istek listeni yaz kuzum mapusta ocelerin bendenopuyorumnanaktanbi sürü cezam varr bıdaha alırsam yedım banı sölimmm özlersınız sonraaalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
40 yılmı sempatiksalakcinni nie sen kac yasındasın ki sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnibugün ölsem de gam yemem artık ilk defa
beni hep haksız bulan çok sevdiğim biri
bana hak verdi ya..
40 yılın bi başı haklı çıktım bu da bana yeterkaydirigubbakcemile3
en uzun banım15 gün. katıksız hücre hapsi... fareler cirit atıyordu.. hey gidi heyyyy.
istek listeni yaz kuzum mapusta ocelerin bendenopuyorumnanaktan
40 yılmı sempatiksalakcinni nie sen kac yasındasın ki sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne yedin ne içtin kıııı 15 gun sulu patateskaydirigubbakcemile3
ahh patates olsa keşke.kuru ekmeği ıslatıp ıslatıp önüme atıverdiler.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne yedin ne içtin kıııı 15 gun sulu patateskaydirigubbakcemile3
15 günmüüüü petem naptıydın anammmmmmmmmmmakannehir
ahh patates olsa keşke.kuru ekmeği ıslatıp ıslatıp önüme atıverdiler.
şekerim,bir arkadaşla farklı düşüncelerimizi, karşılıklı savunduk.oda seviyeliydi bende.
ama bir şey öğrendim ki, alıntı yapıp, karşılıklı biriyle yazışamıyormuşsun.
buda bir ban sebeymiş.
cezası mı
15 gün.
bebek konusunu diyorsan, hiç bir gelişme yok ablam :1no2: :gitme:Nikon garısı papatyanilin durumunda değişiklik var mı de bakem bağa?
kazenin diğer site adminlerine göre farkı neymiş zıbın CADIARZU nasıl merhametli ya kafam almıyo -tatlicadiarzu- Çok üzgünüm çoook :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile5
bazen coşuyorm kabl ediyorum
ama 2 gün banlanmak bilmiyorumkismile
yinede kazen diğer ste adminlerine göre daha merhametli
Kazenbuyrunnnnnnnnn
aradığınız yuknowa ulaşılamıyor daha sonra denemek için tekrar geliniz zemuszemusknowwalsanaalsanasmile
bebek konusunu diyorsan, hiç bir gelişme yok ablam :1no2: :gitme:
geldim datlum guymaklum, ayağı ayakkabıdan pırpır uçan kuş gibi meyremim aklinialirimsmile sositososito Şeniz
:1hug: olumunekankayizsmile:gitme::gitme:
ben de onu diyorum ya şimdi daha tecrübelisin evlilik yaradı maşallah :jeyyar:gelsın yolcam onu kaç gndr göremedım onu
yok bırakamam ama terfı etcem
başbakan olcam:lepi:
hem sımdık daha tecrubelıyım:jeyyar:evlılık yaradı
bilerek yapıyon di mi :mymeka: msne giremiyorum biliyorsun özlediğimi :mymeka:ayaklarımı özledınmııı kusummmmmmmsırnaşık şey:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?