15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Fıstıııııık kankaaaaa
kandiii satanist kankaaam

fıstıkkkkkk şimdi seni düşünüyomduuuuuuuuuuu
ben albüme resim koydummm yaaaa bunu herkes görüyomuuuu?
iveeet
Bak bak hiç beni duyuyor mu?
Phil ablaaaam
bu --> ne demek kanka sorarim sana
kendimmmmm fıstıkımmmmm
naponuz kızçelerimmmm
dizi izliyodum abla kankammm sen napioon :92:

dizi derken

koceme küstüm artık muz yok dizi yok
donumla yatar artıkserepsız

len bana tebrık koysana cılt bakımı kazandım kk dan
daha öncede dedım bılıomm
ne fesatsin la dizi olm normal dizi senin bildigin dizilerden deeeel muzum yokki dizi cekem
donumla yatar diyo te allam manyagsin la niye küstünüz de hele kiyamam öpüsün koklasin yiyisin :86: barisin haci küslüge no hingismeye ivet :86:

koydumya la du bidaha koyam yani tebrik koycem yanlis anlama cekme hemen sana kocaman teprik koyuyorum haci

Anaaam donumla yatar kalkar demiş ya

don yetmezse:92::92::92::92:bunlada yatar
zalahh sen neyle yatcen

ama ben sadece arkadaşlarım görsünü işaretlemiştimm:26:
du bi bakim ablam

abla kankam baktim özel albüm yazmiyo :44: emin misin sadece arkadaslar icin yaptigina :26: seceneklerden düzenleyip özel albüm yapabilirsin

viztik kacar

yedim içtim tıkındım geldimmmmm nan ne habersiniz looooooo
yarasinnn abla kankamaa ne olsun ablam senden naber

nabersiniz kankişler yirim lan sizi
canin muz cekti la demiii ben bilmem mi seniii ne cakalsin seeeeen uzun zamandir yayin yapmiyoz la en yakin zamanda bi yayin yapalim ne dersiniz tabikiside hayir demicenizi biliyorum:86: ama adettendir haci sormak lazim

iyilik senden ne haberrrr yiiiii beni nan :87:
abla bu topigin halki nerde :95: :cinnettinlergecirenfstksmili:

ben buralardayımmmm
bi türlü olmadı!!!!sayfanın yukarısında solda albümler var oraya girince 2. sayfada görünüyor benim
parmaklar görünmemesi lazım değilmi?:26:

ben buralardayımmmm
bi türlü olmadı!!!!sayfanın yukarısında solda albümler var oraya girince 2. sayfada görünüyor benim
parmaklar görünmemesi lazım değilmi?:26:
yaaa tam sana yazarken net gitti:95:yazdigimda gitti :84: bende sinirlendim ciktim kkdan :86:
neyse ne diyoduk :82: özel albüm olunca ark.listen disindaki hickimse albüm olusturdugunu dahi göremez.. sadece arkadas listendekiler görür ve albümünün üstünde/yaninda özel albüm yazar ama sende özel albüm yazmiyo, sen emin misin özel yaptigina :26:

ayyyyy bayılacam şimdiiiii:84::84:
internet boynaaaa kopuyoooooo
allahim allahim farkettin mi hep ayni sorunlarla bogusuyoruz :94: pcnin yavasligi internetin kopmasi neyim :86: yanliz hepte ayni zamanlarda dikkatini dürterim kanka oldugumuzdan midir acep sence abla kankam

yedim içtim tıkındım geldimmmmm nan ne habersiniz looooooo

ohhhh afiyet olsunn komşucummbende taksimde kardeşlerimle buluşup yemeğe gittim
nolsunn dolaşıyommmm

ayyy bak şimdi aklıma geldi,ankcım ben özel albüm yaptım,sayfanın üstünde solda albümler yazıyor
orada 2. sayfaya bi bakarmısın ''yüzükler''başlıklı albüm varmı,tırnağımda siyah oje var.çok merak
ediyorum.

nabersiniz kankişler yirim lan sizi

sen napıyorsunnn knovcum

evet net siinir etti benideebendeeee kapadımm pc. yi
yazıyooo özel albüm diyeacaba bi biz mi görüyoruz diyorum,anka yazdım bakalım ank görecek mi
benim kafama takılan şu yukarda sol tarafta albümler yazan yerde görünüyormu.

evet evet sen söyleyinceeee farkettimmm
kardeşimle msn de konuşamadık bi türlüü:95:baktıkki olmuyoo kapadık msn i
heeee sen tikkatimi dürtünceeee farkettimmm
bencede demekkimmm kankilerin netleri aynı zamanlarda kopiii
bencede yavru kankammmm

günaydınnn komşucumm dediğin yere baktım 2. sayfada gözükmüyor resimler özel albüm yaptıysan arkadaş listenin dışında kimseler göremez zaten ..
profilinede girdim albüm gözükmüyor senin ama bir daha bakayım durrr

kızlar bende çıkacam birazdan işim var akşama doğru gelirim herhalde hadiiiii görüşürüz byyyyyy

günaydınnn komşucumm,teşekkür edrim komşummm baktığın içinalbümlerde diğerlerini görünce benimkide görünüyor sandım.
gelince görüşürüz komşucum
bende anneme gidecektim iptal oldu,yarın giderim belki.

philicim profil sayfanda albümler yazması lazım sende yok hemen arkadaş listesinin altında yazar çünkü

sağol komşum ohhhh içim rahatladııı,doğru yapmışız demekki.

ben mı eeee şeyy en güzel giysim cıldımmonunla yatcam

koy koy sende koy amma tebrık koydular bana bu aralar

doğru muzsuz dızı olmaz neyse herseyın bı sırası var aga üzülme senoda olur
olurda bıkarsın bılem
kaççak delık ararsında hasta numarası yaparsın ınş:82:
küstük işte neyse aksam geldı öpmeler koklamalar ama yüz vermemekle kalmadım hıc bısey vermedım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…