:roflol: nerden bulcan:roflol:ben kşfe çıkayım azcık hatunlar ,kendime nick bulacam![]()
az gidim gelir,uğrar zıbarırım![]()
![]()
ditmeeeeeeeeeeeeeeeeeee :gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol: nerden bulcan:roflol:ben kşfe çıkayım azcık hatunlar ,kendime nick bulacam![]()
az gidim gelir,uğrar zıbarırım![]()
![]()
hergün yasak böyle işlerde bilmin mi yasakkelimeaynen hadeee artik gel diyiii herufumm :icecream:![]()
burda yazıyorum ya la vıstık :mymeka:e madem patron yani tanrica yok sempatiksalakcinni ne demeye buraya yazmiyosunuz sayin nikon kafali hanimefendüüüü![]()
nihahahahha o smilin adi nikon kafa bundan sonra :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyaynı benim herüf :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aynen öyleyim :roflol: smil karıya bah :roflol::roflol::roflol::roflol:
donumu bulamadim :roflol:
ya bilmiom ki ....:roflol: nerden bulcan:roflol:
ditmeeeeeeeeeeeeeeeeeee :gitme:
ayy bi nikon, nikoncanin taklidi akasia, nikoncanin taklidi akasianin taklidi pandora delikafadulden bi ben kaldim smilsiz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyharbi tanrıça nerelerde yaa,hiç göremiyorum bu ara nikonkomam![]()
hergün yasak böyle işlerde bilmin mi yasakkelime
burda yazıyorum ya la vıstık :mymeka:
aynı benim herüf :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aynen öyleyim :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ya bilmiom ki ....
cindy yaparım herhalde.uğraşmıcam ..
tabi kazen ne dicek bilmiom![]()
garilarr ben gidim gardaslarim
hadi kaynanacim opyom elinden![]()
:roflol: temem bundan sonra snein adin sindy greyfurrttttt:lepi:
bi ara nickler degistirilmiyo diye bisey duymustum ama bilemiciiiimm :hulya:
yok kiz ne isi gicik oliim zatii :jeyyar:hergün yasak böyle işlerde bilmin mi yasakkelime
nihahahahha o smilin adi nikon kafa bundan sonra :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ppuahahahahahah hani la ekleyememissin smiliiii lülülülülülü

__fıstık al sana bunlar yaraşır
![]()
![]()
![]()
nereye ya:mymeka: siz giderseniz bende giderim bak hepiniz dagiliyosunuz:mymeka:
:roflol: hepsini anladimda o son smil niyeeee:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ivettt gülüm maalesefhadi yaaaağğğğğğğ![]()
ama ne kadan dogru ne kadann yanlis bilemiyorum şakkıdıyok kiz ne isi gicik oliim zatii :jeyyar:
dedim ya bacim donumu bulamadim diye![]()
visss kiyamam ben sanaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şey geri gidip yatarsin sabah mirmirmirmirolmamii:roflol:6.30 uyancam kuzuu mirmirmirmir
yakinda evlenyon kiz ondan
hadin kuzular optum yarin dukkani acariz opuyorumnanaktan