tahmin et :86: 34ün yarisini bölvızdık yaş kaç olum sennn
yuk kanka nerde caklitli bananali pasta
resim yükleme siteleri aılmıooo deli olcam pastayı koyamadım :95::95:
icek kanka:ayyaskankalarsmili: abooo ickiler senden haaa yasadik olmm iki cipsle kurtarcam demeyin keyfime ickinin dibine vurmazsam serepsizim
20 olabilir mi kankaaa :82:tahmin et :86:
olum 17 yaşında içkinn bu kadar dibine vurmaaa alkolikkk olcan allamaaa kankaaatahmin et :86: 34ün yarisini böl
yükleresim den yüklüom siteeee bakımdaymışşş :84::84:nan hangi programdan yükledin allah canini almasinekledigin muzlar kaybolmus imageshack.com'dan yükle bida zibin garisida hizliresimden ekliyo 3 ay sonra resimler siliniyo
doritos ruffles gurban olsun sanabende en kiyagindan vodka, tekila bide viski isterim
diiit yanlis tahmin :86:34ü böl dedimya la20den 3 cik saga dön tabelayi göreceksin
olum 17 yaşında içkinn bu kadar dibine vurmaaa alkolikkk olcan allamaaa kankaaa
adami hasta etme encil:95: imageshackten yükle didim :94:yükleresim den yüklüom siteeee bakımdaymışşş :84::84:
diğerleri de açılmıoooooo gıcık oldummm :95::95:
yok kanka bisi icmedimki la arkadasim ickimin tadina bakti bunun vodkasi cok saglam icion aferin dedi
alkolik olcan diyoallah bilani virmeye görende hergün iciom sancak
olmadı diom olummmm msn varsa özelden yollaaa msn den atim sana sen koy beee :84::84:adami hasta etme encil:95: imageshackten yükle didim :94:
hb ablamtüh yaa baska hediyeler yok mu onlari alirsin sende
herkese selaaammm :80: dün fena dagittim3 koca bardak vodka, 2 bardakta tekila ictim :86: yanliz vodka bardaklari koca meyve suyu bardaklari olurya ondan oturdugum yerden bi kalktim kafa böyle :111: özel söferime didim :89: buba gel beni al aklim sizdeydide giremedim gebermekle mesguldüm hayla basim agriyo nan :96:
20 olabilir mi kankaaa :82:
Varda aldım bile fıstıkkkk bir arkadaşımız istanbulda olamadığı için bana devretti yupppppiiartıkın kırışmış suratıma sürerim kremleri hemde cilt analizi yapılacak ücretsiz
deliiiiii ya alkolik seniiiiii kızzzzz baban görmedimi seni böleee
yokkkk anacım nerde daha 17 yaşında süt kuzusu buuuuu
senden ne haber angel tebrik ederim sınavı geçmişsin
verdiğim taktikleri denedinmi
sağol abl hepsiciğini denedimmm veee içimden ilk sana teşekkür etiim arabadan inince :13:
enciiiiiiill :86: ehliyet almanin serefine saga pasta aldimhemide cikiletali muz
Eki Görüntüle 112344
kutlama baslasinnn
Eki Görüntüle 112350
ickilerimizicelim güzelleselim anammm
tekilamiz
Eki Görüntüle 112345
vodkamiz
Eki Görüntüle 112347
viskii
Eki Görüntüle 112349
ank ablam beyaz sarap severyaninda kirmizi sarap
Eki Görüntüle 112348
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?