15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

hem de ne kaçırma delikafadulden düşün kavga ediyorsun ama admini savunduğun için ceza ban almıyorsun :roflol::roflol::roflol::roflol:

yok be kuzum ben kesin admini bile savunsam ban alırdım o zaman biz kendimizi savunurduk sana kalmadı derler ban verirler bana kesin:dilcikar:

Son düzenleme:
yok be kuzum ben kesin admini bile savunsam ban alırdım o zaman biz kendimizi savunurduk sana kalmadı derler ban verirler bana kesin:dilcikar:
ne doru söyledin sempatiksalakcinni bizim kızlardan biri olsa kesin banı yirdi kesin :lepi:
vıstıım kulağın çınlasın emi sırnaşık şeysırnaşık şey

ne doru söyledin sempatiksalakcinni bizim kızlardan biri olsa kesin banı yirdi kesin :lepi:

fıstık olsa zaten kesin benide çekerdi ban aldığı konulara beraber girerdik tekrar mapusaşakkıdı

fıstık olsa zaten kesin benide çekerdi ban aldığı konulara beraber girerdik tekrar mapusaşakkıdı
son zamanlardaki performansı düşüktü hep ekşınları kaçırıyordu :mymeka: :roflol::roflol::roflol:
ama ondaki marifet kimde var :asigim: :roflol: uslu durucam diyip banlanıyordu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

niye nan ilk ben savundum curlyi :sm_cool:
didim zatiiii nazik bir beyefendirdir diye :lepi:
ahanda böyle oldular hatunlar ohaoldumsmile akannehir
mapısa düşmeyiz yaaaaa sositososito
bide çoğu hatunlar adminlerin erkek olduğunu bilmiyormuş sempatiksalakcinni boshayallersmile

hes sorma abla cok isim var
sabahin korunde kalktim un almaya gettim
pogca hamuru yogurdum
onun mayalanmasini bekliyom
bi dedim bakim su garilar ne alemdezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…