15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

h.b canm senden nbrfisfisfis
mavinin o konusu kalkmış noldu ki
final heyecanı olan hayyalin açtığı

anam bu aylada hep böle konular acıyo erkekmı neeeakannehirgnaydınnn zibinim ben burdayım üzülmeeeeolumunekankayizsmile

günaydın kızlarrrrr ben bugün yokum taksime gidecez kızımla birlikte gezeceğiz biraz terkos pasajı var kız bayılıyor oraya çok uygun fiatlara kıyafetler bulunuyor bakarız artık bişeyler bide dövmeci var gitmişken orayada uğrarım herhalde koluma atatürk imzası istiyorum konuşacam bir herhalde yaptırcam bende :lepi:

kankammmmmmmm Şeniz hoşgeldin bidenem
mavinin hangi konusuna cvp yazdn ki banlandn mirmirmirmir böyle saçmalık görmedim :umursamaz:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaarr ben Mvinin konusuna mesaj yazdım diye
ceza almışım.Hangi salak mesajımı şikayet ettiyse:mymeka:

hoş geldin kızzzzz ne haber hangi konusuna yazdın ki :uhm: opuyorumnanaktan

kankammmmmmmm Şeniz hoşgeldin bidenem
mavinin hangi konusuna cvp yazdn ki banlandn mirmirmirmir böyle saçmalık görmedim :umursamaz:

ne haber zibinimm opuyorumnanaktan

Şenizgünaydınn kızlar bu vıztık karısı hanı gelıyodu hafta sonu kandrdı bizi cadu:umursamaz:ank ablam nerelerdesın özledım senııŞenizhepınıze güzel bir gun dılıyorum kızlarr sositosositobenım pek keyfım yok nedenseeefisfisfis

günaydın aslıcımmm burdayım kızz hayırdır niyeki keyfin yok bakalım opuyorumnanaktan

aman ablam dün işyerındekılerle tartıstım bıraz ben hiçbirinizle muhattap olmuyorum dedım aynı yerde calsıınca mecbur olunurmuss deneyip görelım dedım kımseyle konusmuyorum hepsi ayrı angut yaa birde genel bi tatsızık var ablammm bos gelıyo herseyy

aman sen kimseyi dikkate alma bile boşver salla gitsin meraba meraba dersin olur biter işte sıcakya aslıcım ondan da olabilir Şeniz

öle yapıcam zaten artık yaaa amann konussam ne sankı salak kendını bişi sanmıs işteeee :ecrin_bebek:
işimi yapar paramı alır giderimm dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…