kandiiiFıstıııııık kankaaaaa
iveeetfıstıkkkkkk şimdi seni düşünüyomduuuuuuuuuuu
ben albüme resim koydummm yaaaa bunu herkes görüyomuuuu?
bu -->Bak bak hiç beni duyuyor mu?
Phil ablaaaam
dizi izliyodum abla kankammmkendimmmmm fıstıkımmmmm
naponuz kızçelerimmmm
dizi derken
koceme küstüm artık muz yok dizi yok
donumla yatar artıkserepsız
len bana tebrık koysana cılt bakımı kazandım kk dan
daha öncede dedım bılıomm
Anaaam donumla yatar kalkar demiş ya
don yetmezse:92::92::92::92:bunlada yatar
du bi bakim ablamama ben sadece arkadaşlarım görsünü işaretlemiştimm:26:
nabersiniz kankişler yirim lan sizi
yarasinnn abla kankamaayedim içtim tıkındım geldimmmmm nanne habersiniz looooooo
canin muz cekti la demiiinabersiniz kankişler yirim lan sizi
abla bu topigin halki nerde :95: :cinnettinlergecirenfstksmili:
iyilik senden ne haberrrr yiiiii beni nan:87:
yaaa tam sana yazarken net gitti:95:yazdigimda gitti :84: bende sinirlendim ciktim kkdan :86:ben buralardayımmmm
bi türlü olmadı!!!!sayfanın yukarısında solda albümler var oraya girince 2. sayfada görünüyor benim
parmaklar görünmemesi lazım değilmi?:26:
ayyyyy bayılacam şimdiiiii:84::84:
internet boynaaaa kopuyoooooo
yedim içtim tıkındım geldimmmmm nanne habersiniz looooooo
nabersiniz kankişler yirim lan sizi
yaaa tam sana yazarken net gitti:95:yazdigimda gitti :84: bende sinirlendim ciktim kkdan :86:
neyse ne diyoduk :82: özel albüm olunca ark.listen disindaki hickimse albüm olusturdugunu dahi göremez.. sadece arkadas listendekiler görür ve albümünün üstünde/yaninda özel albüm yazar ama sende özel albüm yazmiyo, sen emin misin özel yaptigina :26:
allahim allahim farkettin mi hep ayni sorunlarla bogusuyoruz :94: pcnin yavasligi internetin kopmasi neyim :86: yanliz hepte ayni zamanlarda dikkatini dürterim kanka oldugumuzdan midir acep sence abla kankam
ohhhh afiyet olsunn komşucummbende taksimde kardeşlerimle buluşup yemeğe gittim
nolsunn dolaşıyommmm
ayyy bak şimdi aklıma geldi,ankcım ben özel albüm yaptım,sayfanın üstünde solda albümler yazıyor
orada 2. sayfaya bi bakarmısın ''yüzükler''başlıklı albüm varmı,tırnağımda siyah oje var.çok merak
ediyorum.
sen napıyorsunnn knovcum
günaydınnn komşucumm dediğin yere baktım 2. sayfada gözükmüyor resimler özel albüm yaptıysan arkadaş listenin dışında kimseler göremez zaten ..
profilinede girdim albüm gözükmüyor senin ama bir daha bakayım durrr
kızlar bende çıkacam birazdan işim var akşama doğru gelirim herhalde hadiiiii görüşürüz byyyyyy
philicim profil sayfanda albümler yazması lazım sende yok hemen arkadaş listesinin altında yazar çünkü
ne fesatsin la dizi olm normal dizi senin bildigin dizilerden deeeel muzum yokki dizi cekem
donumla yatar diyo te allam manyagsin la niye küstünüz de hele kiyamam öpüsün koklasin yiyisin :86: barisin haci küslüge no hingismeye ivet :86:
koydumya la du bidaha koyam yani tebrik koycem yanlis anlama cekme hemen sana kocaman teprik koyuyorum haci
zalahh sen neyle yatcen
annemı özledım
phılll sen nıe gtmıyonkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?