15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

fıstık 30 dk dolmadan sil valla sizi takip edip şikayet edenler var he bana isim verdirtmeyin şimdi lan
kimmis la o namissiz söyle kanka

vıstıkkkkkkkkkk:84::84::84::95::95::95:bu 2 oldu
bensiz yapsaydinizya kanka

hala pasta dio kızım o cok buyuk nası yicen insan paylasır
sen muzu bütün olarak yuta bilir misin

resim koycam ama alıntı yapmaynsilcem çünkü
bende görmek istiom

bu kaaa çatlağı görünce donduuuu
bunlarr yer beni demiştirrr kanımcaaa
hakkaten hee

misafirlerrr belli oldu desene
***** olmak lazımm,cesaretli olmak lazım
metanetli olmak lazım
aynen yaa :95: yiyosa gelip adam gibi üyeligini gizlemeden okusun
söyle la

aboooooooookutlaama varmışşyuppi yuppiicıstak cıstakkko pasta nne ölee beeeay koptum koptummmdüğün pastamı ondan yapsemm nolur ki
cok güzel olar kanka

dahada gelmem davosa

tam yazcaktımmm
kuşki yokkk encıl yok
ank yokk kendi yok
nerde bu milletttttt

kızlarrrr biliyonuzzzz muu az önce misafir vardııı
tırstımmm:18:kaçtımmm

2010 yıllı,2010.sayfa

resmi isteyenler el kaldırsnya hadi isteyn

el kaldirdim cikma

ben dünyanin en kokos gacisiyam :86: abartinin abartisini severim ama nisan icin fazla abarti sevmem niye bilmiomrenk renk kabarik kabarik olunca abartinin abartisi gibi geliyo bana abartinin abartisi sevdigim halde nisanda sadelikten yanayim
ama bu iki ve 3üncü eklediklerin sahane hem sade hem gösterisli hemde abartisiz biraz büyük eklesene kiz tam anlasilmiyo

Son düzenleme:
kankaaaaa ben büyük nişan yapmayı düşünmüorum bideee evde nişann aile arasında sora da gençler eğlenmeye gideriz diye düşünüorum çünküü eylül gibi düğün istiozzz ama belli olmaz tabi daha ailelere danışmadık bu konuyu

ay valla sahaneee özellikle 2ncisi :98: ama üstünde nasil durcak orasi daha cok önemli, fotodakiyle üstünde durusu cok daha farkli oluyo:97:

hahhh bende nisani büyük yapmak istemedigim icin nisanda öyle kabarik giyince hosuma gitmiyo onu demek istemistim
nan ama benim begendigim yani 2 nömre bide 3 ev icin uygun mu :44: bunlarla nasil eglenmeye gitcen gi :26:

hahhh bende nisani büyük yapmak istemedigim icin nisanda öyle kabarik giyince hosuma gitmiyo onu demek istemistim
nan ama benim begendigim yani 2 nömre bide 3 ev icin uygun mu :44: bunlarla nasil eglenmeye gitcen gi :26:
ok onlarıııı büyük nişan olursa dieee belirlemiştim öncedennn

la acilmiyo olm büyük ekle diom kücük ekliyo hala sen hangisini begendin?? ins üstündede güzel durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…