kimmis la o namissizfıstık 30 dk dolmadan sil valla sizi takip edip şikayet edenler var he bana isim verdirtmeyin şimdi lan
vıstıkkkkkkkkkk:84::84::84::95::95::95:bu 2 oldu
hala pasta dio kızım o cok buyuk nası yicen insan paylasır
bende görmek istiomresim koycam ama alıntı yapmaynsilcem çünkü
bu kaaa çatlağı görünce donduuuu
bunlarr yer beni demiştirrr kanımcaaa
misafirlerrr belli oldu desene
***** olmak lazımm,cesaretli olmak lazım
metanetli olmak lazım
söyle lasülemem
aboooooooookutlaama varmışş yuppi yuppii cıstak cıstakkk o pasta nne ölee beee ay koptum koptummm düğün pastamı ondan yapsemm nolur ki
dahada gelmem davosa
tam yazcaktımmm
kuşki yokkkencıl yok
ank yokkkendi yok
nerde bu milletttttt
kızlarrrr biliyonuzzzz muu az önce misafir vardııı
tırstımmm:18:kaçtımmm
2010 yıllı,2010.sayfa
resmi isteyenler el kaldırsnya hadi isteyn
neyini anlamadin ablamkızlarrrr bişi söyliyim miii:86:
ben bu facesten bişi anlamadımmm:111:
selamün hello bebekslm kızlarrrrrrrrr
kankaaaaa ben büyük nişan yapmayı düşünmüorum bideee evde nişann aile arasında sora da gençler eğlenmeye gideriz diye düşünüorum çünküü eylül gibi düğün istiozzz ama belli olmaz tabi daha ailelere danışmadık bu konuyuben dünyanin en kokos gacisiyam :86: abartinin abartisini severimama nisan icin fazla abarti sevmem niye bilmiom renk renk kabarik kabarik olunca abartinin abartisi gibi geliyo bana abartinin abartisi sevdigim halde nisanda sadelikten yanayim
ama bu iki ve 3üncü eklediklerin sahanehem sade degil hem gösterisli hemde abartisiz biraz büyük eklesene kiz tam anlasilmiyo
hahhhkankaaaaa ben büyük nişan yapmayı düşünmüorum bideee evde nişann aile arasında sora da gençler eğlenmeye gideriz diye düşünüorum çünküü eylül gibi düğün istiozzz ama belli olmaz tabi daha ailelere danışmadık bu konuyu
ok onlarıııı büyük nişan olursa dieee belirlemiştim öncedennnhahhhbende nisani büyük yapmak istemedigim icin nisanda öyle kabarik giyince hosuma gitmiyo onu demek istemistim
nan ama benim begendigim yani 2 nömrebide 3 ev icin uygun mu :44: bunlarla nasil eglenmeye gitcen gi :26:
nan zevklerimiz ayni mi neok onlarıııı büyük nişan olursa dieee belirlemiştim öncedennn
kuyrukluyu beğendm ben ama büyük olmuooo olummmm :88::88:la acilmiyo olm büyük ekle diom kücük ekliyo halasen hangisini begendin?? ins üstündede güzel durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?