çok teşekkür ederim kızlar
bazen nikooo gacısınada diyom yaaa siz böyle muhabbet etmeyi nasıl başarıyosunuz diye
ben geyikten hiç anlamamda biraz tecrübe gerek heral
yazdıklarınızı okurken karnıma kramp girdiğini bilirim
Buraya takıl çiçeğem öğrenirsin staj yap gel:roflol:
Hemen kendine benzet hemen :mymeka:
Ben çıkıyorum..
Akşama misafirim var ..
Girerim geç vakit felan
Öpüldünüz anam
çok teşekkür ederim kızlar
bazen nikooo gacısınada diyom yaaa siz böyle muhabbet etmeyi nasıl başarıyosunuz diye
ben geyikten hiç anlamamda biraz tecrübe gerek heral
yazdıklarınızı okurken karnıma kramp girdiğini bilirim
Ben gidiyorum anacığım özleyin beni.
Mama hazırlayacağımEki Görüntüle 50332
olumunekankayizsmileŞenizŞeniz
hep gel beklerizmrb mapıslık hatunlar a.s.
arada bir konunuza bakıyorum ve keyfim yerine geliyo
muhabbetin ve geyiğin dibine vuruyosunuz:lepi:
habirede banlanıyonuz accık uslu durun
topicte bi kaçınızla diyaloğum var
yabancı sayılmam yani
[B]mavi geri dönmene çok sevindim:1hug:[/B]
çakaallll delikafadulden:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:sen mi çürüdün mapusta gördük nasıl keyfinin yerinde olduğunudelikafaduldendelikafaduldenhadi çaktırmıyım senin düşüncelerini şimdi bıurda deşifre ettirme nan hislerinin tercümanı olurum valla:roflol::roflol::roflol:
hoşgördük yavrimfasci zibin mavi hos geldiniz bacim nabersiniz kuzular
mapusta ne yaptiniz nan soleyin bakim :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Sayfa üçe bakınız.Zibinin kamp günlüğü pardom mapıs gnlüğü:roflol:
yoldan çıkarma hemen :mymeka:Buraya takıl çiçeğem öğrenirsin staj yap gel:roflol:
nikocan ne vuruyon lennn:mymeka:
ank abla cnm emzık cekti:ecrin_bebek:
inanmıyorum ya emziğe bak geberdim ya sırnaşık şey delikafadulden fisfisfis :roflol::roflol::roflol::roflol:yollayam sana bi tene emzikkk
aha pembeli dızdız böcüüm gelmiş Şenizmapus damlarından çıktım bacılarrrrresmen boşu boşuna ban aldım ya :1no2:bi you_knowun karşı tarafa yaptığı yoruma katılarak güldüm diye ban aldım ya ban aldım yani bi tartışmaya katılmasam bile smile eklemem yetiyo inanılmazım ya ayrıca ben orda bi gülücükle konu saptırıyorum diye ban aldım diğerleri benden az ban aldı off çok sinirliyim genekötükedihüso
aha bi şikayet daha ne bu la hiç derdiniz bitmiyihoşbulduk tatlım...ben sence yetersiz donla gidermiyim oraya canım benim gibi hijyenik kişilikkaydirigubbakcemile3yalnız hijyen açısından ıslak mendil yoktu bi göndermediniz lowwww
oh oh zıbınım komşim da gelmiş Şenizsositososito sositososito mapısımızın ilk devlet suçlusu sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ahahahahaha hakkat mfö ye benziyo nan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Nan peşinden Mföyü mü getirdin?
Orkestranla birlikte dönmüşsün:roflol::roflol:
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gebermeyesice hele şükürt layn :mymeka: göbeğim çatladı burda :mymeka: iyi ki geldin mavim :1hug:15 likler nasılsınız
Cezamı açtırdım ve geldim sizin ısrarlarınıza dayanamadım sizi kırmak istemedim ...
oyy bidenem gelmiş hoşgelmiş :1hug:zıbın, arkadaşıma bi içeçecek verseydin layn :mymeka:mrb mapıslık hatunlar a.s.
arada bir konunuza bakıyorum ve keyfim yerine geliyo
muhabbetin ve geyiğin dibine vuruyosunuz:lepi:
habirede banlanıyonuz accık uslu durun
topicte bi kaçınızla diyaloğum var
yabancı sayılmam yani
[B]mavi geri dönmene çok sevindim:1hug:[/B]
bana bak kendi ayburuma dokunma fena olur Çok üzgünüm çoook o nasıl bakış öyle :mymeka:Hoşgeldin yevrümm
Sen uğra arada:jeyyar:
:roflol::roflol:
bıyıhlım da teşrif etmiş, sıktın mı kız mantıları :jeyyar:fasci zibin mavi hos geldiniz bacim nabersiniz kuzular
mapusta ne yaptiniz nan soleyin bakim :jeyyar:
ayburum sende hos geldin canim Şeniz
sen memnun kaldın mı bari bacım hizmetlerimizdenMapısta akasia dan nikodan başka don getiren neyim olmadı bağa
Ben gidiyorum anacığım özleyin beni.
bilyosun ki nikon cum SIKTIN yazamyorum ondan soruyon demi:mymeka:
he SIKTIM mantilari:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ha şöyle öp nikonun eliniBen çıkıyorum..
Akşama misafirim var ..
Girerim geç vakit felan
Öpüldünüz anam
yapmıyo yapmıyo ama bi yapıyo beni gülemkten gebertiyo kerata guclubacismile zemuszemus sırnaşık şeyaybrucum dun nikona msn de dyodum
aybur senin gibi deil cok ciddi konusuyo diye:roflol:
daha şimmmmdiden ösledimmmmm gitmeeeee :a015: :a015: :a015: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Ben gidiyorum anacığım özleyin beni.
çakaallll delikafadulden:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:
hastaym kızım sana opuyorumnanaktan:lepi:
ne desem anlıyo hatta demediklrimi bile anlıyoŞeniz
şiştt çaktırma bi kaçımız bilsek yeter aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bana hasta olmayan var mı acaba şekerim ben anlarım kanka kankanın düşüncelerini çakar hemenceecikaklinialirimsmileordan düşündüklerini bilem anlıyorum ne akıllıyım dimi kuzumkaydirigubbakcemile3
öpim bi de gel Şeniz
aha pembeli dızdız böcüüm gelmiş Şeniz
naptılar kuzum sana nasıl kıyıp da gönderdiler oraya ha :mymeka: bundan sonra kır dizini otur olmuyo hep siz hep siz azcık da bize yol açın la :mymeka:
aha bi şikayet daha ne bu la hiç derdiniz bitmiyi
:
kimin kankası be olumunekankayizsmile
gel öpecem Şeniz
sen mapıstayken hep slm yolladm sana
gördün müsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?