Evet bayanlar 2024 yılında 15 cm dev miyom tanısıyla ameliyat oldum cok doktor gezdim kapalı olmak için fakat hiçbir doktor kabul etmedi yapamayacaklarını söyledi ve sonunda açık ameliyat oldum ilk üç gün çok sancılııydı ve ameliytım zor gecmişti kanamam cok fazla oldu çok fazla ağrım oldu bu ameliyattan önce sezaryen olmuştum yani sezeryan hiçbir şeymiş bunun yanında kazıma yaptıkları için tek boyut halindeydi yani bir bebek kafası kadardı benimki felaket bir ağrı yaşadım ama geçti yaklaşık altı ay boyunca iç karın ağrım devam etti çocuk da istiyordum doktor bi 6 ay daha beklememi söyledi ben de bekledim Kasım’da tam bir sene oldu şimdi yeniden hamileyim ve 3 kez sezaryan olmuş olacagım temmuzda ne kdar gözümde büyüsede bunuda atlatacagım inş . Her 6 da ayda bi düzeli kdın dogum randvunuzu yaptırın eger gitmiş olsaydım bukdar büyümeden farkedip erkn müdahale edilebilirdi açık ameliyta hiç gerek klmzdı bnde travma olrak kldı . Tabikide boyutu tek parca yada coklu olması içinde yada rahmin dışında olması ameliytım zorluk dercesini blirliyor yaşayan herkese şimdiden cok gecmiş olsun