15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

canım bende öksürükten perişanım bende o kadar ilaç içiyorum ama bu öksürük mahfetti beni.bide astım var iyicene tıkanıyorum

Reklam yaptığınızın farkındamısınız acaba bunu yapmak yasak sitede

[/B]

Ee sizde onun reklamıa alet olduğunuzun farkında mısınız.

Yaa anlamıyorum sizi; Kötü içeriğe bastınız, hadi alıntıda yaptınız. Birde bunu burda yazıyorsunuz. Biri bana açıklasın ya.

Hanım efendi yapmayın ne olur. adamın konularını silyoruz sizinkiler kalıyor. Gerçekten amaç ne ? Yaa kötü içeriğe bastınız bitti işiniz daha neden burda yazıyorsunuz. Madalya mı alacaksınız.

Ben hatalıysam kabul ederim demekki hatalı davranmışım bundan sonra böyle bişey olursa yazmadan direk kötü içerikten haber veririm ..
Uyardığınız içinde teşekkür ederim size...

olabilermu acep maviş maviş kaydirigubbakcemile5
delikafadulen abla ben bunu aksam görmemisim yaaaaaa:roflol::roflol: inanmiyorum nasilda gözümden kacmis:roflol:roflol::roflol: mavi mavii masmaviiii gözleri boncuk maviiii :teytey::roflol::roflol:

Günaydınnnnn fıstıklarrrrrr ne ettiniz nan akşam gelemedimm çok kaymatmadınız demiiii bensizz guclubacismile sempatiksalakcinni
:roflol:abla gecmisi okumadin misempatiksalakcinni:roflol::roflol: okumadiysan okusana sırnaşık şeysırnaşık şey

Günaydııınnnnn
Fıstık kanka balık temizleme de ne var kanka?sempatiksalakcinni
Ben de yapıyorum o işi.
naniknanik
kanke neeeeyy:roflol: anlamadim la:roflol::roflol: :zalakfstksmili: sırnaşık şeysırnaşık şey

benı bıraksalar 24 saat uyucamm valla:roflol:sabah otobuse 5 dk kala uyanıyomm gıyınıyom cıkıyomm:1closedeyes:
:roflol::roflol: ben gece gec yatiyorum sabah biraksalar bütün gün uyurum valla ayni senin gibi :roflol::roflol: tek fark sen erkenden culukluon aklinialirimsmilesırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol:

en çok buna güldüm locam:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:kanka niye güldün acep aklinialirimsmile:roflol::roflol: birileri anlamadi ama la sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey anlatmak lazim sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey

Kim nan bunlar bilin bakalımmm sempatiksalakcinni ohaoldumsmile

15liler sempatiksalakcinni

sende mi bilmiyonnnn kaydirigubbakcemile3
3 kişi istifa etmişşşş delikafadulden
:roflol::roflol::roflol:yanliz su kotlarin rengi ne kaaa güzel sempatiksalakcinni mavis mavis sırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar bişi sorcam ya
rep verirken sadece smile işaretleri nasıl konuyor oraya bilen varmı

abla rep verirken smilin adini yazcan mesela roflolu istiyosan basina ve sonuna : eklicen normal msjlara smilleri nasil ekliyosan aynen öyle boshayallersmile

:roflol::roflol: hadi bu seferlik hastasin diye affettim senisempatiksalakcinniama bidahaki sefere bu kadar cabuk kurtulamazsin la elimden :roflol::roflol::roflol:

hadi yaaa moru mu begendinaklinialirimsmile

:roflol::roflol: gece kusu yazarken aklimdanda sen gectin kesin okuyup böyle yazar diye düsündü, :roflol::roflol: ne var olm naniknanik sen tarkanima sulanirken iyi:mymeka: ben nickine sulaninca mi kötü sırnaşık şeysırnaşık şey

demin mesaj takibinde gördüm locanın topiğindeydi.şakkıdı
kim bilmiyorumkismile :fransizkalanfstksmili: sempatiksalakcinni

çok sayfa vardı ya nasıl okuyayım o kadar gözlerim portlar kısadan giriyom bende sempatiksalakcinni

süper demi benim tiryaki maymunlarım sırnaşık şey sırnaşık şey

Curly gelmis eyvahedigeldismile mune konuyu okuyo eyvahedigeldismile

çok sayfa vardı ya nasıl okuyayım o kadar gözlerim portlar kısadan giriyom bende sempatiksalakcinni

süper demi benim tiryaki maymunlarım sırnaşık şey sırnaşık şey

abla muhakkak okumalisin ama sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hayir süper degiller:dilcikar: :cugarayakarsifstksmili: sempatiksalakcinni

fıstıkkk naber ballim opuyorumnanaktan
iyidiiirrr senden nabeeeeeerrrŞeniz

sağol canım ya dıur bi deneyim hemen

dene bakalim dedigim gibi yap ank abla

ank abla phil abla bide siz bakin hangisini begendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…