun dedğimde kimse ilgimi çekmio olgun erkeklerden hoşlanıorum derdi bnde saçmalama derdm.nerden bileblrdm gerçek olduğunu kendisinden 23 yaş ve dul bir erkekle nişanlanıor can dostum.hep derdi geçim derdiyle uğraşmak istemorm die zengn birini buldu kndsnden yaşça byk hemde yurt dışına gidecek.inşallah çok mutlu olur ama bana yaptığı çok koydu:(((

canım utanmıştır söylemeye hem 23 yaş büyük hem de dul biri.şnsan utanır haliyle.üzülme

canım bencede utanıp saklamıştır eleştirilerden çekinmiş olabilir
zaten öncedende söylüyormuş ne tarz bir erkekle evleneceğini
şükret nişanlandığını söylemiş evlendikten sonrada söyleyebilrdi
ne diyelim allah mutlu etsin.

ne diğişik insanlar var yaaa babası olacak yaşta adamla evleniyor:20:
kesin çekinmiş söyleyememştir çünkü bu kabullenilir bir durum değil bence

hadi senin arkdaşın evleneceği kişinin vasıflarından utanms söyleyememiş..benim de çocukluk arkadaşım beraber büyüdüğüm insan 2 yıllık ilişkisni gzledi bnden ve ortada neden yokken!

olgun insanlardan hoslanyrm dediğinde şaçmalama deynce söylemek istememştr tepknden korkmştr üzülme..

kendinde 23 yaş büyük biriyle evlenmesine bi şey söylemeye hakkın yok hakkımız yok kendi istemiş evlenicekler mutlu olurlar umarım
Sana söylememesine gelince arkadaşın olgun erkeklerden hoşlanıyorum demekle bi nevi konuyu belli etmeye çalışmış olabilir sen saçmalama dediğin içinde kapamış bir daha da açmamış mevzuyu anlaşılan, siz böyle tepki verceğinize daha ılımlı konuşsaydınız belki bilirdiniz diye düşünüyorum ama sizin arkadaşınız en iyi siz tanırsınız bu saatten sonra yapılabilicek tek şey onu gidip kutlamanız olur yurtdışına da gidicekmiş kalan günlerinizi iyi değerlendirirsiniz

Back
X