15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

noluyo size be herkes ifadelerle mi anlaşıyo napıyo:uhm:bende şuan içinde olduğum durumu anlatıyım bari:Saruboceq:kafamçokkarıştımafoldumben

Hımm anladım. Yok o zaman istemiyorum, uzun iş.
Resim ekler gibi eklenecek değil mi?
Tembelim ben, bana yaramaz onlar sempatiksalakcinni
Olanlarla yetineyim. :icecream:

ule yaz geldi bi kendimi atsam serin sulara

hayal kurmak gibisi yok bu cehennem gibi havadaaa

nanzalakgibihayalkuruyorsunmcoykendinegeliyicemanyadınhayallerseni serinletmiyoalıcamayamınaltınabiribenisustursungalitutamıyorumkendimibennasılsusucamşimdikonuştukçadahaçokısınıyomnan

çekilin leyyn bi sıcaktan bunalan daha geldi şeker gibi ericem şimdi neen huvahuavhuva aneyyy
gel anam sen de katıl ben hayal kuruyordum o kart sesinle ettin hayalimin içine

bi kendimi döndürsem bir dünyayı döndürsem, bir kendimi döndürsem bir dünyayı...ferahlarım belki

yok olmuyor hülen serinleyemiyorum furacayim kendimi şerepsizim
bundan sonra sıcak lafını duymak istemiyorum kendimi buna adapte etmem lazım neen. bitti buraya kadar, halledicem bu işi

biri sıcak mı dedi

yok ben demedim beynim algılamıyo, sıcak değil hava serin hava serin

candy adam gibi smil ekle hiçbiri gözükmüyor o kadar da alıntı yaptım :mymeka:

Son düzenleme:
bu ne şimdi hı, sıcaktan bir de isilik mi oldum çüsss

de get şu sıcakta bir de senle uğraşamam bana gerçek windows yani pencere bile kar etmiyi seni napam, ben penguenle beraber kanka olup kutuplara gidicem. bak hala yanaşıyi, de get sokulma zaten hava sıcak

hooop bitti bu kadar eğlence yeter, tası tarağı topla mcoy

bekle ki niko gelsin, kırk saatte gelemez tospaa
bana laf atma nen hayalci seni :mymeka:

nikoya uçurtma bırakam da gelince oyalansın garibim, tabi uçurmayı becerebilirsee

Süpersin Niko :hooray:

En çok bunu sevdim:
"bi kendimi döndürsem bir dünyayı döndürsem, bir kendimi döndürsem bir dünyayı...ferahlarım belki"

nokıa garısı nerdesın sennnnnnnkaydirigubbakcemile
parnaklarım koptu nan burda saga sey etcem dıe
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…