15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ay ben kardan nafret ederim :95: kar yagmur soguk :95: keske hep yaz olsa :84:

ıst anadolu yakasındayım cnm ama dağ başında ısyerım ondan kar cok yağıyoo resmını eklıycemde nette sorun var
anam ekle ekle
kanka sen gecmisi okumuyo musun

oo hadi hayirli olsun hedayen
tabi sorun cikmaz ne sorunu cikcakti tas gibi hatunsun
yaaa tühh yine mi yaptiramadin neyse saglik olsun sonra yaptirirsin kampanyayi mi bekliceksin abla kac paraya yapiyolar normalde :44:

y.dudulluda ablam harbıden yukarı ama dağlardan çakal ınıyomuş bu sıralarpatron dıo artık 4 te cıkarık hadı ınş dedım
dikkat et la yemesin seni cakallar

selamherkesleree
kk bkıma girecek sıkılırım diye bi yattım. yatış o yatış. gözümü açtığımda zabah olmuşçok pis uyumuşum. o kadar uykuya bi dene bilem muz görmedim yaww
allaaam su kuskiye bi muz nasip eyleeee :duaedenfstksmili: psikolocisi bozuldu muz diye diye üryalarina girmedi diye depresyona gircek resmen

ay orda daha hala yagmadi mi kar burasi buz resmen buz :95: heryer bembeyaz :84: yaz gelsin geri sicak olsun :84:

hamarat ablam benim

valla iyi oldu dinlendim de sanırım hala uykum var benim.haftaya ehliyet sınavım var hiç derse girmedim kitap açasım da yok tırsıyorum:18::18:
zalak misin nan calissana gidipte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…