15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

oh oh gidin eglenin:dilcikar: gecmisi okumadin demek hasempatiksalakcinni benden duymus olmaaklinialirimsmiledün cok fena dedikodunu yaptik abla :jeyyar: senin su meshur direkten bahsettik novumlasempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şey diregide götürücen mi kibrisa sırnaşık şeysırnaşık şey
saclarını yirimmm yafrımmm:1rolleyes: vıztıkk nirdesın ulennalsanaalsanasmile
burdayim pambigiiim Şeniz bugün acil cikmam gerekti bebisim msnden yaa kusuruma bakma :gitme:

oy oy oyyyyyyyyy hevinim Şeniz
tatli yogunluklar bunlar ne güzel yaaa boshayallersmile cabuk gel ha özletme kendini

Zibiiiiiiiiiiiiiiinnnn
Fıstııııııııııııııııkk

Kankalarııııııııııımmmboshayallersmile
Ankabla
kanka Şeniz

kanka benim bu durumum hayra alamet degil:roflol: en sonunda patronda unuttuya beni akannehir zati 0 puan olmak üzereyim sempatiksalakcinni nerde o eski ben nerde o ban gralicasii viztikkk -tatlicadiarzu-
tatil yaramadi kanka bi gittim geldim bana bi haller oldu formdan düstüm valla ohaoldumsmile zaten topigi gittigim gibi bulmadim :umursamaz: herkescikler gitmis:gitme:
sırnaşık şeyhiiiiccc hatirlatma hemde trye gitmeden bi hafta önce son haftami sizle geciriyim bidaha banlanmayim dedim bide ne göriimm :1ninca: heryer karanlik olmuuss sempatiksalakcinnio an dünyam basima yikildi kanka :roflol:
bul söyle güzel bi eksinda adimizin sanimizin söhretimizin :smiley-cool: hakkini verek kanka yakisirmi 15li kankalarina formdan düsmek ha:mymeka: yakisir mi:mymeka:

kanka tanistiraayim bu bir erkeksempatiksalakcinni ama bu erkekse digerleri ne la sırnaşık şeybuda neki anammm sen ac yutup emiceyi aklinialirimsmileizle bi bulut olsam dizisinide gör bakeeemm boshayallersmile aahhh ahhhhhhhhh adamin her konusmasinda tv karsisinda binbir surat oluyodum kanka sırnaşık şey sekilden sekile giriyodum valla sırnaşık şey bi görsen geberirdin gülmekten sırnaşık şeyannem babam göreydi bu kiz manyamis derlerdi sırnaşık şeysırnaşık şey
anlamammi kanka malin iyisi benden sorulur:jeyyar: kimin kankasiyim bayanssulusmile

sırnaşık şeyartikin cok gec kanka önce rep verdigini bileydim patron oy verdim derdim sempatiksalakcinni
bu aralar cok SIK gecer oldunuz gece yayinina bakiomda cakallaarrrr:jeyyar:

delikafaduldendeseene yasadim kanka bitteerrr kadann meshur yap nan beni sempatiksalakcinni aman napem götürdükleri onun ossun ben cahiti götürsem yeter kankasırnaşık şeysırnaşık şey bak tolgahan sayismanda olaaaarrroda fena sayilmazz :jeyyar: ama cahiti gecemez tabeee naniknaniksırnaşık şey
tabiside güzel versiyonuyum hihh:dilcikar:

20.000 mesajımı buraya yazayım dedimm zemuszemus zemuszemus sempatiksalakcinni

oooy masallahhh bizede nasip olur mu acaba

iside biliyo:roflol::roflol: gezmelik evlenmelik fln :roflol: ne ayak:roflol::roflol:
bencede kanka cok dogru bi noktaya deyinmissin behlülden koca olmaaaaaaaaaaaazzz irfan enistemizlede tanismak nasip olmadi bi tanistiriver bizi gariiiii sempatiksalakcinni

pehlülünde icinde var tabiside:jeyyar: var var olmasinada berenin yerinde baskasi olsaydi ortaya sexi memnu cikar miydi hic sempatiksalakcinni
mahsina bakma sen asil mahsiiinda is yoktu sırnaşık şeysırnaşık şey berenin masallahi var bütün filmlerde dizilerde herifleri götürüyo:jeyyar: yani sorun mahsundaydi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

nihaahhahaha koptum lan denyo stajida üstünde yaparim diyoo:roflol::roflol:

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

offff diyorum sadeceboshayallersmile
:1shok: kankaaaaaa naptin sen -tatlicadiarzu- irfan bu muydu la :tomato::tomato:
fikrimi degistirdim :ecrin_bebek:bence sen behlülde kal :roflol: hem elden gecir:jeyyar: hemde evinin erkegi yapmaya bak :roflol::roflol: sari mari ama behlül iyidir iyi:lepi: sırnaşık şeysırnaşık şey
bak istersen sana kanka kiyagi ceker tolgahani veririm haaaa aklinialirimsmile cahiti ölsemde virmem:dilcikar: tolgahanida vermezdimya bakma sen kankamsin olumunekankayizsmile hem esmerde :1rolleyes: behlül gibi sarida degil:1closedeyes: tolgahan iyidir iyi :jeyyar: ama teklif var israr yok lülülülülülü istemezsen geri alirim ona göre:mymeka:zaten vermeye pek niyetim yok:roflol:

Kanka bu İrfan köse mi?:uhm:
Kılsız erkeğe erkek mi derim ben.
Şöyle döşü kıllı olacak.boshayallersmile
Kıllardan düğüm atacaksın.:roflol::roflol:
delikafadulden kanka noliiii:roflol::roflol::roflol: saaaa ricebi virek isten mi:jeyyar: killi killi:roflol::roflol: tam senin hayalindeki herif:roflol: hem recebin killarindan birak dügümü belik örersin beliiiiiiiiiikkk delikafadulden

galiba toplaşıyoruz bi mucize mi oluo
akasia nikon nerde ank abla hani
laaaaaaynn:mymeka:benim yoklugum hic farkedilmiyo ha amonra hanim:mymeka: iyi öyle olsun :dilcikar:

hoşgeldin canm opuyorumnanaktan
vıstı da gelse boshayallersmile
tv bakıyodur o bitmeyen şarkıyı mı izliyo acaba:hulya:
bilemedin kanka önce tolgahanimi :icecream:yani lale devrini izledim :1rolleyes: sonraciiiimada bitmeyen sarkiyi izledim sositososito zaten ikinci bölümü izleyemediydimm özet gecmis oldum:roflol:
la aslinda dizi bahane normalde gelirdim kanka aski memnuda bitterle pehlül yiyisirlerken bilenem ben 7/24 onlinedim bilionsempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey ama bu aralar moraller sifir oldugu icin ne nete nede kkya giresim yok:çok üzgünüm: normalde kksiz iki dakka duramazdim ama simdi koskoca bi gün daha yeni girdim :1shok: hatta girmek istemedim ama size yazmak icin geldim :1shok: kendime inanamiom :1shok: hem patrona unutturdum kendimi sicilim tertemiz oldu :1shok: hemde kksiz durrabiliyom :1shok: kanka yoksa fistiginizi kayipmi ediyonuz nörüyonuz :a015::a015:

ank abla bugun direk almaya gitmiş ne direği strptiz:icecream:
:roflol::roflol: okuyunca gösterir bize diregi ama söyleyim bak:roflol::roflol:

biz dizi var yakısıklı biri var bide lale devrimi ne hosmus cocukta:smiley-cool:
anaaaaaaaa sen tolgahanimi tanimiyonmu yoksaaaaaaaa ohaoldumsmile ay ne kadaaannnn eziiiikkksin seeen :dilcikar:

fıstık nerde dun tatil hayali kurduk gittimi yoksam lan:uhm:
:roflol::roflol: senden habersiz gider miyim hic nann olumunekankayizsmile hem beni tatile sen götüreceeeensırnaşık şeysırnaşık şey masraflar senden:roflol::roflol::bedavaciyüzsüzfstksmili:

la istanbuldakiler bulusak mı bigün
ohaoldumsmile hemiide bensiz haaaaa:mymeka::dilcikar::umursamaz:

dötümü ye aslı delikafadulden

:umursamaz::umursamaz:sende aslıyla birlikte delikafadulden

bende kusum daha diri ,yuvarlak delikafadulden uzun ve kalınmı deseydim la sempatiksalakcinni
delikafadulden:roflol::roflol: aslii ne diyo bu :roflol: döt diyooo delikafaduldenkoptummm:roflol:

:1shok:noohaaa nnoohaaaa gece yayinina gecmisler yine:roflol::roflol::roflol: topigi kitletecek azgin garuuuusırnaşık şeysırnaşık şey

Editn fırın yerimseniben
:roflol::roflol:

bu linki face listesinde yayınlamayanın kaynanası ölmesin
ETİ Browni
la iyide benim face yok ama ben kaynanami seviom :smiley-cool: ölmesin üzülürüm senağlama hem askimda üzülür senağlama askim daüzülürse ben daha cok üzülürüm senağlamasenağlama sırnaşık şeysırnaşık şey

oha o kadan kalın mı laaa aaaa ne güzel kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile ayy biri beni durdursun
benneyaptımki kafamçokkarıştı :1shok: :1shok: :1shok: ohaoldumsmile delikafadulden :roflol: sırnaşık şey aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile lmaz: :jeyyar: Şeniz sositososito sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu- :1ninca: akannehir
bilmem duygularimi yeterince ifade edebildimmi:roflol::roflol: bide ne güzel diyo allaaaamm delikafadulden:roflol::roflol:

Hatırlamadın mı nan hani vardı ya
herifinin şeyi bardak kalınlığında olan hatun.
Devasa boyutlarda olan hanidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
delikafadulden kanka parmaklarindan dökülenleri gözlerin görüyo mu delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey öyle bi konumu vardi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ne zaman benim niye haberim yok :roflol:

yok ya nerde konumu vardı öle ayyy nası kacırdım fotoda koymusmuydudelikafaduldendelikafadulden
delikafadulden foto diyo yaaaaaaaaaa bideeeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bacim noliii saaaa bugüünn:teselli: libido tavan bakiomda sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey eniste yokmu evde sırnaşık şey kkya saldirmak yerine sempatiksalakcinni analdin sen onu:jeyyar: delikafaduldenay ne diyom ben delikafadulden töbe töbeeeeeeee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bak gördün mü:mymeka:bende yoldan cikarcak en sonunda:mymeka:sırnaşık şeysırnaşık şey

e hayırlı olsun o zaman yerimseniben

hoşbuldum amonra,zhebaninin peşinden sürüklendim
bir rep borcum olsun diyeyim diye
sizlerle karşılaştım :)
herkese selam :)
hosgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :lepi: birini daha düsürdük :jeyyar: artikin madamida kötü emmellerimize alet edebilürük gangalarrrr :jeyyar::roflol::roflol::roflol:

nie buyuk sey görmeyeni mapusamı atıolar :gitme:delikafaduldendelikafadulden
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar ben çıkıyorum
yarın yine sürgündeyim maksat vatandaşa millete
hizmet olsun yollarda geçicek günüm
yarın yokum belki de 1 hafta falan
özleyin beni
:gitme:gitmeeeeeeee amonraaaaaaaammm :gitme: özlicem bebeeemmm seniiiiiiiiiii :a015: benim biricik intikam gralicaaam:a015:

akşamları gelicem ama yarın tam kodro olsak keşke
bilmem kaçak birileine bişey ifade eder mi...
yarin söz bende gelicem cok ihmal ettim sizi olumunekankayizsmile anladik biz onu :1closedeyes: kacak birilerine duyurulurrr

hişt kızlar.
ben geldim.
okypete ,koysepete:))
hosgeldiinnnn Şeniz
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yok daha neleeerrrr:roflol:

Eski eskide kaldı koy ver gitsin yerimseniben
hem sen beni tanımazsın ben 2009 da ayrıldım kk dan
2007-2008 ve 2009 başlarında yaşadım burada zemuszemus
ohaoldumsmileama ben merak ederim simdii catlarim madaaaaaaaaaaaaammmm sempatiksalakcinni de hele :jeyyar: kimseye dimem merah eyleme:jeyyar: sırnaşık şeyhem ben kessiiinnnnn tanirim seni de bakem eski nickini caktirmadan:jeyyar:sırnaşık şey

üzülme la bende öylesini görmedim hep küçük denk geldi delikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey la dikkat et kk acik kalmasin yoksa sizin evde cinayet cikabilüüüüsempatiksalakcinni sen adami avrat katili edeerrrrsiinn lasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Benim avatardaki de ben :roflol:

iyi geceler size,yine gelirim umarım :))

gel canisi güzel güzel muhabbet ederizopuyorumnanaktan
hem daha sorguya cekcez seni:jeyyar:

ula ne cenesi düsük garilarsiniz iki saatte yaz yaz bitmedi valla:roflol: yazana kadann anam agladi sempatiksalakcinni

sonunda bitti bende gidiyim eccik yatiyim
simdi edit olaydi iki mesaj yollamis olmicaktim bi mesaj yollamis olcaktim ama neyse

kandırıkçı o inanma bana 4 oje dedi 3 tane getirdi bugünkaydirigubbakcemile3

vay 3 kağıtçı kınov vay sempatiksalakcinni
ben anlamam olum :umursamaz: isterim oceleimi
tanrıcanın topiğinekoycam git sor hangi oje en iyiyse alsn bana
:roflol::roflol::roflol:
sus le delü

valla 200 tane ocem var gel sec begen al delikafadulden bugun elifede aldım 3 tane sanada alırım kuzum

adresi verim yazaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
yüzsüz üye smili
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Sana rep veremedim borcum olsun :))
İzmir kadar olmak için bir fırın ekmek yemek lazım kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin madamx buyrunnnnnnnnn
çok sevindim geldiğine olumunekankayizsmile senin gibi zeki insanlara hayranm
doğru dedin ne varsa gavur izmirde var aklinialirimsmileturkbayragi
kızlar madamx ablaya çay verin al abla yak bi cigara
:roflol::roflol::roflol::roflol:

dötümü ye aslı delikafadulden

:umursamaz::umursamaz:sende aslıyla birlikte delikafadulden

bende kusum daha diri ,yuvarlak delikafadulden uzun ve kalınmı deseydim la sempatiksalakcinni
tüh la +18 başladı ben gitim:mymeka::mymeka: al bana al bana :mymeka::mymeka::roflol::roflol::roflol:

Çüüüüüüüüüüşş :roflol::roflol::roflol:
Yok kızım o çay bardağı kalınlığındasırnaşık şey
sırnaşık şey

çay bardağıfisfisfis bi dakka :uhm: he düştü ceton:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka olum nas ölçtüler acaba
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

oha o kadan kalın mı laaa aaaa ne güzel kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile ayy biri beni durdursun
he ya kalınmış aklinialirimsmile hemde çay bardağı kadarmış :jeyyar: nasl ölçtüler bardağın içine mi koydular:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:

Zibiiiiiiiiiiinnn kanka nereye gittin?:mymeka::1no2:
kaka elektrik gitti -tatlicadiarzu- yoksa kadro tam gider miyim la hiç olumunekankayizsmile

Hatırlamadın mı nan hani vardı ya
herifinin şeyi bardak kalınlığında olan hatun.
Devasa boyutlarda olan hanidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
iyi ki su bardağı demediler
yok ya nerde konumu vardı öle ayyy nası kacırdım fotoda koymusmuydudelikafaduldendelikafadulden

he fotodakoymuştu te alla yadelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
ginnes rekorla kitabı na girdi
:kedi::roflol::roflol::roflol:
e hayırlı olsun o zaman yerimseniben

hoşbuldum amonra,zhebaninin peşinden sürüklendim
bir rep borcum olsun diyeyim diye
sizlerle karşılaştım :)
herkese selam :)
tekrar slm
yok abla ne borcu kaydirigubbakcemile5
hep gel bekleiz buyrunnnnnnnnn
:içelim:

nie buyuk sey görmeyeni mapusamı atıolar :gitme:delikafaduldendelikafadulden
oha geberdimm olumdelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol: delikafaduldendelikafadulden bihter hiç çıkmasn o zamanaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
Ooooooo o zaman benim ömrümün mapısta
geçmesi lazımdelikafadulden

:çok üzgünüm:
kanka aklinialirimsmileaklinialirimsmile:roflol::roflol:
olum şu smili koydum başkada bi şey demiyim:jeyyar::jeyyar:
delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

Soru 1 hangi eski üyenin yeni kılığındasınız?sempatiksalakcinni
Yani daha önceki kk yaşantınızda kimdiniz?:jeyyar:
Dadam dadam dadam dadam dadaaaaaamsırnaşık şeysırnaşık şey
dedektif monk
hişt kızlar.
ben geldim.
okypete ,koysepete:))

avatar yakıyo okyopuyorumnanaktan
Kıvrak zeka burada devreye girdi:roflol::roflol:
Yok görmedimsenağlama:roflol:
Sen gördün debaşın göğe mi erdi nan?:dilcikar:sırnaşık şeysırnaşık şey
ağlamış görmedim diye:teselli::teselli: delikafadulden ah canmkıyaamam en kısa zamanda görürüz inş:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:

üzülme la bende öylesini görmedim hep küçük denk geldi delikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyaklinialirimsmileaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:

insanın başına ne gelirse ya meraktan ya..başka bişeyden gelirmiş ne gelirse
boşver
al işte gelir gelmez kendimize benzettik :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ossun tanışırız.
Eskiler seni bülüraklinialirimsmile

Senin arşiv bayağı bir geniş.delikafadulden
Nerede denk geldi nan bunlar:roflol::roflol:

kınov addres isteriz olumaklinialirimsmiledelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Tanıştık işte,memnun oldum Şeniz
Şenizolumunekankayizsmile

kanka noldu sana :gitme: iyi misin doru söyle mafoldumben sen böyle bansız yapamazdn :1shok: hastamsnolum:mymeka:

bende behlülde yapıştm tvye sineğin cama yapıştığı gibi olum böylesi herifle ilk gece korkum bile olmaz:icecream:

geçtik gece yayınına ivet naparsn kanka ekşın yok bizde yayın yapıyıkaklinialirimsmileaklinialirimsmile

seni bitterden meşhur etcem kanka :lepi: yastıksız çekcem sahneleri gişe rekortmeniolcz:dance:
reyting tavan yapcak olum
:roflol:

heralda bliyoz işi :1closedeyes: ne sandn kanka sositososito sen bak şu gözlere sengözlerimebaksanab bak bak iyice bak:mymeka::dance::roflol::roflol::roflol: sengözlerimebaksanab behlülü almam ama elime geçerse acımam aklinialirimsmile:::dance:::icecream:

behlüllün içinde neer var bilsen aklinialirimsmile:roflol:::ama bihter şanslı ha :lepi: hem 15 bin bölüm başına hem behllü öyle anlaşmış ay yapımla sırnaşık şeysırnaşık şey ben 5binvesınırsız behlüle tav olurdm:lepi:delikafadulden:hooray::roflol:

behlüde kalcam aam aaa irfan başka gaymak gibi baksana olum:mymeka:

he söylemeden geçemiycem :uhm: evlenince biri benim evlenmezsem hepsi benm:hooray::smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…