pıstık pili abla napıosunuzzz
aynen bende aplammm =)napiim dolanıyommm sen napıyonnn?
ula aşık kafa fıstık verdim dememişşşş
bide diyoki hanginiz vermedi
bende diyomki ben eminim verdim ahanda
orayada yazdım verdim diye
patron kendisi dedi la yardim edin diye :86:olum patronun işine karışmasana snirlencek en sonunda
bilmiyorum nilim yaa hala cok göz yoruyo :S renker cok birbirine girmis durumda, ah eski kk ahhhhgüzel oldu eskisinden ama dimi hanımlar :)
smilleri düzelticekler daha sonraevettt bencede ama bide şu cevap lada smile olursa dahada iyi olacak:)
cevap laya basıyorum gelişmiş cevaba giriyor.
alıntının beyaz olması nbence iii cnm yaaa başka renkler çok göz yorar die düşünüorum benaaaa alıntılar yine açık renk olmuşve yazıları da bit gibim yine yaaaaa (
philemon ablam evet cevapla kısmında smileylar olsun:)
alıntının beyaz olması nbence iii cnm yaaa başka renkler çok göz yorar die düşünüorum ben
dorudur cnmmm aama baska ne renk olabilir kiiii :26:bebeğim şuan yorum yazdığım yer beyaz ve inan çok gözümü yoruyor,beyaz çokkeskin kalıyor bence,daha soft ve yumuşak bir ton kullanılmalı :)
dorudur cnmmm aama baska ne renk olabilir kiiii :26:
nilim yorum yazdigim yer derken hizli cevaptan mi bahsediyosun??
evet dogru diyosunevet bebeğim orası kastettiğim ,çok beyaz
güle güle gitsin güle güle gelsin ins.. hasret azmis ablam bak ocaktada tekrar geliyomus ne güzelselammmmm kızlar ne haberrrr
sabah kızımı yolcu ettik yolladık ocak ayında gelecek tekrar yarı yl tatili için
sizler ne yaptınız bakalım
dışarıda yağmur ve fırtına var resmen
evet dogru diyosun
ya ben bu renklerede alisamadim, tipik normal bi site olmus eski kknin yerini tutmuyo hicbisekidleeski renkler nasildi hatirliyo musun?
sanki avatar kismi beyaz mesaj kismi koyu pembeydi dimi? yanlis mi hatirliyorum acaba
kalplerimizide degistirmis patron ya eski kalpler cok güzeldi
güle güle gitsin güle güle gelsin ins.. hasret azmis ablam bak ocaktada tekrar geliyomus ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?