15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

heee yaaaaa ama ben doritosss ve ruffless isterimmm

nan hangi programdan yükledin allah canini almasin ekledigin muzlar kaybolmus imageshack.com'dan yükle bida zibin garisida hizliresimden ekliyo 3 ay sonra resimler siliniyo

doritos ruffles gurban olsun sana bende en kiyagindan vodka, tekila bide viski isterim

diiit yanlis tahmin :86:34ü böl dedimya la 20den 3 cik saga dön tabelayi göreceksin

yükleresim den yüklüom siteeee bakımdaymışşş :84::84:
diğerleri de açılmıoooooo gıcık oldummm :95::95:

olum 17 yaşında içkinn bu kadar dibine vurmaaa alkolikkk olcan allamaaa kankaaa
yok kanka bisi icmedimki la arkadasim ickimin tadina bakti bunun vodkasi cok saglam icion aferin dedi
alkolik olcan diyo allah bilani virmeye görende hergün iciom sancak

yok kanka bisi icmedimki la arkadasim ickimin tadina bakti bunun vodkasi cok saglam icion aferin dedi
alkolik olcan diyo allah bilani virmeye görende hergün iciom sancak

kankamııııı koruoomm korkuommm alkolik oljak dieee savunma mekanizmasııı kankammm

hb ablam tüh yaa baska hediyeler yok mu onlari alirsin sende

Varda aldım bile fıstıkkkk bir arkadaşımız istanbulda olamadığı için bana devretti yupppppii artıkın kırışmış suratıma sürerim kremleri hemde cilt analizi yapılacak ücretsiz

deliiiiii ya alkolik seniiiiii kızzzzz baban görmedimi seni böleee

20 olabilir mi kankaaa :82:

yokkkk anacım nerde daha 17 yaşında süt kuzusu buuuuu
senden ne haber angel tebrik ederim sınavı geçmişsin
verdiğim taktikleri denedinmi

sağol abl hepsiciğini denedimmm veee içimden ilk sana teşekkür etiim arabadan inince :13:

sağol abl hepsiciğini denedimmm veee içimden ilk sana teşekkür etiim arabadan inince :13:

Sevindim canım ya işe yaradı ama demi onlar hocaların çok dikkat ettiği mutlaka uyulması gereken kurallar çünkü allah kazasız belasız günlerde araba kulanman dileğimle canım tekrar tebrik ederim

enciiiiiiill :86: ehliyet almanin serefine saga pasta aldim hemide cikiletali muz

kutlama baslasinnn
Eki Görüntüle 112350

ickilerimiz icelim güzelleselim anammm

tekilamiz

vodkamiz

viskii

ank ablam beyaz sarap sever yaninda kirmizi sarap

Eklentiler

• $votka.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 27

yihuuuu ayyy teşekkür ederimmm çok sağolll yaaaa
bak çokduygulandımm
bende kırmızı şarap severimmmm :82:

misafirrrrrrrrrrrrrrrr :88::88:
gene gelmişşşş yaaa ne geliosunuzzz 2de bir bizim koğuşaaaaa :88::88:
istenmiosunuzzzz işteeee anlayın be anlayınnnnn :95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…