• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 - 22 Şubat 2026 Haftalık Burç Yorumları

hftlık (12).webp

Koç ve yükselen Koç​

Haftaya gelecek planlarınız ve sosyal çevreniz ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Motivasyonunuzu belirleyebilirsiniz. Harekete geçmeye hazır hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Vizyonunuzu gerçekleştirmek için gereken planları kurgulayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde daha fazla görev üstlenebilirsiniz. Yardım kuruluşlarında çeşitli projelere dahil olabilirsiniz. 17 Şubat Güneş Tutulması ile yeni çevrelere dahil olabilirsiniz. Geleceğe dair radikal kararlar alarak çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Cesaretinizi tazeleyebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren iç dünyanıza odaklanabilirsiniz. Dinlenme ihtiyacınız artabilir. Sezgileriniz kuvvetlenebilir. Çevrenizdeki dişil bir figür size rehberlik edebilir. Güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Ailenizden maddi manevi destek görebilirsiniz. Duygularınız yoğun. Kendinize dair farkındalık kazanabilirsiniz. Daha önce fark etmediğiniz bir yeteneğinizi keşfedebilirsiniz. Terapi ve bilinçaltı çalışmaları için uygun bir hafta. Hafta sonuna doğruysa enerjiniz yükselebilir. Kendinizi önceliklendirebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz şeyler için disiplinli hareket etmeye çabalayabilirsiniz. Dürtüsel hareket etmemenizde fayda var. Ailenizle anlaşmak kolay olmayabilir. Sosyal çevrenizden destek alarak, arzularınız için harekete geçebilirsiniz. Haftanın son gününde ise maddi konularla ilgili gündemleriniz olabilir. Gelecek planlarınız için bütçenizi ve kazanç yollarınızı revize edebilirsiniz.

Boğa ve yükselen Boğa​

Haftaya kariyeriniz ve toplumdaki imajınız ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. İş yerinizde sorumluluklarınız artabilir. Bir otorite figürünün desteğini alabilirsiniz. Çalışma motivasyonunuzu belirleyebilirsiniz. 17 Şubat Güneş Tutulması ile imajınızda şaşırtıcı bir değişiklik yapmaya karar verebilirsiniz. İş yerindeki pozisyonunuz değişebilir. Kendinize olan güveniniz artabilir. Hafta ortasından itibaren gelecek planlarınız ve sosyal çevreniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Sosyal çevrenizdeki dişil bir figürün rehberliğiyle güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gelecek planlarınızda kalbinizin sesini dinlemek isteyebilirsiniz. Yardım kuruluşlarında projelere dahil olabilirsiniz. Sosyal medya, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda yetkin kişilerden destek görebilirsiniz. Gelecek planlarınıza yeni bir vizyonla yaklaşabilirsiniz. Sezgileriniz kuvvetlenebilir. Teknolojiyi kullanmak sizi ortamlarda öne çıkarabilir. Hafta sonuna doğru bilinçaltınızdaki konular yüzeye gelebilir. Sorumluluklarınız artabilir. Terapi ve bilinçaltı çalışmaları için uygun bir hafta sonu. Toplumdaki imajınıza ve kariyerinize dair inançlarınız, motivasyonlarınız değişebilir. Harekete geçebilirsiniz. Girişken ve cesur bir profil çizebilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Haftanın son gününde kendinize odaklanabilirsiniz. İmajınızı değiştirebilirsiniz. Beslenme düzeninizi değiştirebilirsiniz. Sosyalleşmek sizi huzursuz hissettirebilir. Sosyal çevrenizdeki bir otorite figürünün desteğini alabilirsiniz.

İkizler ve yükselen İkizler​

Haftaya sosyal medya, yurtdışı bağlantıları, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlardaki gündemlerle başlıyorsunuz. İletişim trafiğiniz yoğun. Yeni bir vizyonla hareket etmeye hazır hissedebilirsiniz. Rekabetten çekinmeyebilirsiniz. Önünüze çıkan sorunları aşacak motivasyonunuz var. 17 Şubat Güneş Tutulması ile hayata bakış açınız değişebilir. Önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Terapi ve bilinçaltı çalışmaları için uygun bir hafta. Arkanızdan çevrilen işler varsa, bunları öğrenebilirsiniz. Gelecek planlarınıza dair hevesiniz tazelenebilir. Sosyalleşebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren kariyeriniz ve toplumdaki imajınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. Sizi manevi olarak da besleyen bir kariyer isteyebilirsiniz. İş yerinizdeki dişil figürlerden destek görebilirsiniz. Maddi fırsatlar da elde edebilirsiniz. Toplumdaki imajınıza ve kariyerinize dair yeni farkındalıklar edinebilirsiniz. Özgünlük arayışındasınız. Yaratıcılığınız yüksek. Hafta sonuna doğru gelecek planlarınız ve sosyal çevreniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Sosyal çevrenizde daha fazla görev üstlenebilirsiniz. Gelecek planlarınız için disiplinli ve istikrarlı olmaya odaklanabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bir otorite figürünün desteğini görebilirsiniz. Dürtüsel tepkilerden kaçının. Sosyalleşebilirsiniz. Sosyal medya, yurtdışı bağlantıları, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda atılgan davranabilirsiniz. Eril bir figürden destek gelebilir. Haftanın son gününde içe dönebilirsiniz. Sosyal medya, yurtdışı bağlantıları, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda çözmeniz gereken krizler oluşabilir. Bazı konulara bakış açınız değişebilir.

Yengeç ve yükselen Yengeç​

Haftaya hibe, kredi, burs, nafaka, borç, miras gibi parasal meselelerde ve ilişkilerde yakınlık ile bağlantılı konularda gündemlerle başlıyorsunuz. Harcamalarınız artabilir. Bütçenizi düzenleme ihtiyacı duyabilirsiniz. İlişkilerde tutku artabilir. Arkadaşlıktan ilişkiye dönen ilişkiler yaşamak olası. 17 Şubat Güneş Tutulması ile hibe, kredi, burs, nafaka, borç, miras gibi parasal konularda yeni bir düzene geçebilirsiniz. Gelecek planlarınızı bu doğrultuda değiştirebilirsiniz. Kendinizi özgün bir şekilde ortaya koyduğunuz sosyal ortamlar arayabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren sosyal medya, yurtdışı bağlantıları, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda gündemleriniz olabilir. Dişil figürlerden destek görebilirsiniz. Güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Maneviyatınız ve yaratıcılığınız yüksek. İletişim trafiğiniz yoğun. Teknolojiyi kullanarak sosyal medya, yurtdışı bağlantıları, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda öne çıkabilirsiniz. Hafta sonuna doğru kariyeriniz ve toplumdaki imajınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. İş yerinizdeki sorumluluklarınız artabilir. İkna edicisiniz. Hibe, kredi, burs, nafaka, borç, miras gibi parasal konularda değişiklikler yapma imkanı bulabilirsiniz. Kendinize güveninizi tazeleyebilirsiniz. Geçmiş yaralarınız kendini hatırlatabilir. Dürtüsel tepkilerden kaçının. Haftanın son gününde gelecek planlarınız ve sosyal çevreniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Sosyal medya, yurtdışı bağlantıları, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda parlamanız mümkün. Bir otorite figüründen destek alabilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Geleceğe dair vizyonunuz genişleyebilir.

Aslan ve yükselen Aslan​

Haftaya ilişkileri odağınıza alarak başlıyorsunuz. Karşılaştığınız herkes ufkunuzu açabilir, sizi harekete geçirebilir. Dürtüsel tepkilerden kaçınmakta fayda var. 17 Şubat Güneş Tutulması ile ilişkilerinizde yeni bir sayfa açabilirsiniz. Toplumdaki imajınızı sürpriz şekilde değiştirecek bir ortaklık ya da romantik bir ilişki söz konusu olabilir. Hafta ortasından itibaren hibe, kredi, burs, nafaka, borç, miras gibi parasal mselelerde ve ilişkilerde yakınlık ile ilgili konularda gündemleriniz olabilir. Beklenmedik maddi fırsatlar yakalayabilirsiniz. İlişkilerde romantizm yüksek. Cinsellikte duygusal paylaşım ihtiyacınız artabilir. Terapi ve bilinçaltı çalışmaları için uygun bir hafta. İçe dönebilirsiniz ve özgünlüğünüzü yansıtmanın yeni yollarını fark edebilirsiniz. İmajınızı değiştirebilirsiniz. Kariyerinizde teknolojiden faydalanmak hibe, kredi, burs, nafaka, borç, miras gibi parasal konularda şansınızı artırabilir. Hafta sonuna doğru sosyal medya, yurtdışı bağlantıları, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda gündemleriniz olabilir. Sorumluluklarınız artabilir. Maneviyata yönelebilirsiniz. Yeni bir vizyon inşa etmeye başlayabilirsiniz. Partneriniz veya ortağınız nüfuzunuzu artırmanızda etkili olabilir. Geçmişte sizi yaralayan ve cesaretinizi kıran durumların üstesinden gelebilirsiniz. Harekete geçebilirsiniz. İletişim trafiğiniz yoğun. Haftanın son gününde kariyeriniz ve toplumdaki imajınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. Güç savaşlarından kaçınmanızda fayda var. İmajınızda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Başak ve yükselen Başak​

Haftaya iş ortamınız, sağlığınız ve evcil hayvanınız ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Dinlenme ihtiyacınız artabilir.17 Şubat Güneş Tutulması ile iş ortamında yeni bir çalışma düzenine geçebilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Sosyal medya, yurtdışı bağlantıları, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda çözmeniz gereken krizler oluşabilir. Spontane hareket edebilirsiniz. Yaratıcı ve sıradışı çözümler bulabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren ilişkilere odaklanabilirsiniz. Romantizm artabilir. Partnerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Sosyal çevrenizde bulunan, alanında yetkin bir kişiden destek görebilirsiniz. Partneriniz veya ortağınız gelecek planlarınızı büyütmenizde etkili olabilir. Sosyal medya, yurtdışı bağlantıları, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda teknolojiyi kullanarak parlamanız mümkün. Partneriniz veya ortağınız sayesinde maneviyata yönelebilirsiniz. Hafta sonuna doğru hibe, kredi, burs, nafaka, borç, miras gibi parasal meselelerde ve ilişkilerde yakınlık ile ilgili konularda gündemleriniz olabilir. Uzun vadeli maddi planlar yapabilirsiniz. Sağlığınız için yeni rutinler kazanmaya çalışabilirsiniz. Geçmişte cinsellik ve bağ kurmakla bağlantılı sizi incitmiş konular yeniden yüzeye gelebilir, bu kez bu konuların üzerine gidebilirsiniz. Fiziksel aktiviteler iyi gelebilir. Haftanın son gününde sosyal medya, yurtdışı bağlantıları, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda gündemleriniz olabilir. Çözmeniz gereken krizler ortaya çıkabilir. Güç savaşlarından kaçının. Partneriniz veya ortağınız size destek olabilir. Kendinizi kolaylıkla ifade edebilirsiniz.

Terazi ve yükselen Terazi​

Haftaya ilişkiler, çocuklar ve hobiler ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. İlişkilerde tutku yükselebilir. Yeni hobiler edinmek isteyebilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. 17 Şubat Güneş Tutulması ile yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz ya da varolan ilişkiniz üst seviyeye taşınabilir. Hobilerinize olan hevesiniz canlanabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler için uygun bir zaman. Hafta ortasından itibaren iş ortamınız, sağlığınız ve evcil hayvanınız ile ilgili konularda gündemleriniz olabilir. Dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. İş ortamınızda dişil figürlerden destek görebilirsiniz. Maneviyata yönelebilirsiniz. Terapi, bilinçaltı çalışmaları için uygun bir hafta. İş ortamınızda teknolojiyi kullanmanız, yaratıcı ve sıradışı çözümler bulmanız hibe, kredi, burs, nafaka, borç, miras gibi parasal konularda sizi şanslı kılabilir. Hafta sonuna doğru gündeminizde ilişkiler olabilir. Sorumluluklarınız artabilir. İlişkilere bakışınız değişebilir. Tutku artabilir. Sosyalleşebilirsiniz. Görünürlüğünüz ve nüfuzunuz artabilir. İlişkilerde geçmiş defterler açılabilir ancak mücadeleden kaçmayabilirsiniz. Partneriniz veya ortağınız sayesinde hobileriniz için harekete geçebilirsiniz. Haftanın son gününde hibe, kredi, burs, nafaka, borç, miras gibi parasal meselelerde ve ilişkilerde yakınlık ile ilgili konularda gündemleriniz olabilir. Beklenmedik harcamalarınız olabilir. İlişkilerde dürtüsel tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz. Duygularınız yoğun.

Akrep ve yükselen Akrep​

Haftaya eviniz ve aileniz ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Dinlenmek isteyebilirsiniz. Ailenizle anlaşmak kolay olmayabilir. 17 Şubat Güneş Tutulması ile yeni bir ev düzenine geçebilirsiniz. Aile içinde şaşırtıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Partneriniz ve aileniz arasında dengeyi sağlamak kolay olmayabilir. Hafta ortasından itibaren ilişkiler, çocuklar ve hobiler ile ilgili konularda gündemleriniz olabilir. İlişkilerde romantizm artabilir. Çocuklarınız ile ilgili konularda duygusal davranabilirsiniz. Fedakarlık yapabilirsiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınız yüksek. Sezgilerinizi dinlemek görünürlüğünüzü artırabilir. Teknolojiyi kullanarak öne çıkabilirsiniz. Karşılaştığınız kişiler size yetenekleriniz ve ilişkileriniz konusunda farkındalık kazandırabilir. Sosyalleşebilirsiniz. Hafta sonuna doğru iş ortamınız, sağlığınız ve evcil hayvanınız ile ilgili konularda gündemleriniz olabilir. Sorumluluklarınız artabilir. Kendinizin veya evcil hayvanınızın sağlık kontrollerini yaptırabilirsiniz. Sağlığınız için yeni rutinler kazanmaya çalışabilirsiniz. Haftanın son gününde ise odağınıza ilişkileri alabilirsiniz. Partneriniz ve aileniz arasında denge kurmak zor olabilir. Dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Dürtüsel tepkiler vermemeye, güç savaşlarına girmemeye çalışın.

Yay ve yükselen Yay​

Haftaya sosyal medya, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlardaki gündemlerle başlıyorsunuz. Nüfuzunuz artabilir. İletişim trafiğiniz yoğun. Girişken ve rekabetten kaçınmayan bir tutum sergileyebilirsiniz. 17 Şubat Güneş Tutulması ile sosyal medya, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Spontane hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Teknolojide aksaklıklar yaşanabilir. Sosyalleşebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren eviniz ve aileniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Evde vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Dinlenme ihtiyacınız artabilir. Ailenizdeki dişil figürlerden destek görebilirsiniz. Eviniz için yatırım yapabilirsiniz. Günlük işlerinizde teknolojiden faydalanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ilişkiler, çocuklar ve hobiler ile ilgili konularda gündemleriniz olabilir. İlişkilerde sorumluluklarınız artabilir. Sosyal medya, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda güçlü bir figürün desteğiyle görünürlüğünüz artabilir. İkna edicisiniz. Nüfuzunuz artabilir. Sosyalleşebilirsiniz. Sosyal medya, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda eril bir figürden destek alabilirsiniz. İletişim trafiğiniz artabilir. Haftanın son gününde ise iş ortamınız, sağlığınız ve evcil hayvanınız ile ilgili konularda gündemleriniz olabilir. Sosyal medya, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda çözmeniz gereken krizler meydana gelebilir. Zihniniz yoğun. Meditasyon ve nefes egzersizleri yapmak iyi gelebilir. Terapi, bilinçaltı çalışmaları için de uygun bir hafta sonu.

Oğlak ve yükselen Oğlak​

Haftaya maddi konulardaki gündemlerle başlıyorsunuz. Harcamalarınız artabilir. Eviniz için yatırım yapabilirsiniz, uzun vadeli planlara yönelebilirsiniz. 17 Şubat Güneş Tutulması ile, yetenekleriniz görünürlüğünüzü artırabilir. Yeni kazanç yolları oluşturabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren sosyal medya, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda gündemleriniz olabilir. Yaratıcılığınız yüksek. Maneviyata yönelebilirsiniz. Sezgilerinize kulak verebilirsiniz. Dişil figürler size fayda sağlayabilir. Güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Sosyal ortamlarda parlayabilirsiniz. Özgünlüğünüz sizi öne çıkarabilir. Teknolojiyi kullanmak size şans getirebilir. Hafta sonuna doğru eviniz ve aileniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Aile içindeki sorumluluklarınız artabilir. Eviniz için harcamalar yapabilirsiniz. Evinizde tadilat gibi değişiklikler için uygun günler. Aile içinde geçmişte sizi inciten konular yeniden gündeme gelebilir, ancak bu kez kendinize güvenerek hareket edebilirsiniz. Haftanın son gününde ise ilişkiler, çocuklar ve hobiler ile ilgili konularda gündemleriniz olabilir. Hobilerinizden yeni kazanç yolları yaratmaya odaklanabilirsiniz. İlişkilerinizde ve çocuklarınızla ilişkinizde sizi duygusal olarak tetikleyen durumlar oluşabilir. Güç savaşlarına girmemeye çalışın.

Kova ve yükselen Kova​

Haftaya kendinize odaklanarak başlıyorsunuz. Yeni bir düşünce yapısına geçebilirsiniz. Sosyal medya, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda sorumluluklarınız artabilir. 17 Şubat Güneş Tutulması ile imajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Hayatında önemli değişiklikler olacak bir grupta yer alıyorsunuz. Taşınmaya karar verebilirsiniz ya da evinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren maddi konularda gündemleriniz olabilir. Yaratıcılığınız yüksek. Sezgilerinizle hareket edebilirsiniz. Alanında yetkin bir kişi sayesinde güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Dinlenmeye vakit ayırmayı unutmayın. Ailenizin desteğiyle yeni yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru sosyal medya, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda gündemleriniz olabilir. Sorumluluklarınız artabilir. Terapi, bilinçaltı çalışmaları, meditasyon ve nefes egzersizleri için uygun bir hafta sonu. Geçmişte sizi inciten konular yeniden gündeme gelebilir, ancak bu kez bu konuları aşabilirsiniz. Motivesiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Enerjiniz yerinde. Haftanın son gününde ise eviniz ve aileniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Evinizde rahat ve huzurlu vakit geçirmeye ihtiyacınız olabilir. Ailenizle anlaşmak kolay olmayabilir. İmajınızı ve beslenme düzeninizi değiştirebilirsiniz.

Balık ve yükselen Balık​

Haftaya bilinçaltınızdaki konularla ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Sizi geride tutan bilinçaltı kalıplarınızı dönüştürebilirsiniz. Duygularınız yoğun olabilir. 17 Şubat Güneş Tutulması ile beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal medya, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda çözmeniz gereken durumlar oluşabilir. Sıradışı ve yaratıcı fikirler üreterek parlayabilirsiniz. Terapi, bilinçaltı çalışmaları, meditasyon ve nefes egzersizleri yapmak için uygun bir hafta. Hafta ortasından itibaren kendinize odaklanabilirsiniz. Güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Özbakıma öncelik verebilirsiniz. Duygularınız yoğun. Yaratıcılığınız ve sezgileriniz yüksek. Çevrenizdeki dişil figürler size hayatınızla ilgili önemli rehberliklerde bulunabilir. Sosyal medya, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda teknolojiyi kullanarak öne çıkabilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Hafta sonuna doğru maddi konularda gündemleriniz olabilir. Uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Güçlü bir figürden destek alabilirsiniz. Özgüveniniz artabilir. Geçmişte sizi inciten şeyler yeniden yüzeye çıkabilir. Öfkeyle hareket etmemeye çalışın. Bu konuları kendinize motivasyon kaynağı olarak da kullanabilirsiniz. Haftanın son gününde ise sosyal medya, iletişim, ticaret, seyahat, eğitim gibi alanlarda gündemleriniz olabilir. Düşünce kalıplarınızı dönüştürme fırsatınız olabilir. Kendinizi ifade ederken kırıcı olmamaya çalışın. İkna edicisiniz.

hftlık (13).webp

Sevgili Koç & Yükselen Koç​

Haftaya sosyal çevre ve maddi konular arasında gerilimle başlıyorsunuz. Güneş–Uranüs sert açısı, arkadaşlıklar, ekipler ve içinde bulunduğunuz gruplarla para arasında bir denge kurmanızı gerektiriyor. Birine güvenerek hareket etmek isteyebilirsiniz fakat şartlar “önce kendi gücünü hatırla” diyor. Zararı minimize etmek, kaybı büyütmemek bu haftanın başında akıllıca olacak. Esneklik kazandırır.

17 Şubat’taki Kova tutulması sizin sosyal alanınızı ve gelecek planlarınızı tetikliyor. Hangi hayalin size ait olduğunu, hangisinin sadece bir grubun parçası olmak için benimsendiğini ayırt edeceksiniz. Gelecek vizyonunuz değişebilir. Yeni insanlar, yeni çevreler ve yeni projeler kapıda. Ruhsal olarak bir sıfırlanma enerjisi var.

Satürn–Neptün kavuşumu burcunuzda gerçekleşirken hayat size çok net bir mesaj veriyor: Direksiyona geç. Liderlik et. Ertelediğin kararları al. Hayaller soyut kalamaz; somut adım istiyor. Yaklaşık üç yüz yıldır Koç burcunda yaşanmayan bu kavuşum, sizi tarihsel bir başlangıç enerjisine taşıyor. Artık “ben hazırım” deme zamanı.

Güneş’in Balık burcuna geçişi bilinçaltı kapılarınızı aralayacak. Bastırdığınız duygular, kapattığınız odalar açılabilir. Bağımlılık temalarına, kaçış eğilimlerine dikkat. Fakat doğru kullanırsanız bu süreç büyük bir içsel arınma sağlar. Hayatı gerçekten sil baştan başlatabileceğiniz bir ruhsal temizlik dönemi.

Haftanın sonunda Venüs–Jüpiter uyumu ailevi konularda yumuşama getiriyor. İçinizde tamamlanmamış bir mesele varsa çözülme yaşayabilirsiniz. Hem duygusal hem maddi anlamda destek görmeniz mümkün. Kalp rahatlıyor.

Sevgili Boğa & Yükselen Boğa​

Haftaya burcunuzdaki Uranüs ile Güneş arasındaki sert açıyla başlıyorsunuz. Kimliğiniz, yönünüz ve kariyer alanınız arasında bir gerilim oluşabilir. Artık ne istediğinizi bilerek ilerlemeniz isteniyor. Başkalarının beklentileriyle değil, kendi doğrularınızla hareket etmelisiniz. Zıtlaşmalar kayıp getirebilir; stratejik olmak önemli.

17 Şubat’taki tutulma kariyer ve toplumsal statü alanınızı güçlü şekilde etkiliyor. İş hayatında bir kapanış ya da yeni bir başlangıç gündeme gelebilir. Güven teması burada test ediliyor. En çok da “kendime güveniyor muyum?” sorusu öne çıkıyor. Bu tutulma sizi konfor alanınızdan çıkarabilir ama uzun vadede güçlendirecek.

Güneş’in Balık burcuna geçişi sosyal çevrenizi canlandırıyor. Kalabalık gruplar, ekip çalışmaları ve dostluklar üzerinden içsel tatmin yaşayabilirsiniz. Liderlik vasfınız destekleniyor fakat duygusal savrulmalara kapılmadan ilerlemek önemli.Satürn–Neptün kavuşumu sizin için perde arkasındaki gerçekleri görünür kılıyor. Uzun süredir görmezden geldiğiniz bir konu artık netleşebilir. Bilinçaltınızda bastırdığınız meselelerle yüzleşip yepyeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu, sessiz ama derin bir dönüşüm.

Haftanın kapanışında Venüs–Jüpiter uyumu sosyal çevreden gelebilecek güzel bir haberi işaret ediyor. Sürpriz bir tanışma, romantik bir gelişme ya da kalabalık bir ortamda parlayacağınız bir an yaşayabilirsiniz.

Sevgili İkizler & Yükselen İkizler​

Haftaya Güneş–Uranüs karesiyle başlıyorsunuz. Yolculuklar, uzak bağlantılar, eğitimler ya da hukuki konular gündeminizi yorabilir. “Onu mu yapayım, bunu mu?” derken kararsızlık yaşayabilirsiniz. Enerjiniz dağılabilir. Fakat bu dağınıklığın içinde önemli bir yön değişimi saklı.

17 Şubat’taki tutulma yurt dışı bağlantılı işler, akademik konular, eğitim planları ve yaşam felsefeniz üzerinde etkili. Bir taşınma, bir seyahat ya da uluslararası bir bağlantı gündeme gelebilir. Hayata bakış açınız değişiyor. Yeni bir vizyon oluşuyor. Bu tutulma sizi bulunduğunuz yerden daha ileri bir noktaya taşımak istiyor.

Güneş’in Balık burcuna geçişi kariyer alanınızı hassaslaştırıyor. İş hayatında gelgitler yaşanabilir. Karar vermeden önce sezgilerinizi dinleyin. Acele adım atmak yerine gözlem yapmak bu dönemde daha akıllıca. Satürn–Neptün kavuşumu sizin için sosyal çevre üzerinden destekleyici çalışıyor. Ertelediğiniz projeleri hayata geçirebilme cesareti bulabilirsiniz. Yeni insanlar, yeni ortamlar ve kolektif çalışmalar size iyi gelebilir. Hayallerinizi somutlaştırma şansı yakalayabilirsiniz.

Haftanın sonunda Venüs–Jüpiter uyumu kariyer alanında güzel bir gelişmeye işaret ediyor. Beklenmedik bir fırsat, takdir ya da maddi bir iyileşme gündeme gelebilir.

Sevgili Yengeç & Yükselen Yengeç​

Haftaya finansal paylaşımlar, borçlar, alacak–verecek dengeleri ve duygusal bağlar üzerinden bir gerilimle başlıyorsunuz. Güneş–Uranüs sert açısı özellikle ortaklı para konularında sürpriz gelişmeler getirebilir. Birine güvenerek ilerlemek isterken ani bir yön değişimi yaşayabilirsiniz. Maddi güven ihtiyacı ile duygusal güven ihtiyacı birbirine karışabilir.

17 Şubat’taki tutulma sizin dönüşüm alanınızda gerçekleşiyor. Bu yüzeysel bir değişim değil; köklü bir içsel kırılma. Bir bağımlılık, bir korku ya da sizi aşağı çeken bir bağ artık çözülmek zorunda. Bu tutulma “kontrolü bırak” diyor. Gücünüzü başkasının eline vermeyi bırakmanız gereken bir dönem.

Güneş’in Balık burcuna geçişi size iyi geliyor. Ufkunuz genişliyor. Yeni bir eğitim, bir yolculuk ya da bir ruhsal arayış gündeme gelebilir. Hayata daha geniş bir perspektiften bakabileceksiniz. İçsel olarak affetme ve kabullenme süreci başlıyor.

Satürn–Neptün kavuşumu kariyer alanınızda büyük bir sorumluluk getiriyor. Hayalleriniz varsa artık somut adım atmalısınız. Mesleki hedefleriniz konusunda ciddi bir yapı kurma zamanı. Gelecek planlarınız belirsizlikten çıkıyor.

Haftanın sonunda Venüs–Jüpiter uyumu sizi ruhsal olarak rahatlatıyor. İçinizdeki yük hafifleyebilir. Gizli bir destek ya da beklenmedik bir iyilik kalbinizi yumuşatabilir.

Sevgili Aslan & Yükselen Aslan​

Haftaya ilişkiler alanında ani çıkışlarla başlıyorsunuz. Güneş–Uranüs sert açısı partnerinizle ya da iş ortaklıklarınızda beklenmedik bir gelişme getirebilir. Kariyer ve özel hayat arasında sıkışma yaşayabilirsiniz. “Ben mi, biz mi?” sorusu belirginleşiyor.

17 Şubat’taki tutulma direkt ilişkiler alanınızı etkiliyor. Bir evlilik, bir ortaklık ya da önemli bir bağ yeni bir faza geçebilir. Kimi Aslanlar için yeni bir ilişki başlarken, kimileri için mevcut bağın yapısı değişebilir. Sana ait olmayan beklentilerle devam edemezsin.

Güneş’in Balık geçişi ortak finansal alanları ve duygusal derinliği artırıyor. İç dünyanız hassaslaşabilir. Kıskançlık, sahiplenme ya da güvensizlik temalarına dikkat. Fakat doğru yönetirseniz derin bir bağ kurabilirsiniz.

Satürn–Neptün kavuşumu sizin inançlarınızı ve yaşam felsefenizi yeniden yapılandırıyor. Hayata bakış açınız değişiyor. Uzak bağlantılar, akademik konular ya da yurt dışı temaları ciddiyet kazanabilir.

Haftanın sonunda Venüs–Jüpiter uyumu sosyal çevreden gelen bir mutluluk getiriyor. Dostluklar güçleniyor. Aşk sosyal bir ortamda başlayabilir.

Sevgili Başak & Yükselen Başak​

Haftaya iş hayatı ve günlük düzen üzerinden gerilimle başlıyorsunuz. Güneş–Uranüs sert açısı planlarınızı bozabilir. Beklenmedik görevler ya da zorunluluklar çıkabilir. Fakat bu sizi daha verimli bir sisteme zorlayacak.

17 Şubat’taki tutulma çalışma hayatınızda yeni bir düzen başlatıyor. Sağlık, rutinler ve sorumluluklar yeniden şekilleniyor. Eski alışkanlıklar bırakılmalı. Yeni bir disiplin kurulmalı.

Güneş’in Balık burcuna geçişi ilişkiler alanınızı hassaslaştırıyor. Partnerinizle empati artıyor fakat sınır çizmek önemli. Fazla fedakârlık yorgunluk getirebilir. Arkanıza bakmadan gelecek odaklı olmanızı tavsiye ederim.

Satürn–Neptün kavuşumu ortak finansal alanlarda ciddi kararlar aldırabilir. Borçlar, yatırımlar ya da miras konuları netleşebilir. Hayallerin gerçekçi planlara dönüşmesi gerekiyor.

Haftanın sonunda Venüs–Jüpiter uyumu kariyer alanında güzel bir gelişme getiriyor. Takdir görmek mümkün.

Sevgili Terazi & Yükselen Terazi​

Haftaya aşk, çocuklar, yaratıcılık ve kalpten gelen konular üzerinden ani bir dalgalanmayla başlıyorsunuz. Güneş–Uranüs sert açısı bir ilişkinin dengesini şaşırtabilir ya da beklenmedik bir duygusal itiraf getirebilir. Maddi risk içeren konularda ani kararlar almamaya dikkat etmelisiniz. “Heyecan” ile “istikrar” arasındaki farkı iyi ayırt etmek gerekiyor.

17 Şubat’taki Kova tutulması kalp alanınızda gerçekleşiyor. Bu sizin için sıradan bir tutulma değil. Aşkta, yaratıcı projelerde ya da çocuklarla ilgili konularda yeni bir dönem başlıyor. Bir ilişkinin adı konabilir, bir hobiniz profesyonel alana taşınabilir ya da sizi gerçekten heyecanlandıran bir konu hayatınızın merkezine yerleşebilir. Fakat burada önemli olan şu: Başkasını mutlu etmek için değil, gerçekten kalbiniz attığı için bir seçim yapmalısınız.

Güneş’in Balık burcuna geçişi günlük hayatınızı ve çalışma düzeninizi hassaslaştırıyor. İş ortamında fazla empatik olabilir, başkalarının yükünü üzerinize alabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Özellikle bağışıklık sistemi ve ayaklar hassas olabilir. Düzen kurmak zor gibi görünse de küçük ritüeller bu dönemde sizi ayakta tutar.

Satürn–Neptün kavuşumu ilişkiler alanınızda ciddi bir yapılandırma süreci başlatıyor. Hayal ettiğiniz birlikteliğin gerçekçi zemine oturması gerekiyor. Kaçamak, belirsiz ya da adı konmamış ilişkiler bu enerjiyle uzun süre devam edemez. Ya sorumluluk alınır ya da yol ayrılır. Bu kavuşum size şunu soruyor: “Gerçekten nasıl bir bağ istiyorsun ve bunun için ne kadar ciddisin?”

Haftanın sonunda Venüs–Jüpiter uyumu ufkunuzu genişletiyor. Uzak bir yolculuk, eğitim fırsatı ya da farklı bir kültürle temas kalbinizi açabilir. Aşk bir seyahatle ya da sosyal bir ortamda gelebilir. İçinizdeki umut yeniden canlanıyor.

Sevgili Akrep & Yükselen Akrep​

Haftaya ev–iş dengesi üzerinden sarsıcı bir enerjiyle başlıyorsunuz. Güneş–Uranüs sert açısı aile içinde ani bir gelişme ya da kariyer alanında beklenmedik bir karar getirebilir. Evle ilgili bir düzen değişikliği, taşınma düşüncesi ya da aile içi bir yüzleşme gündeme gelebilir. Kontrolü elinizde tutmak isteyeceksiniz fakat bu hafta her şeyi kontrol edemeyeceğinizi kabul etmek önemli.

17 Şubat’taki tutulma kökleriniz, geçmişiniz ve aile dinamikleriniz üzerinde güçlü bir kırılma yaratıyor. Çocukluk temaları, bastırılmış duygular ya da uzun süredir ertelenmiş ailevi meseleler çözülmek üzere yüzeye çıkabilir. Bir ev alımı, taşınma ya da yaşam alanında köklü bir değişim mümkün. İçsel olarak da bir “yer değiştirme” yaşıyorsunuz; eski kimlikten yeni bir kimliğe geçiş.

Güneş Balık burcuna geçtiğinde kalbiniz yumuşuyor. Aşk ve yaratıcılık alanınız canlanıyor. Uzun zamandır içinizde tuttuğunuz bir duyguyu ifade edebilirsiniz. Sanatsal bir üretim, romantik bir başlangıç ya da çocuklarla ilgili güzel bir gelişme kalbinizi ısıtabilir.

Satürn–Neptün kavuşumu günlük düzeninizi ve sağlığınızı ciddiye almanız gerektiğini söylüyor. Hayalleriniz varsa önce bedeniniz güçlü olmalı. Disiplin kurmak, beslenmeyi düzenlemek, çalışma sistemini netleştirmek şart. Kaçış alanlarını daraltmanız gerekiyor.

Haftanın sonunda Venüs–Jüpiter uyumu ortak finansal alanda bir rahatlama getiriyor. Beklenen bir ödeme gelebilir ya da bir borç konusu çözülebilir. Aynı zamanda duygusal olarak derin bir bağ kurma fırsatı doğabilir.

Sevgili Yay & Yükselen Yay​

Haftaya iletişim alanında ani gelişmelerle başlıyorsunuz. Güneş–Uranüs sert açısı kardeşler, yakın çevre ya da kısa yolculuklar üzerinden beklenmedik haberler getirebilir. Planlarınız değişebilir. Düşünmeden konuşmak kırıcı olabilir; sözlerinizi bilinçle seçmelisiniz.

17 Şubat’taki tutulma zihinsel dünyanızda büyük bir yenilenme başlatıyor. Yeni bir eğitim, yazma projesi, medya çalışması ya da dijital platformla ilgili başlangıç gündeme gelebilir. Bakış açınız değişiyor. Aynı düşünce kalıplarıyla ilerleyemeyeceğinizi fark ediyorsunuz.

Güneş Balık burcuna geçtiğinde aile ve içsel güven alanınız hassaslaşıyor. Evde daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Geçmişle ilgili duygular yüzeye çıkabilir. Affetme ve kabullenme bu süreçte anahtar.

Satürn–Neptün kavuşumu aşk ve yaratıcı projeler alanında ciddi bir yapı kurmanızı istiyor. “Bir gün yaparım” dediğiniz şey artık ertelenmemeli. Yaratıcılığınızı disipline etmeniz gerekiyor.

Haftanın sonunda Venüs–Jüpiter uyumu ilişkiler alanında şans getiriyor. Bekarsanız güçlü bir tanışma olabilir. Mevcut ilişkide romantizm artar.

Sevgili Oğlak & Yükselen Oğlak​

Haftaya maddi konular ve özgüven alanında dalgalanmayla başlıyorsunuz. Güneş–Uranüs sert açısı ani bir harcama ya da gelirle ilgili sürpriz getirebilir. Değer algınızı yeniden gözden geçireceksiniz. “Gerçekten neye değer veriyorum?” sorusu belirginleşiyor.

17 Şubat’taki tutulma gelir alanınızda yeni bir kazanç modelini başlatabilir. Yeni bir iş, yan gelir ya da yatırım fikri doğabilir. Fakat eski kazanç düzeni değişebilir. Maddi güveni farklı bir şekilde inşa etmeniz gerekebilir.

Güneş Balık burcuna geçtiğinde iletişim yoğunlaşıyor. Sezgisel konuşmalar artıyor. Yazmak, anlatmak, paylaşmak size iyi gelebilir. Burcunuzun yapısına uygun bir enerji değil ama yine de sizi besleyecek bir kaynak olacak.

Satürn–Neptün kavuşumu aile ve yaşam alanında ciddi bir yapı kurmanızı istiyor. Evle ilgili sorumluluklar artabilir. Hayal ettiğiniz düzen için somut adım atmalısınız. Bu kavuşum açısı size öfke kontrol adına zorlayabilir.

Sevgili Kova & Yükselen Kova​

Haftaya kendinizle başlıyorsunuz. Güneş–Uranüs sert açısı sizi doğrudan kimliğiniz, duruşunuz ve hayat yönünüz üzerinden sarsabilir. Ani bir karar alma isteği, “artık böyle devam edemem” hissi ya da beklenmedik bir çıkış gündeme gelebilir. Özellikle ailevi konular ya da yaşam alanınızla ilgili bir gerilim sizi içsel olarak tetikleyebilir. Bu hafta kontrol etmeye çalıştığınız her şey aslında sizi özgürleşmeye zorluyor.

17 Şubat’ta burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulması hayatınızın yeni 1,5 yıllık döngüsünü başlatıyor. Bu, sıradan bir yenilenme değil; kimlik değişimi. Dış görünüşünüzden yaşam tarzınıza, ilişkilerinizden kariyer hedeflerinize kadar birçok alanda “ben artık buyum” deme süreci başlıyor. Sana ait olmayan fikirlerle vedalaşma zamanı. Başkalarının beklentisiyle yaşadığınız yerler çatlayabilir.

Bu tutulma Kuzey Ay Düğümü hattında gerçekleştiği için kaderi hızlandırıyor. Sizi bir sonraki versiyonunuza taşıyor. Fakat bu geçiş konfor alanından çıkmayı gerektiriyor. Kendi özgürlüğünüzü savunmak, sınır çizmek ve bireyselliğinizi ortaya koymak zorundasınız.

Güneş’in Balık burcuna geçişi maddi değerlerinizi hassaslaştırıyor. Gelir–gider dengesi, özgüven ve sahip olduklarınızla kurduğunuz bağ önem kazanıyor. “Gerçek değerim ne?” sorusu belirginleşebilir. Bu dönemde harcamalara dikkat etmek ve duygusal boşlukları alışverişle doldurmaya çalışmamak önemli.

20 Şubat’taki Satürn–Neptün kavuşumu iletişim alanınızda büyük bir ciddiyet getiriyor. Söylediğiniz söz, verdiğiniz karar ve attığınız imza kalıcı olabilir. Hayallerinizi plan haline getirmek, fikirlerinizi yapılandırmak ve disiplinle ilerlemek gerekiyor. Yaklaşık üç yüz yıldır Koç burcunda yaşanmayan bu kavuşum sizin için zihinsel bir liderlik süreci başlatıyor. Fikirlerinizle öne çıkabilirsiniz ama bunun sorumluluğunu da almanız şart.

Haftanın sonunda Venüs–Jüpiter uyumu aşk ve yaratıcılık alanınızı ışıklandırıyor. Kalbiniz açılıyor. Bir romantik gelişme, yaratıcı bir proje ya da çocuklarla ilgili güzel bir haber moralinizi yükseltebilir. Uzun zamandır içinizde taşıdığınız bir duygu nihayet karşılık bulabilir.

Sevgili Balık & Yükselen Balık​

Haftaya biraz içe dönük ve huzursuz bir enerjiyle başlayabilirsiniz. Güneş–Uranüs sert açısı zihinsel olarak sizi yorabilir. Ani bir haber, beklenmedik bir konuşma ya da yakın çevrenizden gelen bir çıkış bilinçaltınızda dalga yaratabilir. Sanki bir şey bitmek üzere ama henüz adı konmamış gibi hissedebilirsiniz.

17 Şubat’taki tutulma sizin perde arkasındaki alanınızda gerçekleşiyor. Bu görünür bir değişimden çok, ruhsal bir çözülme. Uzun süredir taşıdığınız bir yük, bir alışkanlık ya da sizi geride tutan bir korku kapanma aşamasına geliyor. Bu dönemde yalnız kalma ihtiyacı artabilir. İçsel temizlik yapıyorsunuz. Bilinçaltı rüyalarla, sezgilerle ve ani farkındalıklarla konuşabilir.

Bu tutulma size şunu söylüyor: Eski döngü bitmeden yeni yıl başlamaz. Ruhsal bir detoks sürecindesiniz. Affetmek, bırakmak ve kendinizi suçlamayı sonlandırmak önemli.

18 Şubat’ta Güneş burcunuza geçiyor ve 20 Mart’a kadar ışık üzerinizde. Daha görünür, daha güçlü ve daha fark edilir olacaksınız. Fakat bu görünürlük aynı zamanda sorumluluk getiriyor. Duygusal savrulmalara dikkat. Empati gücünüz artıyor ama sınırlarınızı korumayı unutmayın.

Satürn–Neptün kavuşumu maddi değerler ve özgüven alanınızda büyük bir yapılandırma süreci başlatıyor. Hayallerinizi somutlaştırma zamanı. Yeteneklerinizi gelir modeline dönüştürebilirsiniz. Fakat disiplin şart. Erteleme lüksünüz kalmıyor. İnandığınız şey için emek vermek zorundasınız.

Haftanın sonunda Venüs–Jüpiter uyumu aile ve içsel huzur alanınızı destekliyor. Evde mutluluk, aileden gelen bir destek ya da romantik bir gelişme kalbinizi yumuşatabilir. Yalnız hissediyorsanız bu his çözülmeye başlıyor.

Screenshot_20251002-190934.webp

BU HAFTA BURÇLAR (17 Şubat Kova Güneş Tutulması etkileri ile)

KOÇ (21 Mart – 19 Nisan)

Koçlar; sosyal çevreniz çok çekici, ilham verici, çevrenizi genişletiyor ve yeniliklere yöneliyorsunuz. Bu dönem sosyal yönünüz çok güçleniyor. Arkadaşlıklar, dernekler, vakıflar, gruplar, projeler, sosyal çevreniz ve sevdiklerinle ilgili önemli yenilikler, başlangıçlar zamanı. Sürprizli, şaşırtıcı, ani beklenmedik gelişmelere de açık zamanlar. Tüm ilişkilerinizde, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde yenilenmeler var; yeni projelere, sosyal çevreye, derneklere, toplumsal çalışmalara katılarak arkadaşlık ilişkilerinizi arttırmak ve çevrenizi genişletmek isteyebilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde iyi yöndesiniz. Sosyalleşmenin faydalarını göreceksiniz. Hayal ettiğiniz bazı işlerinizi yeni tanıştığınız çevrelerde gerçekleştirme imkanı bulabilirsiniz.

BOĞA (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğalar; kariyerinizde ve iş hayatınızda yenilikler var. İş, çalışma hayatınız, kariyeriniz, hedefleriniz, toplumsal imajınız, statünüz yeniliklere açık. Sürprizli ve şaşırtıcı fırsatlar, gündemler oluşabilir. Bunları kendi faydanıza olacak şekilde değerlendirebilirsiniz. Olmaz demeden önce düşünün. Fırsatlar çeşitli şekilde kapınıza geliyor. İş ve kariyer açısından da oldukça destekli zamanlardasınız. İş ortaklarınız, idarecileriniz, patronlarınız ile ilgili değişim veya yol ayrımları oluşabilir. Bu durum yeni fikirlere yeni çözümlere yönelmenize yol açabilir. Toplum içinde saygınlığınız, aranan bir figür olmanız için olumlu destekler de var. Zorlayıcı gibi görünse de değişim iyi sonuçlar verebilir.

İKİZLER (21 Mayıs - 21 Haziran)

İkizler; hareketli bir dönemdesiniz, yeni projeler, yeni girişimler, keşif amaçlı seyahatler gündeminizde. Yurtdışı, uzaklar, yabacılar, seyahatler, yüksek öğrenim ve eğitimler, hukuki konular, ufku genişletmek, bilgide derinleşmekle ilgili konularda kadersel değişimler zamanındasınız. Sürprizli, şaşırtıcı ve ani gündemleriniz olabilir. Bunların sert tarafları olsa da sonuçta faydanıza olabilir. Yurt dışı işlere ilginiz yükseliyor. Yurtdışı seyahatleri, uzaklar, yüksek öğrenimler, yeni girişimler ve akademik araştırmayla ilgili konularında şanslı destekler alabilirsiniz. Mevcut rutininizi, düzeninizi inançlarınızı, hayata olan bakış açınızı sorguluyor olabilirsiniz, hayat görüşünüz, tavrınız değişime uğrayabilir. Yurt dışıyla bağlantılı yeni bir hayat kurabilirsiniz. Hukuki konularda işleriniz olumlu akabilir. İletişim ve haberleşme alanınız aktif. Yeniliklere açık olduğunuz sürprizli dönemlerdesiniz.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeçler; maddi kaynakları iyileştirmek için çalışıyorlar, ortaklı kaynaklarınız ve gelirlerinizi yönetmek ve geliştirmek ne kadar iyi olurdu. Beklentileriniz sürprizlere açık, şaşırtıcı ve ani gelişen gündemler olabilir. Miras, borçlar, alacak-verecekler, para, aileden, eşden gelen gelirler, ortaklı gelirler, krediler, vergiler gibi konular aktif, yeni parasal gündemler içinde kaldınız. Parasal kaynaklarınızda önemli değişimler olabilir, gelirler artabilir, hayatınızı değiştirebilir. Borçlarınız kapanabilir veya yeni yatırım hayalleriniz gerçekleşme eğilime girebilir. Eşden gelen kaynaklar gündemde olabilir. Hayatınızda önemli yenilikler yaşayabilir, sürprizli destekler alabilirsiniz. Rahatlama dönemi de olabilir, ruhsal, maneviyat dolu, sezgisel ve ilhamlı halleriniz de var. İçten içe, değişim-dönüşüm, yenilenmelere doğru yöneliyorsunuz. Öncelikle, parasal ve maddi konularda işleriniz güzel şekilde açılabilir.

ASLAN (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslanlar; tutulma sizi yoğun etkiliyor, ikili ilişkilerde bazı değişimler, yenilenmeler var. Çok önemli kadersel tutulmalar dönemindesiniz. Aşk, ve özel ilişkiler, anlaşmalar, iş birlikleri, ortaklıklar adına önemli bir dönemdesiniz. Yeni işler, yeni aşklar olabilir. Bekarsanız hayatınıza yeni birileri gelebilir, yeni başlangıçlar olabilir. Devam eden ilişkiler varsa ciddi kararlar alınabilir. Evlilik ve ortaklıklar ile ilgili sizi meşgul edecek hareketli dönemler olacaktır. Yeni işler, ortaklıklar, parasal kazançlar, iş-anlaşmaları yapabilirsiniz. Hayat yönünüz, alacağınız önemli kararlarla netleşiyor.

BAŞAK (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başaklar; iş ve gündelik hayat rutinlerinizde değişimler ve yenilenmeler zamanı. Biraz ilaveler katın hayatınıza, yeni hareketler, yenilenmeler vs. Durağanlık sizi daha çok zorlayabilir. Sağlığınıza ve işinize özen gösterin, gereken değişimleri zamanında yapmaya gayret edin. Size de önemli başlangıçlar, sürprizler, ani gündemler, yenilikler olabilir. Bunlara biraz hazırlıklı olmakta fayda olabilir. İletişim tavrınızı, sosyal çevrenizi, günlük rutinleri ve çalışma hayatınızla ilgili değişimleri, benimsemeniz ve iyi yönetmeniz önemli. Mesela yıllardır alışveriş yaptığınız marketinizi, arabanızı, sokağınızı , hatta işinizi yeniliklerle yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Sağlık odaklı değişimler, spor yapmak, hayatı planlamak, hayata yeni bir çeki düzen getirmek, değişimler yapmak, elemeler yapmak, netleşmek adına oldukça desteklisiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 22 Ekim)

Teraziler; ikili ilişkilerinizde yeni önemli başlangıçlar var. İlişkilerden yana güzel, destekli ve sürprizli etkiler alabilirsiniz. Hayatınızda yeni bir evredesiniz, özel ilişkileriniz için yeni bir dönem başlayabilir, hayal ettikleriniz, düşünceleriniz ve yeni kararlarınız hayata geçebilir. Somut adımlar atmanız gerekiyor. Hobileriniz, hayat neşeniz, yaratıcılığınız, borsa ve yatırımlarınız, sosyal çevreniz ile ilgili konulardan yana destekler görebilirsiniz. Daha yaratıcı, sanatsal, üretken hissedebilirsiniz, yeni hobilere başlayabilirsiniz. Yaratıcı projeleriniz olabilir ve kendinizi gösterebilecek bir dönemdesiniz. Aşk, ilişkiler, başarı adına destekleriniz var.

AKREP (23 Ekim -21 Kasım)

Akrepler; aileniz ile ilgili yeni önemli gündemler var. Ev, aile, yuva, sevdiklerinizle bağlantılı konular önceliğiniz oluyor. Sürprizler, şaşırtıcı etkiler, ani gündemler verebilir. Taşınmalar, yer ve ev değişimleri oluşabilir. Eğitim, okul, çalışma, yurtdışı imkanlar konuşulabilir. Ev içinde, aile içinde bazı rutin konularda değişimler olabilir. Ev, aile, yuva, sevdikleriniz, iş alanınız hakkında zihniniz oldukça aktif görünüyor. Düşüncelerinizi hayata geçirmekte zorlanmayın. Yapmak önemli. İş ve çalışma hayatınız, aileniz hepsine dengeli bir zaman ayırmanız mümkün. Kararlarınızın sorumluluğunu almanız önemli. Yenilikçi kararlarınızda desteklisiniz.

YAY (22 Kasım - 21 Aralık)

Yaylar; ilkbaharda yeni seyahatler olabilir. İç veya dış seyahatler, iletişimler, sosyal yakın çevre, kadın akrabalar, kuzenler, kardeşler, komşular, iletişimsel konular, eğitimlerle bağlantılı durumlar gündeminizde. Yakın ülkelerde yaşama veya proje, iş imkanları çıkabilir. Bu konulardan yana önemli yenilikler; yeni eğitimler, seyahatler ve keşifler adına değerli zamanlar. Kardeşler, akrabalar, yakın çevreden yeni konular ortaya çıkabilir, anlaşmazlıklar varsa aydınlanabilir. Yeni keşifler, seyahatler, yeni olana eğiliminiz, heyecanınız sürekli yükseliyor. Sizler için sürprizli konular, şaşırtıcı temalar, ani gelişmeler olabilir, değerlendirin.

OĞLAK (22 Aralık – 20 Ocak)

Oğlaklar; finansal kaynaklarınızda ve kazançlarda yeni kazanımlar olabilir. Kazançlar, para, maddi değerler, finansal konulardan yana bir takım gündemler ve önemli yeni başlangıçlar getirebilir. Uzun zamandır beklenen toplu bir para elinize geçebilir, mevcut kazançlarınızı artırabilir. Harita etkilerine göre; parasal kazançlarınızı arttırabilirsiniz, yeni iş fırsatları geliştirebilirsiniz. Gelir-gider dengenizi iyi korumanız önemli. Kazançlarınız artabilir, kazanç kapılarınız artabilir, parasal, maddi değerler, finansal konularla ilgili temalar öne çıkıyor. Bu konularda hayatınızı düzenlemek ve yeniliklere ilerlemek istiyorsunuz. Özellikle parasal konularda, sürprizler, şaşırtıcı temalar, ani gelişmeler yaratabilir.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Kovalar; Tutulma kendi burcunuzda oluyor. Tutulmalar sürecinde kadersel, köklü bir takım önemli süreçlerden ve değişimlerden geçiyor olabilirsiniz. Kendinizi tümüyle; imajınız, hayat tarzınız, kimliğiniz, değerleriniz, dış görünüşünüz ve iç aleminizle beraber bir bütün olarak değerlendirebilir, gözden geçirebilir, yenilikler isteyebilirsiniz. İkili ilişkiler, aşk, ortaklıklar, anlaşmalardan yana oluşabilecek bir takım yeni imkanlar ve başlangıçlar var. Sağlığınızı da ihmal etmeyin. Sizin için faydalı değişimlere ve yenilenmelere yöneliyorsunuz. Bu yolda sürprizler, şaşırtıcı ve ani gündemler görebilirsiniz. Sizin faydanıza gelişmeler var, sahne sizin, parlıyorsunuz.

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Balıklar; maneviyatınız, sezgileriniz ve iç aleminiz derinleşiyor. Sakinleşme ve düşünme zamanı. Duygusallık yoğunlaşıyor. Sanatsal çalışmalara, içsel şifalanmaya yönelin. Sezgileriniz, ilhamlarınız oldukça aktif, yalnız kalmak ve kendinizi dinlemek iç aleminizde bambaşka yenilenmeler yaratabilir, hayatınıza başka bir değer katabilir. Gizli saklı konular, bilinç altı konuları, kontrol edilemeyen haller, sağlık vb temalar aktif. Rüyalar, hayalleriniz yoğun olur ve yol gösterici olabilir. Gizli kalan temalar, konular aydınlanabilir. Gerçekleri anlamanızı sağlayabilir ve bu durum sizin içinizi rahatlatabilir. Ruhsal farkındalığınız artıyor. Dinlenme, kendinizi dinleme, arınma ve yüklerden sıyrılıp hayatınızı planlama zamanı. Kendinizi daha net, motive, özgüvenli ve kararlı hissedebilirsiniz.

Kaynak: Selin Mordeniz

16-22 Şubat Haftasında Burcunuzu Neler Bekliyor?​

Bu hafta Kova burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşiyor. Tutulmanın hemen ardından Güneş Balık burcuna ilerliyor.

Screenshot_20251029-234641.webp

Bu haftanın en önemli astrolojik olayı 17 Şubat’ta gerçekleşiyor. Bu tutulma sosyal ağlarımızda ve çevremizde yeniliklerle geliyor. Yeni bir sosyal çevreye dahil olabiliriz ya da yeni bir sosyal grup oluşturabiliriz. Destekleyici bir tutulma ve olumlu gelişmeleri beraberinde getirebilir. Tutulma yöneticisi Satürn cesareti ve girişimciliği daha uzun vadeli, kalıcı, dirayetli kılabilir. Disiplinli bir sosyal çevreye dahil olabiliriz söz gelimi, yani kuralların ve kısıtların belirleyici olduğu bir sisteme girebiliriz.

Tutulma, Uranüs’ten sert bir açı alıyor, bu da maddi ve parasal konularda temkinli ve ihtiyatlı davranmayı gerektiriyor. Sosyal motivasyonumuz yükselirken maddi kıstasları da göz ardı etmememiz şart görünüyor. Kova burcunda gerçekleşen Güneş tutulması en çok sabit burçları etkileyecek. Akrepler bu tutulmada ev ve aile alanında bir yenilik içine girerken ilişkilerde gerginlikler ortaya çıkabilir. Boğaların kariyer motivasyonu, bağımsız ve özgür olma ihtiyacı ile test edilebilir. Kovalar yeni başlangıçlara yol alırken aile ve geçmişe dair konularla hesaplaşabilir. Aslanlar ilişkilerinde ise imaj kaygısıyla yüzleşebilir.

Tutulmanın hemen ardından Güneş Balık burcuna ilerliyor, ona Ay da eşlik edecek. Sabit burçlarda etkili tutulmanın katı etkisi ilerleyen günlerde empati, anlayış ve hoşgörüyle dengelenebilir. Dikbaşlı tutumlar, Balık burcunun etkisiyle yumuşayacak, sezgiler, maneviyat ve ruhsal öncelikler katı ve sert yaklaşımları akışla ve akışın getirdikleriyle yumuşayacak görünüyor.

PINAR ATMACA
ELLE

Back
X