- 26 Nisan 2024
- 1.162
- 1.310
- 53
Hatta ben senin yerinde olsam hasta haklarına ve cimere bir de güzel şikayetimi ederdim, terbiyesize bak senTiroidim var dediğinde şu tepkiyi veren doktoru hemen bırak canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta ben senin yerinde olsam hasta haklarına ve cimere bir de güzel şikayetimi ederdim, terbiyesize bak senTiroidim var dediğinde şu tepkiyi veren doktoru hemen bırak canım
Neden özeller ne kadar alıyor hangi şehirdesinizEvet devlet hastanesi su zamnda özele gitmek zenginlik ister
İstanbul Gaziosmanpaşa ücret üç bin faln aliyolar olmayincada olmuyor işte bide troid var tansiyon çarpıntı d3 B12 eksikliği faln derken baya bı ücret yane devlet hastanelerinde randevu gerekiyor alamiyorumNeden özeller ne kadar alıyor hangi şehirdesiniz
Şehir hastaneleri söylüyor herseyı açık açık ücretsiz
Yok zaten gitmem okadr kötü davrandiki dalga da geçti yane soda çok içiyorum dedim günde altı tane dedim afiyet olsun dedi yane gerçekten çok kucumsediTiroidim var dediğinde şu tepkiyi veren doktoru hemen bırak canım
Ben ikiz gebeyim 1,5 alıyorlar kontrollereİstanbul Gaziosmanpaşa ücret üç bin faln aliyolar olmayincada olmuyor işte bide troid var tansiyon çarpıntı d3 B12 eksikliği faln derken baya bı ücret yane devlet hastanelerinde randevu gerekiyor alamiyorum
Yok abla uğraşmak istemiyorum kızım hasta ben hasta illa binerkegi çıkar orda onunHatta ben senin yerinde olsam hasta haklarına ve cimere bir de güzel şikayetimi ederdim, terbiyesize bak sen
Ben tek hastalığım yokki abla tansiyon şeker çarpıntı d3 B12 ne ararsan var kan faln tahlil derken baya bı ücretBen ikiz gebeyim 1,5 alıyorlar kontrollere
Tıp fakülteleri 600 alıyor özel randevu alınca
Rabbım yardımcın olsun yavru ceylanımBen tek hastalığım yokki abla tansiyon şeker çarpıntı d3 B12 ne ararsan var kan faln tahlil derken baya bı ücret
Amin sağol abla cumlemizinRabbım yardımcın olsun yavru ceylanım
Bide bnm yaşım 22Rabbım yardımcın olsun yavru ceylanım
Allah ın izniyle bisey olmaz inşallah Rabbim diğer evladınıza sağlık şifa versinBide bnm yaşım 22kızım englli böyle doktorlarda bna denk gelir hep
Amin cümlemize abla sağolAllah ın izniyle bisey olmaz inşallah Rabbim diğer evladınıza sağlık şifa versin