:roflol::roflol:
Zibin kanka ben de saçlarıma yumurta uygulardım
berbat kokuyur:bbo: ama pasparlak olurdusempatiksalakcinni
Anlat kanka anlat başka ne yapalımboshayallersmile
La şu kirpikleri uzatacak formüleri denedim ama
var mı başka förmüülsempatiksalakcinni
Badem yağı,fındık,hint yağı,sarımsak yağı :sinifsinif:
Ben de bulaşık yıkayacağımkaydirigubbakcemile3
Bakım sonraya artık kankaa:hulya:
Ben de kaçar hepiciğinizi öpeyruummolumunekankayizsmile
Philemon .!.:fıssssstıkkkkkk görüyom senisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hadi yaaa :sm_cool: ben 40 mesaja ayarladigim icin suan 250 sayfa varPhilemon .!.:1ooo.sayfa olduuuuuu fıssstıkkk :içelim:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: muzoskiler diyo yaa catlaaakk sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyselam muzoskiler ben geceki muhabbetten sonra kendime anca gelebildim olum:roflol:
azcık bakım yaptım kendime bi ara burda yazılanları not ediyim de yapim cillop gibin oluyum:roflol:
ben ders öçalışcam lanet olsun kpssklava:
ellerine saglik biricik kankiimm benimmmm Şeniz cok süper duruyo be kanka hihoyyyt bide tadina bakiimm cokacimcoook immmmmmmmmmmmm nefiisss nefisssssss sırnaşık şeysırnaşık şeypasta yaptım nan size
aloooooo ne haber nan kankişlerrrr :hulya:
olmmmmm hem 1.000 sayfa :smiley-cool: hemde 10.000 mesaji gectik :sm_cool::hooray:
aksama kutlama var latopigimizin 10.000 mesaji gecmesinin serefine hem kutlama :içelim: hemde yayin yapicaz:jeyyar:
hoşgeldin abla
aloooooo ne haber nan kankişlerrrr :hulya:
olmmmmm hem 1.000 sayfa :smiley-cool: hemde 10.000 mesaji gectik :sm_cool::hooray:
aksama kutlama var latopigimizin 10.000 mesaji gecmesinin serefine hem kutlama :içelim: hemde yayin yapicaz:jeyyar:
özel yayın olcek o zamansempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?