15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ürün tırı gelmedııı bızde tatıll ilk defa oluyo bende müdüre dedım hep beklerım böle dedım hadi orda n dıyookaydirigubbakcemile3

sorma be niko heçççç rahat durmuyor bunlar aklinialirimsmile
ikiside ele ele verip çoşuyolarrrr sırnaşık şey -tatlicadiarzu-
he ablam görüyon mu sen bu haşarıları aklinialirimsmile hele bir de elele vermiyorlar mı :roflol::roflol::roflol:
Öyle Nikonum ya iş bulamıyorumsenağlama
töbe töbe ne zaman şaha kalkacık biz ya inşaallah tez zamanda bulursun canım :Saruboceq:
hele de çok bayan olmasın muhasebe işinde bayanlarla çalışmak çok zor kötükedihüso
uf o dolmalar ne beebilmiyorumkismile
nokıa sen cocuklarla nasıl tutuyon yawrımmmbilmiyorumkismile
koş koş ınsan maf oluo valla
benım kız hıc durmuyo fır fır her yerde bende peşinde tabeeeealsanaalsanasmile
eee çocuklarla da tutamazsam napıcam o zaman bilmiyorumkismile ramazanın başında ben hep iyi olurum ama sonlarına doğru hiç enerjim kalmıyo :gitme: bi de gece hiç uyumuyorum alsanaalsanasmile gece uyursam sahurda zerre iştahım olmuyo hiç bişi yiyemiyorum akannehir o yüzden 7 yıldır sahuru yapar öyle yatarım hamilelğim hariç , o da uyu uyuyabilirsen
sen şimdiden dayanamıyorsan tutma mcoyum ya a.s Allah izin veriyor zaten
hem sütün çekilir Allah korusun bilmiyorumkismile benim bir 3 senelik var borcum :1rolleyes:
anacım seninde nikonunda işi zor valla
sen bide emziriyon niye tutuyon ki
he ablacım o da ayrı bir sıkıntı

he ablam görüyon mu sen bu haşarıları aklinialirimsmile hele bir de elele vermiyorlar mı :roflol::roflol::roflol:

he ablacım o da ayrı bir sıkıntı

dün yakaladım ikisinide yürüyün bakalım dedimmmm kaydirigubbakcemile
durmuyorlar anacaımmmm biri susuyor öbürü başlıyorrrr sempatiksalakcinni

sendede 2 çocuk allah yardımcın olsun canım ya :1hug: kolay değil senin işin

kendı kendıne sevgı gösterısı yapmasan dıyorum hıc sohbetın olmayan ınsanlarla...
böylece ıtıcı ve yapmacık olmazsın
bırde böyle denealsanaalsanasmile

Essahtan bende kil oldum sen kimsin cicim
valla erkek oldugundan suphelenmyo deilim .
Gelyon, 2 kelime yazyon gidyon...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…