Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir oğlum varKese içinde solda olunca erkek deniliyor, az kalmış zaten 4 hafta sonra falan öğrenirsiniz sağlıcakla gelsin inşallah
12 hafta söylüyorlar mı cinsiyetiKese içinde solda olunca erkek deniliyor, az kalmış zaten 4 hafta sonra falan öğrenirsiniz sağlıcakla gelsin inşallah
Erkek olursa genelde söylüyorlae oğlumu 11 haftalıkken öğrenmiştim12 hafta söylüyorlar mı cinsiyeti![]()
Ya cuma günü randevum var heyecanlandımErkek olursa genelde söylüyorlae oğlumu 11 haftalıkken öğrenmiştim
Öğrensem süper olur aslındaYa cuma günü randevum var heyecanlandım![]()
Yani tabi doktordan doktorada değişiyor bazıları prensip sahibi 16 hafta olmadan söylmem de diyebiliyorYa cuma günü randevum var heyecanlandım![]()
Yani tabi doktordan doktorada değişiyor bazıları prensip sahibi 16 hafta olmadan söylmem de diyebiliyor
İlk çocuksa kız da olsa erkekte olsa aynı seviniliyor Allahım hiç kimseye aratmasın sağlıkla dünyaya gelsinÖğrensem süper olur aslındaumarım söylerler banada sağlıklı bir şekilde
Tabiki de Rabbim sağlıklı hayırlısıyla dünyaya gelmeyi nasip etsin eşim asker görevde sürekli görüşemiyoruz hafta sonu izine gelecek en azından ona süpriz yapmak için istemiştim yoksa tabiki de Rabbim isteyen herkese nasip etsinİlk çocuksa kız da olsa erkekte olsa aynı seviniliyor Allahım hiç kimseye aratmasın sağlıkla dünyaya gelsin![]()
8 haftalık gebeyim cinsiyet tahmini yapabilecek var mı keseye göre
Arkadaşım neye göre kız dedin his mi mersk ediyorum
Kesenin şekline göre canımArkadaşım neye göre kız dedin his mi mersk ediyorum![]()