AMİNNNN canım benim çok saol opuyorumnanaktan bende öyle düşünüyorum zati napcaz ki gülcez eğlencezz demi amaaa bi yere kadar sık sıkçiçekcik. tam yerine geldin.. burada sıkıntı dert hastalığa yer yok.. foraa eğlence...hihoyyyt:lepi:
umarım hep birlikte güzel vakitler geçiririz..her şey gönlünce olsun.. bebek konusunda sakın canını sıkma.. mutlaka vakti zamanın vardır ..Rabbim her şeyin hayırlısını bilir ve verir inş..opuyorumnanaktan
ZENCİ
Doğumhanenin kapısında 3 baba adayı heyecanla bekliyorlarmış.Birden doğumhanenin kapısından bir hemşire kucağında siyah tenli bir bebekle çıkmış.Hemen bir baba adayı öne atılmış ve '''BU BENİM BEBEĞİM BU BENİM BEBEĞİM''',demiş.Hemşire sormuş'''NERDEN BİLİYORSUNUZ SİZİN BEBEĞİNİZ OLDUĞUNU'''adam cevap vermiş '''BİZİM HANIM PİŞİRDİĞİ HER YEMEĞİ YAKAR BUNU DA MUTLAKA O DOĞURMUŞTUR'''
:roflol::roflol:
haklısın janet.. polis hatunlarına ....durmadan gara betonu temizleyin demişler. güle güle kirlet ve kullan bacımiyiyim canım ama sabahtan beri temizlik yapacağım diye canım cıktı birde söyle pırıl pırıl dursa lojmanları yaparken heralde polis esleri boş insanlar temizlesin dursunlar diye nerde temizlemesi zor ve temizligi göstermeyecek malzeme kullanmışlar yapıyor yapıyorum bir türlü parlamıyor bu ev mafoldumben
delikafaduldenancak geldim baglanti yoktu yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekafamçokkarıştı
bekarlari alacagiz iftara
hazirliklar tamam
ama yoruldum
haklısın janet.. polis hatunlarına ....durmadan gara betonu temizleyin demişler. güle güle kirlet ve kullan bacım
benim oturduğum ev güzel çünkü kendimiz yaptırdık.
zepp gördü.. söylesin... temizlik bile istemiyor..:roflol:cebimizden verdik ama.. içimize sindi..
a.s gercekten cok guzel
kankam cok temiz titiz gezdim gordum Şeniz
Allah kabul etsin kankam.. sevaba giriyorsun inş. menude ne vardı..
çocuklar bekar anlamazlar diye kandırmadın demi..:jeyyar:
kolay gelsin canım bu gün bizde misafir gidiyoruz oh yemek yapmayacağım bu gün
gelmezseniz az sonra birde roman koplayıp yapıstıracağım size ceza olsun diye oku oku bitmez ondan sonra opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım ama ğelmende gitmende hızlı olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?