Merhaba benimde gebelikle büyüyen 15 cm miyom var sizin miyom rahim içinde mi dışında mı nerde ameliyat oldunuz?Evet bayanlar 2024 yılında 15 cm dev miyom tanısıyla ameliyat oldum cok doktor gezdim kapalı olmak için fakat hiçbir doktor kabul etmedi yapamayacaklarını söyledi ve sonunda açık ameliyat oldum ilk üç gün çok sancılııydı ve ameliytım zor gecmişti kanamam cok fazla oldu çok fazla ağrım oldu bu ameliyattan önce sezaryen olmuştum yani sezeryan hiçbir şeymiş bunun yanında kazıma yaptıkları için tek boyut halindeydi yani bir bebek kafası kadardı benimki felaket bir ağrı yaşadım ama geçti yaklaşık altı ay boyunca iç karın ağrım devam etti çocuk da istiyordum doktor bi 6 ay daha beklememi söyledi ben de bekledim Kasım’da tam bir sene oldu şimdi yeniden hamileyim ve 3 kez sezaryan olmuş olacagım temmuzda ne kdar gözümde büyüsede bunuda atlatacagım inş . Her 6 da ayda bi düzeli kdın dogum randvunuzu yaptırın eger gitmiş olsaydım bukdar büyümeden farkedip erkn müdahale edilebilirdi açık ameliyta hiç gerek klmzdı bnde travma olrak kldı . Tabikide boyutu tek parca yada coklu olması içinde yada rahmin dışında olması ameliytım zorluk dercesini blirliyor yaşayan herkese şimdiden cok gecmiş olsun
Kaç haftalık hamilesiniz benim de 9 cm miyomum varMerhaba benimde gebelikle büyüyen 15 cm miyom var sizin miyom rahim içinde mi dışında mı nerde ameliyat oldunuz?
Kaç haftalık hamilesiniz benim de 9 cm miyomum var
Bende 2. Ye hamileyim ve bugün doktorum miyom olduğunu söledi 2 cm 5 haftalık hamileyim ve korkuyorumEvet bayanlar 2024 yılında 15 cm dev miyom tanısıyla ameliyat oldum cok doktor gezdim kapalı olmak için fakat hiçbir doktor kabul etmedi yapamayacaklarını söyledi ve sonunda açık ameliyat oldum ilk üç gün çok sancılııydı ve ameliytım zor gecmişti kanamam cok fazla oldu çok fazla ağrım oldu bu ameliyattan önce sezaryen olmuştum yani sezeryan hiçbir şeymiş bunun yanında kazıma yaptıkları için tek boyut halindeydi yani bir bebek kafası kadardı benimki felaket bir ağrı yaşadım ama geçti yaklaşık altı ay boyunca iç karın ağrım devam etti çocuk da istiyordum doktor bi 6 ay daha beklememi söyledi ben de bekledim Kasım’da tam bir sene oldu şimdi yeniden hamileyim ve 3 kez sezaryan olmuş olacagım temmuzda ne kdar gözümde büyüsede bunuda atlatacagım inş . Her 6 da ayda bi düzeli kdın dogum randvunuzu yaptırın eger gitmiş olsaydım bukdar büyümeden farkedip erkn müdahale edilebilirdi açık ameliyta hiç gerek klmzdı bnde travma olrak kldı . Tabikide boyutu tek parca yada coklu olması içinde yada rahmin dışında olması ameliytım zorluk dercesini blirliyor yaşayan herkese şimdiden cok gecmiş olsun
miyomun yerini söyledi mi doktorBende 2. Ye hamileyim ve bugün doktorum miyom olduğunu söledi 2 cm 5 haftalık hamileyim ve korkuyorum
Merhaba ben de hamileyken miyomum olduğunu öğrenmiştim ve 4 cm idi hiçbir sorun olmadı.Bende 2. Ye hamileyim ve bugün doktorum miyom olduğunu söledi 2 cm 5 haftalık hamileyim ve korkuyorum
Merhaba . benimde 2 cm e yakın miyomun var rahim içinde.sanırım gebe kalmayı zorlaştırıyormuş ve düşük riski artıyormuş miyom oluncaMerhaba ben de hamileyken miyomum olduğunu öğrenmiştim ve 4 cm idi hiçbir sorun olmadı.
Ben hamile kaldığımda öğrendim miyom olduğunuMerhaba . benimde 2 cm e yakın miyomun var rahim içinde.sanırım gebe kalmayı zorlaştırıyormuş ve düşük riski artıyormuş miyom oluncabende 4 aydır deniyorum korktum siz kaç ayda gebe kaldınız acaba
merhaba ne kadar büyüdü miyomunuz? birde gebelik devam ediyor mu?Merhaba benimde gebelikle büyüyen 15 cm miyom var sizin miyom rahim içinde mi dışında mı nerde ameliyat oldunuz
miyom rahim içinde dışında duvarında olabiliyor içinde olmadığı sürece çok gebeliği etkilemiyor rahim içinde olanlar sorun oluşturabiliyor ama o halde de hamile kalıp doğum yapan çok kadın var.Merhaba ben de hamileyken miyomum olduğunu öğrenmiştim ve 4 cm idi hiçbir sorun olmadı.
Merhaba siz ameliyat oldunuz mu benim de rahmin arka duvarında 10 cm tespit edildi ve açık ameliyat denildiArkadaşlar benim rahim içinde sağ yan duvarda 8 cm lik bi miyomum var lütfen yardımcı olurmusunuz ameliyat olmak istemiyorum açık ameliyat yapacak doktor sezaryen gibi üç aydır gebelik denedim olmadı sizin kac ayda gebelik oluştu
Sizin kaç cm di şu an ne durumdasınız ameliyat oldunuz mu?Ben hamile kaldığımda öğrendim miyom olduğunu
Merhabalar, hayır olmadım bana da açık ameliyat denildi, bende gebeliği bir kaç ay denedigim için biraz daha beklemek istedim acele etmek istemedimSizin kaç cm di şu an ne durumdasınız ameliyat oldunuz mu?
Merhaba aynı benımde sag yan alt duvarda 8 9 cm cıvarı mıyom var bende suan subattan bu yana gebelık denıyorum. Bende panik atakta var amelıyattan korkuyorumArkadaşlar benim rahim içinde sağ yan duvarda 8 cm lik bi miyomum var lütfen yardımcı olurmusunuz ameliyat olmak istemiyorum açık ameliyat yapacak doktor sezaryen gibi üç aydır gebelik denedim olmadı sizin kac ayda gebelik oluştu
Bende şubattan beri deniyorum ve hala gebelik olmadı olmadıkça da strese girmeye başladım ama doktorum kesinlikle gebe kalabilirsin ama devamı için çok riskli dedi bana peki size ne dedi doktorunuzMerhaba aynı benımde sag yan alt duvarda 8 9 cm cıvarı mıyom var bende suan subattan bu yana gebelık denıyorum. Bende panik atakta var amelıyattan korkuyorum
Banada aynısını dedıler rısklı olur agrılı ve dogum sezeryan olur dedıler benım cocugumda var ama amelıyatta olası bır sıkıntı ıcın gebelık ıstersen dene dedıker gecen yıl subatta gıttım en son 7 cmdı suan buyuk ıhtımal 8 9 cıvarı oldu sımdıde 4 aydır adet olmuyorum. 26 nisanda leke geldı 6 gun surdu temızlendım adet sayılırsa sadece lekelnme seklınde oluyorum ramazandada aynısını yasadım bır hafta leke geldıBende şubattan beri deniyorum ve hala gebelik olmadı olmadıkça da ateşe girmeye başladım ama doktorum kesinlikle gebe kalabilirsin ama devamı için çok riskli dedi bana peki size ne dedi doktorunuz