15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Görüyorum görüyorum bir kk pro üyesi çevrimdışı:roflol:

çevrimdışı bile yakalanıyoz yaaaaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
geçmişi okuyodum bacımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
2 haftadan beri eve kapanmıştım bgn azıcık dışarı çıktım alışveriş yaptımda geldim
iyicene tembel oldum yavv
kendicim diyet işini hiç sorma
bende 1 hafta rejim yapıp 3 hafta bozanlardanım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

huhu ben geldım ,bende dıyet yapmaya calısıp sabah baslayıp gece 12 de bozanlardanım gece ne bulduysam yıyorum ya

huhu ben geldım ,bende dıyet yapmaya calısıp sabah baslayıp gece 12 de bozanlardanım gece ne bulduysam yıyorum ya

hoşgeldin
ben daha istikrarlıyım bir hafta idare ediyom
ama seni hatırladığım kadarıyla incecik manken gibi hatundun
hatta abiyeler yarışmasında dore renkli bi abiye giymiştin dimi:uhm:
ben bildfiğin tombişlerdenim

evet o bendım ama tatılde anneım yanına gıttım kı malum onu da ye bunu da ye sunu da ye derken

esıme gore yok hala eskısı gıbıyım ama bana gore 1-2 kılo fazlam var o da göbekte

oturunca herkesın kı cıkıyor dıyor ama benı kandırıyor onceden bu kadar cıkmazdı bilmiyorumkismile

bak aklıma geldı sımdı mafoldumben

klava:klava:klava:
ben sana göbeğin alasını göstereyimmi
sadece göbekte olsa neyse
her bi noktaya sdağılmış hain yağlar klava:klava:

ama ben o zamanlar spora gıdıyordum mesela,

dun spordan bı arkadaısm gordu benı yolda kız sen kılo lamıssın dedı ,barız barız bellı yanı mafoldumben

hamıle mısın yoksa dıyorlar o kadar yanı akannehir

sen ıradelıymıssın hemen verırsın ben de o da yok yanı hıc dıyet yapmadım ama gece yemeden duramıyorum

hiiişşttttt ben geldim kızlar
ayyyy ne sıcaktı bugün burası yaa akannehir
piştik resmen kafamçokkarıştı
buluştuk geldik şekerler kaydirigubbakcemile5
yedik içtik bolcana dedikodumuzu bilem yaptık :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…