(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocişkomla abicim.saunaya gittiler.. bende yemek yapacağım..acelem var hemen kaçiyorum..şakkıdı
ama janet gelmiş merhaba demeden gitmek olmaz demi,janet hoş gelmişen..a.s.

batmaz canım ne üzülüyon bir cay sizden kıymetlimi
hem o çaylar akşamdan kalmıştı

batmaz canım ne üzülüyon bir cay sizden kıymetlimi
hem o çaylar akşamdan kalmıştı
alemsin kız varya:roflol:kızlara bayat çamı içirdin oh iyiki ben yokmuşum..:roflol:
sende bacım
hadi kolay gelsin sana

tmm canım ben kaçtım... sana keyfli vakitler bizim kızlar gelirse selam söle..:a015:a.s.

olur canım bende cıkacağım simdi sonra yine uğrarım ama buraya gelmeden duramıyorum

ben daha öncede bakmıstım ama o zamanda göremedim şimdide misina ile yaptığını merak ettim bende bir ikisi gözükmüyor ama hepsi cok güzel

Biri 95 yaşında biri 92 yaşında karıkoca, boşanmak için hakimin karşısına çıkmış.

Hakim üzülmüş, "Yapmayın ya" demiş "yetmiş yıllık evlisiniz
niye boşanacaksınız?"...

"Yok" demiş "adam biz çoktan boşanmaya karar verdikte çocuklar etkilenmesin diye, Ölmelerini bekledik

:roflol:cok guzeldi yaa:roflol:

hemde ne yaramaz bana kadınlar kulübüne bak sonra ber oyun oynayacağım diye pazarlıkla oturtuyor bilgisayara

hemde ne yaramaz bana kadınlar kulübüne bak sonra ber oyun oynayacağım diye pazarlıkla oturtuyor bilgisayara

kaydirigubbakcemile3selim Mert de annecigim biraz KK da oyun oynayayim mi diyor kafamçokkarıştı:roflol:
geciyor oyun kulubune giriyor kendine kendine takiliyor valla KK da kaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…