15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Oooo sen okuyana kadar silinir elbet

Heç şaşırmadım nidense
okumama laf yok la :mymeka: yazarken cebelleşiyoruz
hele küfür ederken sen gör beni inanmıyorsan ispatlim sırnaşık şey :roflol::roflol:
:lepi:
Evet Nkonum o konu silindi.
Bir konu daha KK nın tozlu raflarında yerini aldısositososito
tozlu rafta yer alsa nise, resmen çöpe gitti :çok üzgünüm: :a015: :icecream: :roflol::roflol:

tünaydınn kuzucuklarım yavriniz geldi şimdi de beni görmezseniz valla gebertirim sizi:mymeka: zaten gece hiç biriniz yoktunuz:çok üzgünüm:

tozlu rafta yer alsa nise, resmen çöpe gitti :çok üzgünüm: :a015: :icecream: :roflol::roflol:
Öyle oldu Nikonumm evetsempatiksalakcinni
tünaydınn kuzucuklarım yavriniz geldi şimdi de beni görmezseniz valla gebertirim sizi:mymeka: zaten gece hiç biriniz yoktunuz:çok üzgünüm:

Ne ağlıyon fascim yaww.İşte buradayız:1hug:

2 saattir bir karnıyarığı hazırlayamadım yahu klava: bi telefon bi burası bi ev işi
şimdi attım fırına geldim
daha pilav yapcam offfff yaaaa
bıktım işlerden artık kaydirigubbakcemile2

Yapma etme nikom :gitme: sana yeni kavuştum ban yemene göynüm müsade etmez şinci ohaoldumsmile

Beni adamdan saymiyin herhal :mymeka:

2 saattir bir karnıyarığı hazırlayamadım yahu klava: bi telefon bi burası bi ev işi
şimdi attım fırına geldim
daha pilav yapcam offfff yaaaa
bıktım işlerden artık kaydirigubbakcemile2

Karnıyarık mı :1shok:

Offf bayılırım cokacimcoook

Afiyet şeker olsun ablacım benim ellerine sağlık :1hug:

Yesss canım ondan yaptımmm
Gel beraber yiyekkk
Yanındada pilav varr cokacimcoook

evlilere sözüm yoktur abla ya sen yat kocişinin yanınaben o bekar kızlara diyorumm:mymeka:

herüfü yatırım gelem diycem anında kokumu alır gelirrr yanıma :sinifsinif: :sinifsinif: sempatiksalakcinni :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…