noluyo size be herkes ifadelerle mi anlaşıyo napıyo:uhm:bende şuan içinde olduğum durumu anlatıyım bari:Saruboceq:kafamçokkarıştımafoldumben
KISMEYE BEBEGIM SICAK BASIMA VURDU SAPITTIM
Ama ama bu ifadeler bende yok bilmiyorumkismile neden yok, kim aldı ifadelerimi :mymeka:
Ben de istiyorum bunlardan benneyaptımki
ule yaz geldi bi kendimi atsam serin sulara
hayal kurmak gibisi yok bu cehennem gibi havadaaa
nanzalakgibihayalkuruyorsunmcoykendinegeliyicemanyadınhayallerseni serinletmiyoalıcamayamınaltınabiribenisustursungalitutamıyorumkendimibennasılsusucamşimdikonuştukçadahaçokısınıyomnan
gel anam sen de katıl ben hayal kuruyordum o kart sesinle ettin hayalimin içine
bebem sen bakma anana hayal kurdum candy cadısı bozdu gel mamanı yedirem. şu kızın saçları bi uzasaydı hayırlısıyla toka takacam. gerçi bu sıcakta kısa saç eyidir, ben çektim bebem çekmesin. ye guzum ye bebem haam
bi kendimi döndürsem bir dünyayı döndürsem, bir kendimi döndürsem bir dünyayı...ferahlarım belki
yok olmuyor hülen serinleyemiyorum furacayim kendimi şerepsizim
bundan sonra sıcak lafını duymak istemiyorum kendimi buna adapte etmem lazım neen. bitti buraya kadar, halledicem bu işi
biri sıcak mı dedi
yok ben demedim beynim algılamıyo, sıcak değil hava serin hava serin
bu ne şimdi hı, sıcaktan bir de isilik mi oldum çüsss
de get şu sıcakta bir de senle uğraşamam bana gerçek windows yani pencere bile kar etmiyi seni napam, ben penguenle beraber kanka olup kutuplara gidicem. bak hala yanaşıyi, de get sokulma zaten hava sıcak
hooop bitti bu kadar eğlence yeter, tası tarağı topla mcoy
bana laf atma nen hayalci seni :mymeka:bekle ki niko gelsin, kırk saatte gelemez tospaa
nikoya uçurtma bırakam da gelince oyalansın garibim, tabi uçurmayı becerebilirsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?