bak ben şu konuda hep aynı düşünmüşümdür bi kız ailesi kızına karışır çünkü kız evi naz evi hesabı çıktığı çocuğu onaylamayada bilir ama erkek annesi eğer karşı tarafı tanımadan yargılıyosa ben onu sevmem arkadaş yani beni sevsin bende onu seveyim gerçi o benim önüme kırmızı halı serse artık sevmem ya o kadını ayrıkötükedihüso
delı garııııııııııııııııısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
bunlarda vıstık ıcınnnnnsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:jeyyar::jeyyar:bırı kaynanamı dedi-tatlicadiarzu-
nutellam nerdesinnn:gitme:
ank ablacım aslım kendı zıbın fas nasılsınızzemuszemusbayanssulusmile
Sağol abLacımm arada sürtüşme oluyor elbette,olmuyor değil ama aradan 2 dk geçiyoo hiçbişey olmamış gibi devam ediyolar heheh sırnaşık şey
Annem biraz babannemin dağınıklığından şikayetçidir dee alkisalkisalkis
güldüng :jeyyar: sen bana güldüng :jeyyar: gülünce daha bi hoş olüyöng :jeyyar: :roflol::roflol::roflol:NIKONNN KIZIM SEN MANYAKSIN KOPTUM YAAAAAAAAAAAAAAAA:roflol::roflol::roflol:
bak sen şu kaynana kılıklı göksunun işine :mymeka: hemen gel ağzımın payını ver hiç kaçırma :mymeka:Benim annemle babannem 19 senedir aynı evde oturuyorlaarr ..Birlikteler..
Ve annem babannemii kendi annesinden daha çok sevdiğini iddaa ediyor ..
Bak sen şu işee sempatiksalakcinni
daha devam edim mi laelaelaelaelae sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:nikooooooooo allah seni ne etmesin emiiiiiiiiii akannehir akannehir :roflol: :roflol:
Annene tebrikler vallaha helal olsun ne denirki vereliniortak vereliniortak
vıstık için diyo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: aman o gurtlu da bişiden geri kalsındelı garııııııııııııııııısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
bunlarda vıstık ıcınnnnnsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:jeyyar::jeyyar:bırı kaynanamı dedi-tatlicadiarzu-
nutellam nerdesinnn:gitme:
ank ablacım aslım kendı zıbın fas nasılsınızzemuszemusbayanssulusmile
dikkat et şeker candy düşmanı nüko olmim nan :mymeka: :mymeka:Kaynana düşmanı Nükon:roflol::roflol:
süper düşünülmüş helal olsun sempatiksalakcinni mcoy buna ağzımı diksem olur mu :icecream: bayanssulusmile
daha devam edim mi laelaelaelaelae sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
ankara ablamın hoşuna gitmiş diyorlar doğru muııh bilmiyom ama kafamı istemdışı böle sallıyom sen biliyon mu
ııh bilmiyom sen biliyon muııh bilmiyom neyi biliyom mu
çatlatma adamı biliyon muneyi gıı? candy açtı başımıza biliyon mu
dikkat et şeker candy düşmanı nüko olmim nan :mymeka: :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?