15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

bi sürü cezam varr bıdaha alırsam yedım banı sölimmm özlersınız sonraaalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
istek listeni yaz kuzum mapusta ocelerin bendenopuyorumnanaktan
bugün ölsem de gam yemem artık ilk defa
beni hep haksız bulan çok sevdiğim biri
bana hak verdi ya..
40 yılın bi başı haklı çıktım bu da bana yeterkaydirigubbakcemile3
40 yılmı sempatiksalakcinni nie sen kac yasındasın ki sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

istek listeni yaz kuzum mapusta ocelerin bendenopuyorumnanaktan

40 yılmı sempatiksalakcinni nie sen kac yasındasın ki sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne yedin ne içtin kıııı 15 gun sulu patateskaydirigubbakcemile3

kuşum dedim sana sıcaklarda şapka tak kafana diye
bak beynin sulanmışalsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne yedin ne içtin kıııı 15 gun sulu patateskaydirigubbakcemile3
ahh patates olsa keşke.kuru ekmeği ıslatıp ıslatıp önüme atıverdiler.
15 günmüüüü petem naptıydın anammmmmmmmmmmakannehir

şekerim,bir arkadaşla farklı düşüncelerimizi, karşılıklı savunduk.oda seviyeliydi bende.
ama bir şey öğrendim ki, alıntı yapıp, karşılıklı biriyle yazışamıyormuşsun.
buda bir ban sebeymiş.
cezası mı
15 gün.

oyyy 15 gun sulu ekmekmi yedinsempatiksalakcinni caldırsaydın kuzum arardım sana yimek yapardım getirirdim sempatiksalakcinni

valla banlanma sebebine bak konusmak sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

işte öyle birbirinin mesajını alıntı ,yapıp fikrini savunursan karşılıklı ,oda ceza sebebiymiş.:

Nikon garısı papatyanilin durumunda değişiklik var mı de bakem bağa?
bebek konusunu diyorsan, hiç bir gelişme yok ablam :1no2: :gitme:
kaydirigubbakcemile5

bazen coşuyorm kabl ediyorum
ama 2 gün banlanmak bilmiyorumkismile
yinede kazen diğer ste adminlerine göre daha merhametli
Kazenbuyrunnnnnnnnn
kazenin diğer site adminlerine göre farkı neymiş zıbın CADIARZU nasıl merhametli ya kafam almıyo -tatlicadiarzu- Çok üzgünüm çoook :roflol::roflol:
etiketlere; kazenin mi var derdin var, Bu kazeni napmalı kaynar kazana atmalı yazmıştım silmiş topik baskını sırasında delikafadulden :umursamaz: :roflol::roflol:

knowwalsanaalsanasmile
aradığınız yuknowa ulaşılamıyor daha sonra denemek için tekrar geliniz zemuszemus
uğur böcüü ben b ildim bileli çeyis bakanısın artık istifa et gençlerin önünü aç bi zamet aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:
mesela bizim topikte çok bekar var öyle tüllü dondan da anlıyorlar gençlere yol ver koltuk sevdasını bırak bakanım :jeyyar: :roflol::roflol::roflol:

gelsın yolcam onu kaç gndr göremedım onu

yok bırakamam ama terfı etcem
başbakan olcam:lepi:
hem sımdık daha tecrubelıyım:jeyyar:evlılık yaradı

:1hug: olumunekankayizsmile
gelsın yolcam onu kaç gndr göremedım onu

yok bırakamam ama terfı etcem
başbakan olcam:lepi:
hem sımdık daha tecrubelıyım:jeyyar:evlılık yaradı
ben de onu diyorum ya şimdi daha tecrübelisin evlilik yaradı maşallah :jeyyar: terfi et çocuktan sonra cumhurbaşkanı yapalım seni :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:

ayaklarımı özledınmııı kusummmmmmmsırnaşık şey:roflol:
bilerek yapıyon di mi :mymeka: msne giremiyorum biliyorsun özlediğimi :mymeka:
ilk msne girdiğimde bol bol ayaklı cam cezası veriyorum yerım otur 1 :mymeka: aklinialirimsmile :roflol:

kaydirigubbakcemile3sen olmasan gülemicemde ulennn cok yasaaaayak sana feda olsun yafrimmmaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…