aşk büyüsühadi la ordansensin fesatbilion mu kanka dogruyu söyle lan banada ögretsene lazim oluyo kanka :
hayirdir kanka hamile misin yogsam
kücük emrahtan sonra kücük osman:86: ben beton orcun istiom kankayapak hadi kiz halaya oglan dayiya derler ben yandim kanka benim sipa dayilarina benzerse eyvahlar ossun bana kanka :ay ins o günlere geliriz kiiiiz boy boy sipalarim olsun bende hep ebru salli gibim filinta kalim :86: cok sey mi istiom ne varki sanki
görmemisin muzu olmus tutmus isirmis koparmis tübe tübeee
biz hayali yapcez laorcundan yapcam ben
göynekten cekmis namissizzz daha baska nerelerinden cektin la zibin dogru söyle
ohooneler yapmazsin diye sorcadin ellam fanteziler birikmis durumda :86: tek sorun muz bulup uygulamaya gecmekte
abbooooovvvaliyi bizim elimize hangi akilli birakir abla:94: : mipsiz kalasin ali ::
geliyo gidiyo muz diyo allam::bilincatina nasi yerlestiyse artikin :muzlakafayibozanmasumkinovsmili: :86:
oyyy kankamkiyamam laaaa doktora gittin demi kirik cikik yoktur ins ay bide ufak bi kaza diyo yaaa
eski muzlar derken :senin zamanin hangi zaman kankane zaman muz yedin kanka:5sag gösterip sol mu vuruon lan namissizzz seniii
aşk heee
yapışamadm abla b göörsen herifi
korse çıkıca belim ağrıdıfizik tedavi başlıyo hoca hp arıyo eve gelimmi dedi
gelse yaaodam geniş rahat tememmbuldum hoca gelsn evde kamera yok:92:belki üstüne düşeerm
geçmiş olsn kuşumbandaj sar eline
di mi kanıkıa ne muzlarrdı ya şimdi:59
yok içerik tamemen aynı ama cümlele farklı idi,daha dokunaklı cümleler vardı benim okuduğuma ek yapmışlar dimek allahsızlar ,iyice damardan olsun diye
bana bak sen takılma bakim böyle şeylere
senin kendine zorunmu var..
al sen bunua takıl ,sana bu yaraşır
[video=dailymotion;xcyz5f]http://www.dailymotion.com/video/xcyz5f_ayye-ozyylmazel-enerji_music#from=embed&start=8[/video]
süper bi şarkımanyak senden bana bulaştı şimdi
deminden beridir,sevdiğim tüm slowlarıkurşuna dizer gibi izleyip dinliom
işte aşkın şarkısı budur!!!
[video=dailymotion;xcsorg]http://www.dailymotion.com/video/xcsorg_duy-sokayy-sakinleri-sevdan-bir-ate_music#from=embed&start=163[/video]
sıkıyosa coş şimdi
allamm
allaaam suna bak yaaaaauzatmis dudislerii öp öp diyede sarki yiyosa öpme simdi :86: tarkaaaaaaaaaann :84:
[video=youtube;lnr0FZWroeA]http://www.youtube.com/watch?v=lnr0FZWroeA&translated=1[/video]
ulan tarkaaann
laaannaklima ne geldi bak simdi :86: Tarkan - Öp Öp, Sila - Sevismeden uyumayalim, Tarkan - Gel güzelim hic acimiyacak, Sila - Acisada öldürmez töbe bismisllah nann noluyoz sarkilara bakin ne demeye calisiyo bunlar
sen bakma tarkanın boyuna
aaaaaaayyyy evet yaaaaa ha ha haa
allahın bücür tarkanına bak sen ,sıla onu ezer kısss
başka biriylen çiftleştirelim,olmadı bu ıı--ıııı,şarkılar tmm ama kişiler fena çatışır
mıpala
bı gelemedım iş yok ama gıremıyom musterılerdengecmısı okuyamadı
sizi fatmagülcüler siziiii hepiciniz tv.karşısındasınızz dimiii
ay evet abla ,dalıp gitmişim valla diziye sormamisafirrrrdiyim bariiiiii
bu sefer buyur edeyim dedimmm
burdan senin topiğe gittimmm oda peşimden geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?