Bende Bursalıyım23 yaşındayım
Bir senelik evliyim çalışmıyorum evde yatıyorum

ciddi misin bende 23 yaşındayım hem yaşıt hemde hemşehri çıktık desene
 tek farkla ben bekarım
tek farkla ben bekarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Bursalıyım23 yaşındayım
Bir senelik evliyim çalışmıyorum evde yatıyorum

tek farkla ben bekarım
tek farkla ben bekarım
ciddi misin bende 23 yaşındayım hem yaşıt hemde hemşehri çıktık desenetek farkla ben bekarım

Bursa neresi :26:
Bursa neresi :26:sen öyle san haspamneler kacirdin neler ah bi bilsen
ne yayinlar yaptik ne fotolar ekledik abbaaaoooww
tam senlik kacirdin hepicini
neyse yine yapariz takma kafana
ah sen bide bana sor sen bide bana sorhele zibin varya zibin sok oldu o halime
dedim yok kanka almicam ban
vede almadim

sonrasinda bana satasan gelip buraya yazdi :82:
tatliya baglandi yani :86:

EvetBursa neresi :26:
iznik şekerim sen neresinden merkezden mi?

Şakamı bu bende iznik
Şakamı bu bende iznik 
 Yani annemler  orda ben bursaya evlendim osmangazi
Yani annemler  orda ben bursaya evlendim osmangazi Kimlerdensin sen
Kimlerdensin sen 
Şakamı bu bende iznik
Yani annemler orda ben bursaya evlendim osmangazi
Kimlerdensin sen

nasıl kimlerden kı biz biziz yani öyle yani sen merkeze geçiş yaptın demek ha vayy be sen hele hemşehrimden ayrı has hemşehrim çıktın desene ay çok sevindim seninle tanıştığıma aynı havayı soluduğum bi bacımm
nasıl kimlerden kı biz biziz yani öyle yani sen merkeze geçiş yaptın demek ha vayy be sen hele hemşehrimden ayrı has hemşehrim çıktın desene ay çok sevindim seninle tanıştığıma aynı havayı soluduğum bi bacımm

hadii beenasıl kimlerden kı biz biziz yani öyle yani sen merkeze geçiş yaptın demek ha vayy be sen hele hemşehrimden ayrı has hemşehrim çıktın desene ay çok sevindim seninle tanıştığıma aynı havayı soluduğum bi bacımm

babam tanınır iznikte neyse özelden atayım çok deşifre olmayayım bakalım tanışıyor muyuz
babam tanınır iznikte neyse özelden atayım çok deşifre olmayayım bakalım tanışıyor muyuz
yapariz laolsun sağlık olsun ben geldim gene yayın yaparsın o meşhur muzlu fotolarından
kız bide tatlıya mı bağladın benim bildiğim fısdıkkkkkk öyle hemen yumuşamazdı ahh ahh yıllar sanada bişiler yapmış kuğzumm
 ama kknin bu hiziyla ben biraz zor eklerim foto
ama kknin bu hiziyla ben biraz zor eklerim foto 

o görevi zibinlara birakiyom

zaten icimde kalmis:86: o kendi kendisine gelip yazmis
 zaten icimde kalmis:86: o kendi kendisine gelip yazmis 
 ben sonra gördüm tabi
 ben sonra gördüm tabi 

e topigime gelmis hosgeldin fln yazdim :82: ki zaten verdigim cvbi görmemistir bile
 e topigime gelmis hosgeldin fln yazdim :82: ki zaten verdigim cvbi görmemistir bile 

yanlis hatirlamiyosam 2 mi 3 yillik mi neydi :97: yanlis hatirliyosamda uykusuzluktan beynim sulandigindndir
 yanlis hatirlamiyosam 2 mi 3 yillik mi neydi :97: yanlis hatirliyosamda uykusuzluktan beynim sulandigindndir  :86:
:86: asli cinnettiniye
 asli cinnettiniye flnsa skopunda bi takma adi var :86: pkolu
 flnsa skopunda bi takma adi var :86: pkolu  söyleyim dedim yani
 söyleyim dedim yani 

bu arada la fasci la ben cok pis delphin ve zirnasik özlemi cekiyooogggmm

yapariz laama kknin bu hiziyla ben biraz zor eklerim foto
yok olum ben niye tatliya baglayimzaten icimde kalmis:86: o kendi kendisine gelip yazmis
ben sonra gördüm tabi
senin bi ara manita vardi fasciyanlis hatirlamiyosam 2 mi 3 yillik mi neydi :97: yanlis hatirliyosamda uykusuzluktan beynim sulandigindndir
:86:
bu arada :97:nasil ki ben viztik:87: zhebani zibinasli cinnettiniye
flnsa skopunda bi takma adi var :86: pkolu
söyleyim dedim yani

Baksana fasciyle hemşehri çıktık
Baksana fasciyle hemşehri çıktık 

yapariz laama kknin bu hiziyla ben biraz zor eklerim foto
yok olum ben niye tatliya baglayimzaten icimde kalmis:86: o kendi kendisine gelip yazmis
ben sonra gördüm tabi
senin bi ara manita vardi fasciyanlis hatirlamiyosam 2 mi 3 yillik mi neydi :97: yanlis hatirliyosamda uykusuzluktan beynim sulandigindndir
:86:
bu arada :97:nasil ki ben viztik:87: zhebani zibinasli cinnettiniye
flnsa skopunda bi takma adi var :86: pkolu
söyleyim dedim yani

evet vardı ilişkim yanlış hatırlamıyosun canım ahh ne kavgalar döndü falan ama hala birlikteyiz şuan gene aramız bozuk mesela biz kavgalarımız forever yani
skopun takma adı niye pkolu ki:26: delphin ve zirnaşik ne kızz unutmuşum ne ola ki
he gördüm gördüm kaynastinizYanlış anlaşılmasın bu pko o pko değilBaksana fasciyle hemşehri çıktık

hafizami seveyim:82:evet vardı ilişkim yanlış hatırlamıyosun canım ahh ne kavgalar döndü falan ama hala birlikteyiz şuan gene aramız bozuk mesela biz kavgalarımız forever yani
skopun takma adı niye pkolu ki:26: delphin ve zirnaşik ne kızz unutmuşum ne ola ki

skoppp aciklama yap
 skoppp aciklama yap
 delphin sigara tüttüren smil zirnasikta yerlerde yuvarlanarak gülen smil ben bu iki smili cok kullanirdim la unuttun mu
delphin sigara tüttüren smil zirnasikta yerlerde yuvarlanarak gülen smil ben bu iki smili cok kullanirdim la unuttun mu  nikoncanda vardi o zamanlar
 nikoncanda vardi o zamanlar 

Fıstık açıklama yap :86::86::86::86:

tamam yapiyom :82: skop zamaninda kk pro kart dicene pko diyodu:86: biz dalga geciyo zannediyoz megersem o pko zannediyomus
 tamam yapiyom :82: skop zamaninda kk pro kart dicene pko diyodu:86: biz dalga geciyo zannediyoz megersem o pko zannediyomus
 cahal insan
cahal insan  

poklu pkolu skop
poklu pkolu skop
 poklunun meselesi ayri :86: onuda kendi aciklasin

cok perdoooon teldeydim :86:
he gördüm gördüm kaynastiniz
hafizami seveyim:82:
skoppp aciklama yap
delphin sigara tüttüren smil zirnasikta yerlerde yuvarlanarak gülen smil ben bu iki smili cok kullanirdim la unuttun mu
cahal insan

poklu pkolu skop

Poklu meselesi ben kabız oluyorum ondna öyle diyorlar aslında poksuz olmalı o
Poklu meselesi ben kabız oluyorum ondna öyle diyorlar aslında poksuz olmalı o
cok perdoooon teldeydim :86:
he gördüm gördüm kaynastiniz
hafizami seveyim:82:
skoppp aciklama yap
cahal insan

poklu pkolu skop

ay scop ya polikistik overe bağlamışın pro üyeliğ desene

Aklına kurbanPoklu meselesi ben kabız oluyorum ondna öyle diyorlar aslında poksuz olmalı o

kabız seni sulu şeyler ye kız
kabız seni sulu şeyler ye kız 
canımmcımm vıstıkım ben haatırladım şimdi ya ama olsun yeni bissürü ifademiz var baksana gacı bu arada oruç var mı la sizde sahur yapcam ben şincikkk

Köftecide güzel çok bizde gideriz hangi okuldan mezunsun sen
Köftecide güzel çok bizde gideriz hangi okuldan mezunsun sen
Var çok şükür ama ezana var daha 3 bucuktan sonra hazırlayacağım ben
canım özel mesaj atamadım 10 dk bir atılıyor o dediğin yer evetKöftecide güzel çok bizde gideriz hangi okuldan mezunsun sen

yarın burda oluyosunuz dimi bak bana bak vıssss burayı boş bırakma scopcum canım sanada by şekerim yarın görüşürüz bacılar:95:
yarın burda oluyosunuz dimi bak bana bak vıssss burayı boş bırakma scopcum canım sanada by şekerim yarın görüşürüz bacılar:95:canım ben sana bunları sonra özelden atarım çok deşifre ettik kız birbirimizi
ben sahur yapıcam ayy kafamda ağriyii karılarrrr aa dostlarrryarın burda oluyosunuz dimi bak bana bak vıssss burayı boş bırakma scopcum canım sanada by şekerim yarın görüşürüz bacılar:95:

Ben genelde hep burlardayım
Ben genelde hep burlardayım
 afiyet olsun ağrı kesici iç başının ağrısı için
afiyet olsun ağrı kesici iç başının ağrısı içinpoksuz pkoluAklına kurbanPoklu meselesi ben kabız oluyorum ondna öyle diyorlar aslında poksuz olmalı o

amaaan ifade varda smil ekleyene kadar ayni skop gibin kabiz oliiii insanlaray scop ya polikistik overe bağlamışın pro üyeliğ desene
canımmcımm vıstıkım ben haatırladım şimdi ya ama olsun yeni bissürü ifademiz var baksana gacı bu arada oruç var mı la sizde sahur yapcam ben şincikkk

lafa bak oruc var mi sizde diyo manyak
 lafa bak oruc var mi sizde diyo manyak  yok ben marsda yasiyom bilion mu
 yok ben marsda yasiyom bilion mu  

insallah olurum yarin burdacanım ben sana bunları sonra özelden atarım çok deşifre ettik kız birbirimizi
ben sahur yapıcam ayy kafamda ağriyii karılarrrr aa dostlarrryarın burda oluyosunuz dimi bak bana bak vıssss burayı boş bırakma scopcum canım sanada by şekerim yarın görüşürüz bacılar:95:

sen zaten kkdan hic cikmayan 7/24 online üyesisin kanka :86:tamam canımBen genelde hep burlardayım
afiyet olsun ağrı kesici iç başının ağrısı için