15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Seven Bir Cifti İzlersin Gizli Gizli ve
Orda Anlarsin Birbirlerini Sevip Sevmedigini !
Cünkü Hicbir ' Delikanli ' Yataga Atmaz Sevdigini !
Ve Altina Alip Evire Cevire Kirletmez
Henüz Onun Olmayan " Helalini ......

ne güzel yazmislar

iyi pazarlarrrrrrkeşke başka bir şey isteseymişim olcakmış yaaa,yarın okullar tatiiillllllllll fıstık naber olum napıonnn?encıla bak sen dimek başka üyerlikle girdi haa hınzıra baktabi askeri gelince okucak ne var ne yok ondan korktuölee kudurması değil

zalak lann hayalleri gercek olan muzovski :86:
iyim kanks senden naber gerci sormam bile sacma cünkü:89: okullar tatil oldugu icin yerinde duramion libidonda tavandir senin simdi allah bilir

he la cok pis desifre edildi lan dünden beri eger kendi istegiyle iptal ettirmediyse tekrar gider askeri kkya girdigini biliyo muydu ki

koptum yazdıkları nıza
encıl garısı hiç pas vermiyoçözdüm bişeler
fasciii nerdesn nan:82:

vayy be güzelmişkaldın mı nan böylesiofff ulanofff:97:

mesaj attım kendi kankaya bakalım cevap vermezse arıcam kızlar angel sanırım bişiler olmus ondan deiştirmiş yönetimin haberi varmıs ve artık her topiğe girip yazmayacakmıs istedigi kişilere özelden atıp söylüyormus benim die kendi topiğinde kızlar sakalasmıslar kızmıs onlara sanırım bişi olduki öle yaptı

hoş geldin knovcumm
her topiğe derkennn?hangi topikleri kasttetmiş acaba?
kendi'yi çokk merak ediyoruz en son rahatsızdıı tansiyonu düşmüştü

ya iyide biz ne dedik ki kendisine:44:çıktı gitti tamamdageldi söyleseydi
dün topiğe yazdm hiçç tınnneysee amann

kendiye msj atamadm kont.yok bende:26:hayrına biri kont atsn

kınov ararmısnçok merak ettm selvi boylumu

hoş geldin knovcumm
her topiğe derkennn?hangi topikleri kasttetmiş acaba?
kendi'yi çokk merak ediyoruz en son rahatsızdıı tansiyonu düşmüştü
bilmiyorum öyle yazmıs artık dolasıp her topiğe yazmıcm fln demekki bişi oldu

istediklerime söylüorum demiş hatta kızlar sakalasmıslar onlara bile kızmıs masallah birine söledik herkes ögrenmiş fln demiş demekki böyle yapması gerekiodu bosver kendiyide bekliom arıcam of ne oldukiii ama msn fln girio kk ya girmio

okudum topiğini :82:gelene git,gidene kal demeyz:94:made ın kazen:92:

kkya girmeediğine göre:26:bize mi kırıdı acepbilmeden üzdük mü kendiyi:44:

ya yok neden uzelim elifte msn yazmıs patron cagırıo işim var fln demiş gidiş o gidiş dio yazmıo dio hediye cekilişi yaptık en son hatta hediyeler gnderilecek fln dedik acaba birimiz ona cıktık ondan mı kacıo surpriz yapmak için ama topiğede girmio bakalım mesaj attım ararım biraz gecsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…