15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

relaxin relaxx hersey güzel olacak heyecan yaptim :86:bi susun alintilarida tamamlayamadim zaten bi durun bi beni kendime birakin

kızım eklentiden deil resimden eklicen cencen konusmayı bilion daaa bi foto ekleyemion

kızım eklentiden deil resimden eklicen cencen konusmayı bilion daaa bi foto ekleyemion

hoşşşşş geldinnnnn
bu günküüü kutlamamızzzz ufak çaplıı olurr sanırsammm
topik sahibesi vızzztıkkkk ikinci emre kadar yasakladı 5.kanalı
kutlama baslasin abla 20.000 mesajin ufak kutlamasi olur mu hic

beni cagıran kendisi be zaten faceme muzlu bişi yapıştırmıs bu kız deli ya

ankkk nerdesinnn
kendii nerdesinnn
fıstığıı bi gördüm,bulmamla kaybetmem bir olduuu:111:
burdayim burdayim

yeni gördum yazdıgını ya pc acık oluo bazen bakmıom msn pek acmıom zaten sende yazmsıın sonra gördum
sus la gözüm yayindan baska bisi görmüyo desene

allah cezanızı valla mapuz yolu görunuo 15 liler yine toptan gidrseniz ebn bakarım topiğe o resimler ne ya
sansürlü fotolar nan bunlar elimde bi pasta var eklesem tam mapislik

yuhh len o resımler ne ölee aman kapat kapat pc yı
ufo gören masum köylü :86:

anaaa silmişiniz ben mal gibi kaldım şincik

daha resimmi gelecek yüreğim bunu kaldıramayabülüüüüüüüür
he he bi sabrederseniz gelcek

bakın sımdık cıkıomvıstık özellıkle sen sakın resım ekleyıp sılme
ve cok yazma:95:
eklicem nan sus zaten bisürü emek verdim hepsi mok oldu tekrar yüklüom
fıstık senin su alıntılarına muz yedirem
sende ye o muzu

la cbauk oluyo diye ordan yaptim bidaha yapmicam zaténn

of ne oluo be 1 kere yazamıommu ben ya :44:
bana laf yetistircene mesaj yazmayi ögren

la sitede bi kelime var o yasak ama neden anlamadım bikac defa gördum kıy*****i yazıon cıkmıo

veeee sonunda 20.000 mesaj olduk canim kankalarim iyiki varsiniz yaaaaaaaaaaaaa muzcuklarim benim bizden aylar önce acilan topicleri bilem gectik :86: :zalakviztiksmili: nispet mi yapiom yoo hayir sadece mutlulugumu anlatmaya calisiom
gerci bu büyük mutlulugu kelimelere dökmek cok zor ama olsun siz anliyosunuz beni nasilsa herneyse iste düsük ceneliligimizi, geyiklerimizi, yayinlarimizi, olmayan hayali muzlarimizi ve sizleri cokkk seviyorum
haydin kutlama baslasin durmak sizin yayin yapalim kankalarim biz hakettik bu yayinlari
havaifisegide patlatiyorum
veee artik yayin baslayabilüüüü

Eki Görüntüle 112994

kadehlerinizide dolduraliiimm

buna pastamiz immmmm asil pastalari eklicemde yemiyo:86:

uuu beyyybiiii yavruya bakin :98:nihahaahha irkeksiz kutlama olmaz nayn

herbiyeri oynuyo allama

takkede ördüm nan

Eki Görüntüle 113003

Son düzenleme:
sonunda hakkat deme akalim yazcam simdi ismin yarisi cikmicak etiketleride düzeltmek zorunda kaldim bu yüzden

demet akalin yazcaktim
know o pastada bisi yok elimde öyle bi pasta varkiii ekleyemem asla mapisa girerim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…