15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

zebanı h geldınn

bulursun cnm hersey sabretmekle oluyo
2 ay calıstım paramı alamadım 2 ay düşün
3 ay işsız kaldım
4 ay bı yerde calıstım sabah 9 aksam 10 tatıl yok 10 da eve gelıp yemek yaptım oldu o yorgunlukla mağazada calıstım
ne edım
ondada 2 ay bı para aldım
zor gunler gecrdık sımdık bınlerce şükür

hoşbuldk böcüğü,m
bi geçse zor günler

benım geçtı cok şükür
dünde 1 yıllık kredımızn son takstını ödedıkdarısı gerı kaln 3 tanesıne ınş

aman şeffaf oda hiç güzell deilmişş beee

neden begenmedın be hemencecık

abla yaaaaa aramasam bi sürü iş bulursum sımdı bulup su salak ortamdan ezık insanların oldugu yerden kurtulamadım yaaaaa

selam olsun herkeslere.birkaç gündür uğrayamıyordum buaya. hem regl sancım fenaydı,üşütme de var heralde çok fena geçti bu ay vallaaneyse ki bugün iyiyimdün geç yttım midem kötüydü haliyle de sabah kalktım okula gideedim. öğretmen arkadaşları aradım ben gelemicem benim derslere girin ama türkçeyi adam gbi öğretin diyegeçmişe gidiyim dedim kayboldum resmenkahkahalaara boğuldumo muzlar neydi lan öyleebu saaatte hayallerimi süsledi şerepszimfıstığın banyodaki postuna da geberdim gülmekteninsan adam gibi hanım hanımcık sızar olum nee o öleee ne var ne yok sermiş meydana
uğur böcüğü gelmiş hoşgelmişbeni tanımıyormuş ama ben tanıtırım kendimi
hiç beni özlemediniz mi lan doğru söyleyin kızmıcam
ancelikam da koltuğa oturmuş nefes aldırmayalım soru yağmuruna tutalım
hepinizi öpüyorum şimcik benaskerime yarın kargo göndericem kurabiye ve börek yapıcam

nan kuşkaaaa karusu o muzlaaaa tabi ki bayılacasın ben koydum sıkı ise bayılmaa
vızdığın gördün demiii nasıldııııı sermiş postu yereeee banyodaaa
senii özledik miii çok zor bi soruuu ımmmmm cvp veriorum nan çok özledikk tabiii sensiz 5.kanalaaaa geçmedik vallaha da billahadaaaa
evet koltuğa oturdummm ama nan milleti nie kışkırtıon sıkıştıralım sorularla dieee

kuş sendın dmek m oldum:78:bende böcukk uğurlıusundan
genelde gece çene edıysınız ama ben gece işim olıy yaa
yemktı bulasıktı kocaydı muzdu derken sabah oluo
neysem ben artık gunduz yazarım sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…