nerdesiniz ya :mymeka: hep gece geliyosunuz ben yokum o zamanda mirmirmirmir
gelmiycem bi daha:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
a.s. :asigim:
,15 karaktere yükseltmişlerüff ne zorlanıyorum mirmirmirmir
15 karekter ne ki ?bilmiyorumkismile
en morundansempatiksalakcinni don neyim yolladiydim kanka gelmedimi:roflol:you_know .!.:meraklısempatiksalakcinni insan don getirir moklu gezdim 2 gunsempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikötükedihüso
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ahlaksız bişisempatiksalakcinnidelikafadulden salak yazdı delikafadulden sonracıma konudada mıçın yerse anlarsın yazdı ben banlandım hem hakaret hem ban yok arkadaş delikafadulden
ağlıonuzda bi ziyaret gelen yok -tatlicadiarzu-
la sen benlen konusma:sinifsinif: burda kıprıs aşkıylan yanan birine bunlar yazılırmıbilmiyorumkismile ah ah o havası nasıl bogazından geçiii bilmem:umursamaz::2::2:
he ispikci hemen yetiştir ben şaka yaptıydımeyvahedigeldismile
bak hala anlatıo abla mabla demem alsanaalsanasmile
aslı saman altından su yürüten cinsten şifreli yayına geçtiğimiz an damlıo buraya azgın karısempatiksalakcinni
zaten kim haklı yere banlanıoki sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:umursamaz:
he la hakaret bilem yedim brovnı arkadasım bana mıcın dedisempatiksalakcinni
ay buda bana gıcık bak nasılda imrendire imrendire soruoalsanaalsanasmilesempatiksalakcinni
:roflol:biz cok uslandik kinovum:lepi: özelliklede ben :smiley-cool:geldimde tükan kapalısempatiksalakcinni
geldimde la siz uslanmısınız yatmısınız
arabada 5 evde 15sempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafadulden
hosgeldin niliiimm Şenizyou know hoşgeldin canım ...:1hug:
ank.06 ablam philemon ablam iyi geceler:asigim:
__fstk yok hayırdırklava:
delikafadulden:roflol: koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sırnaşık şey abla sen zaten fistik gibi hatunsun :lepi:
fazla bişey kalmadı hadi bakalım
seneye yine burdayım nasılsa
ay bugün ne oldu
balkondayım yan odadan bir kızcağız bana dediki
oda arkadaşınız yokmu dedi
beni öğrenci zannetti
artık ölsemde gam yemem artık sempatiksalakcinni
iyi geceler canımcım saol
ya bişey sorcam sana
seni geçen senelerde asker eşleri topiğinde görmüştüm
yanlış hatırlmaıyorsam
asker eşisin değilmi sende
:roflol: evet trajikomik hikayemiz bu sırnaşık şeyfıstıkcım bu sayfayı atlamışım halbuki girdiğimde önceki sayfaları okuyorum amma bu sayfayı okumamışım şimdi know alıntılayınca gördüm canım.hımmm hikayene bayıldım demek 15lik mapısdas kankalar böyle birleştiniz.siz kader mahkumları.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
parlayaaaannn.
merhaba kızlar, ne var ne yok
zebanim geçmiş olsun
o link ne anacım öyle kaydirigubbakcemile3
hosgeldin niliiimm Şeniz
yoklugumun farkina varan bitek sen olmussun :roflol:
delikafadulden:roflol: koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sırnaşık şey abla sen zaten fistik gibi hatunsun :lepi:
:roflol::roflol: o konudaki geyik gibisi olmadi bidaha boshayallersmileEtikete bak kıllı Şaziye:roflol::roflol::roflol:
Ne geyik vardı kelamın konuda yaaa ,
ayayayyayay hatırlıyorum dasempatiksalakcinni:sm_cool::roflol:
yine mi eksini kacirdim:sinifsinif: kanka konunun icerigini anlat bana en acilinden sempatiksalakcinniOlabilir abla o yüzden şüphe ile bakıyor herkez.
Bir de ilk mesajda açtığı konu bu???sempatiksalakcinni
parlayaaaannn.
merhaba kızlar, ne var ne yok
zebanim geçmiş olsun
o link ne anacım öyle kaydirigubbakcemile3
:roflol: evet trajikomik hikayemiz bu sırnaşık şeyfıstıkcım bu sayfayı atlamışım halbuki girdiğimde önceki sayfaları okuyorum amma bu sayfayı okumamışım şimdi know alıntılayınca gördüm canım.hımmm hikayene bayıldım demek 15lik mapısdas kankalar böyle birleştiniz.siz kader mahkumları.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol: o konudaki geyik gibisi olmadi bidaha boshayallersmileEtikete bak kıllı Şaziye:roflol::roflol::roflol:
Ne geyik vardı kelamın konuda yaaa ,
ayayayyayay hatırlıyorum dasempatiksalakcinni:sm_cool::roflol:
yine mi eksini kacirdim:sinifsinif: kanka konunun icerigini anlat bana en acilinden sempatiksalakcinniOlabilir abla o yüzden şüphe ile bakıyor herkez.
Bir de ilk mesajda açtığı konu bu???sempatiksalakcinni
kankaaaammm :sm_cool: süper bi gelismeee buuu :sm_cool: dahada iyi olcan ins bebeem :sm_cool::sm_cool:dün doktora gittim iyisin dedikaydirigubbakcemile2
kanka o nebilmiyorumkismilea.s. :asigim:
,15 karaktere yükseltmişlerüff ne zorlanıyorum mirmirmirmir
mesajda yazdığın harf sayısı canım alkisalkisalkis
hiissssttttttt -tatlicadiarzu-:roflol: nassin ablaaaaaaa olumunekankayizsmilehiiişttttt sempatiksalakcinni
rica ederiiimmmzemuszemus dogrulari söyledimmm aklinialirimsmile
ayyyy çok teşekkürler vıstığımmmm :kedi:
vallaha lösemde gam yemem artıkın :hulya:
yaşalandım artık vıstıkkkkk :hulya:
hiissssttttttt -tatlicadiarzu-:roflol: nassin ablaaaaaaa olumunekankayizsmile
rica ederiiimmmzemuszemus dogrulari söyledimmm aklinialirimsmile
:roflol: lösemde haaa sempatiksalakcinni kelime hazneme bi kelime daha ekledin abla :roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
oda ne demeekk:mymeka yaşlı görmesek inancaz heeeeeee:umursamaz:
abla ben kaçtmiyi geceler Şenizyarın görüşürüz
abla dün klavyemin tuslari kilitlendi:roflol:::roflol::roflol: dün ben kactim iyi geceler yazmistimya onlari copy paste yaparak yyazdimdelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ondan sonrada tuslar kilitlendi fln yaziyodum tam yollicaktimki yanlislikla sildim akannehir
iyiyim kız sen nasılsın bakalım
aman sen bana bakma iştee sempatiksalakcinni
ölsemde yazacaktık bak ne yazmışım sırnaşık şey
yok nan yaş kaç oldu artık :roflol: -tatlicadiarzu-
ne güzel yaaa hala tatil modundasinizkaydirigubbakcemile2 bizse donuyoz burda
tamam canım sanada iyi geceler yarın bende geç gelirim zaten dışarı çıkcaz dolaşcaz kızla birlikte Şeniz
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?