15cm miyom

Banada aynısını dedıler rısklı olur agrılı ve dogum sezeryan olur dedıler benım cocugumda var ama amelıyatta olası bır sıkıntı ıcın gebelık ıstersen dene dedıker gecen yıl subatta gıttım en son 7 cmdı suan buyuk ıhtımal 8 9 cıvarı oldu sımdıde 4 aydır adet olmuyorum. 26 nisanda leke geldı 6 gun surdu temızlendım adet sayılırsa sadece lekelnme seklınde oluyorum ramazandada aynısını yasadım bır hafta leke geldı
Suandada cok streslıyım adet olsaydım doktora gıdecektım hormon tahlılı verecektım miyomda acaba adet olmamakmı daha ıyı acabaho
Banada aynısını dedıler rısklı olur agrılı ve dogum sezeryan olur dedıler benım cocugumda var ama amelıyatta olası bır sıkıntı ıcın gebelık ıstersen dene dedıker gecen yıl subatta gıttım en son 7 cmdı suan buyuk ıhtımal 8 9 cıvarı oldu sımdıde 4 aydır adet olmuyorum. 26 nisanda leke geldı 6 gun surdu temızlendım adet sayılırsa sadece lekelnme seklınde oluyorum ramazandada aynısını yasadım bır hafta leke geldı
Suandada cok streslıyım adet olsaydım doktora gıdecektım hormon tahlılı verecektım miyomda acaba adet olmamakmı daha ıyı acaba
Adet olmamanız hormonlarınızla ilgili olabilir benim adetlerim çok düzenli ve son bin yıldır kanamalarda artış oldu ama hiç adet olmama durumunu yaşamadım zaten miyom fazla kanamaya sebep olan bir şeymiş

Siz gebelik denediniz mi peki
Korunmasız denemedik henüz riskli olacağı söylendiği için emin değilim önce ameliyat mı olsam diye doktor araştırıyorum. Görüşlerine göre yol alacağım

Back