geçmiş olsun aslıcım :teselli: bize iyi haberler getir ablası olumunekankayizsmilekızlar cnm sıkıldı ya teyze kızım bısıkletten düşmüş 13 yasında oynak eklemler koluna krılmıs hep amelıyat olcakmıs yarınnnmafoldumben
estağfirullahnıkon bizde yazdık demilmaz:
millet nerde herkesin erkenden yatacağı geldi bu gece
benim karnım ağrıyooo yatmıcamm
aleykümselam aklinialirimsmile istanbulda kavruluyok.
fethiyeden selamlar kızlar
a.s. a.s. a.s.
oooo öpücünü mü aklinialirimsmile buldum hiç kaçımam aklinialirimsmilebekliyom sempatiksalakcinniGelem mi yanağızdan öpem mi?aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
aleykümselam aklinialirimsmile istanbulda kavruluyok
oooo öpücünü mü aklinialirimsmile buldum hiç kaçımam aklinialirimsmilebekliyom sempatiksalakcinni
Bu 2.majeziğim sen ne içiyorsun çiçeğem?guclubacismile
Yok çiçeğem usluyuz.Hoşgeldin balımŞenizGeceniz hayrolsun gece kuşları.
Koğuşlar yine dolu sanırım.
ben olayı psikoya bağladım inatla içmiyorum
bakalım kim galip gelecek
içmeyecem o zıkkım mavi hapı
miğdemi mahvediii
ooooohhhhhhhhh kelebekler gelinn :asigim: istanbul daha bir ısındı mı bana mı öyle geliyor sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:İstanbull yanıyorrr ateş bastı ter bastı:roflol:
Buldum ben de bırakmam:jeyyar:ŞenizŞeniz
1 dene firemiz var ohaoldumsmileGeceniz hayrolsun gece kuşları.
Koğuşlar yine dolu sanırım.
ben de inatla içmem, küçükken asprin içmiştim neler yaşadım neler bilmiyorumkismileben olayı psikoya bağladım inatla içmiyorum
miğdemi mahvediii
Yok çiçeğem usluyuz.Hoşgeldin balımŞeniz[/B]
ooooohhhhhhhhh kelebekler gelinn :asigim: istanbul daha bir ısındı mı bana mı öyle geliyor sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:
1 dene firemiz var ohaoldumsmile
ben de inatla içmem, küçükken asprin içmiştim neler yaşadım neler bilmiyorumkismile
kızlar cnm sıkıldı ya teyze kızım bısıkletten düşmüş 13 yasında oynak eklemler koluna krılmıs hep amelıyat olcakmıs yarınnnmafoldumben
geçmiş olsun aslıcım :teselli: bize iyi haberler getir ablası olumunekankayizsmile
ank ablacım
nıkon bizde yazdık demilmaz:
.
fethiyeden selamlar kızlar
a.s. a.s. a.s.
ben olayı psikoya bağladım inatla içmiyorum
miğdemi mahvediii
majezik midelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aman diyim kızlar ben ki kere içtim ondada soluğu acilde aldım, mide kanaması geçiriyodum az daha, o öyle vermidon gibi yuvarlancak bi hap değil, dikkat edin ha, hatta mümkünse içmeyin
gümaydınnn kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?