15gün önce amelıyat oldum herkes cok beyendi ben alısamıyorum:(((( pişmanım galiba...

edam02

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
3
0
6
Ankara
yaptıgım masajlarla şişliklermi gider sadece şeklindede degişiklik olurmu acaba sabah uyandıgımda sankı bantların cıktıgı günkü gibi akşama bıraz daha ınmıs oluyo dısarı cıkmak istemiyorummm :((( 1 hafta sonra işe başlıycam degişiklik olurmu sizce :2::2::43:

yaptıgım masajlarla şişliklermi gider sadece şeklindede degişiklik olurmu acaba sabah uyandıgımda sankı bantların cıktıgı günkü gibi akşama bıraz daha ınmıs oluyo dısarı cıkmak istemiyorummm :((( 1 hafta sonra işe başlıycam degişiklik olurmu sizce :2::2::43:

sabah benim de çok şiş oluyor. ben denemedim ama 3-4 yastıkla yatarsanız daha az şiş olur diyenler var. bu kadar takıyorsanız bir deneyin derim. bir de duş almak iyi geliyor burnuma. suyla temas etmesi şişlikler üzerinde etkili oluyor galiba. ben de böyle işe başlıycam pazartesi artık yapacak bir şey yok.

sırt üstü uyumaktan tutuldu heryerim desem yeridir kaş arası cok şiş masajın hiç bi faydası yok sanki 15 gün sonra tekrar kontrolüm var haftaya persembe baslıyorum işe bnde hemşireyim ve amelıyatımı yapmak isteyen dr lar eleştiride bulunucek emınım bu konuda takıntılıyım galiba :(( bi an önce normale dönsem süper olucak ...:18:

Back
X